8

Ай честито

преди 2 години

Тоест до края на годината няма да има здравеопазване. Ще ви лекуват по телефона и след още няколко години ще ви лекува само изкуствения интелект. Все едно да чакаш от умрял писмо....

7

аз

преди 2 години

Обучените кадри от къде ще ги вземат? От Англия, Германия или Франция?

6

Анонимен

преди 2 години

Като знам каква им е сигурността ще се поздравяваме по улиците със "Здравей, ти оня цирей оправи ли го - Здрасти, да, а ти твоя ***?"

5

Анонимен

преди 2 години

Управляващите не знаят ли лафа "Обещаното не е като даденото". Или точно щото го знаят ги плямпат такива

4

Зайо Байо

преди 2 години

Тънкия момент е че обещават не електронно здравеопазване а модел на такова :) Т.е ще изплюят към края на годината някакъв документ, който ще се казва модел за електронно здравеопазване.

3

Анонимен

преди 2 години

И добре ел здравеопазване с какво ще се подобри за пациентите с нищо пак ще има законовоустановен рекет за избор на екип в болниците пак няма да могат да се правят изследвания без лимит ама електронно Ел.здраве ще видите за какво си плащате за всичко щото направлението за специалист покрива 2 прегледа и останало си го плащате докато има лимити а не здра-зване извън лимита и си плащаме затова не искам да внасям здр ос-вки но не мога да не ги плащам удържат ми ги искам като плащам да получавам

2

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да е за хората, а на бас! Ще въведат Ел рецепта, ок, но какво от това като няма аптеки по малките градчета. А пък малките аптеки няма да имат пари да инсталират софтуера. Нищо няма да направят. По-важно е да се вържат досиетата на хората. Лекаря да знае години назад какви изследвания са ми правили, защото сега не знаят и ако не пазиме бумаги от преди десетилетие го ядем здраво. Аз имах челен сблъсък с тоя проблем съвсем на скоро.

1

Анонимен

преди 2 години

Поредната бутафория с антихуманни користни цели.... Освен да крадат и злоупотребяват с данните на всички българи по най-личната тема за всеки човек, която е тайна между лекар и пациент, друго няма да направят.