28

115

преди 2 години

А реално здравеопазване за осигуряващи те се, без доплащане, избор на екип, и купуване на консумативи КОГА ЩЕ ИМАМЕ?

27

Чочо

преди 2 години

До 39: самотна майка с 10 деца!?!? Доста е работила на околовръстното!

26

Кико

преди 2 години

Обещаха!!! Те така си знаят! Инпексова не обеща ли ,че няма да има увеличение на тел. разговори!

25

Анонимен

преди 2 години

Колкото направиха и с е-образованието. Така обаче ще си умираме вкъщи, а не пред болничните регистратури.

24

В.

преди 2 години

Абе оправете си спешната помощ и решете проблема с масовите случаи - инсулт, инфаркт, перфорирана язва, апендицит, фрактура, зъб. За това не се искат електронни таблици а работещи кабинети и болници. Не източнащи.

23

до 23

преди 2 години

Разказвм ти случай от 1992 година.Дотогава имаше безплатни лекарства за деца до 6 години.Посещавам болно ромско дете.Къщата е на 4 етажа с обща площ над 1000 кв.м.Бабата на детето ме помоли за някакви по евтини лекарства да им изпиша,че били социално слаби.И разказа как са направили къщата.Тя се е водила самотна майка с 10 деца.За всяко едно е получавала по 290 лева,тоест 2900 лева месечно.Тогава през 70 или 80-те години средният доход на семейство рядко е бил над 300 лева месечно!Извода-от теб!

22

до 24

преди 2 години

Спешните отделения са към болниците.Работещите в тях не излизат извън болниците.Те работят на място.Тези които излизат с линейки са към ЦСМП-тата.Те са отделно от болниците.И на двете места не достига нито персонал,нито техника.Защо си мислиш,че има ВМА,МВР и Правителствена болница? В нито една от тях обикновен човек няма как да влезе! Те са за "правоимащи".Ние обикновените хора се гърчим като грешни дяволи!Но онези дето пазят властта са осигурени!

21

1453

преди 2 години

Ха ха ха ааааааааааа !!!!!!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Цялото спешно задръстено от бойкопигмей и после се чудим защо линейките се бавят с часове, защо пред спешното се чака и защо помощта не идва навреме! Система която се издържа от 1, а и се налага да обслужва 10 души и накрая в редките случай в които този един му се наложи да ползва тази система която издържа с данъците си вече е източена в пъти над внесеното и, то от индивиди които не са допринесли с нищо за обществото!

19

Анонимен

преди 2 години

Да се направи като в САЩ! Когато отиваш в спешното да ти искат социално осигурителен номер! Ако нямаш номер както са 95% от бойкопомазаните ромей да го изнасят с носилката пред сградата и да го изсипват на пътя! 9 от 10 случая пред спешното са бойковата рода които не са платили 1 стотинка данък, но искат да ги лекуват! Цялата система се издържа от 1.5 милиона работещи в реалната икономика хора! А същата тази система обслужва 5 милиона човека! Няма как да стане тази работа!

18

Анонимен

преди 2 години

А действащо ли ще бъде, идеите на Лъжанко не се одобряват от КС? Москов му се върза на една и още си носи последствията.

17

ескимос

преди 2 години

Парамедикът може само да бута носилките и нищо повече! Докато не се изчисти спешната от ползващите я като безплатна поликлиника неосигурени нашенци, нищо няма да се промени. Самата статистика доказва, че само 15-18% от потърсилите помощ, са наистина спешни! Останалите злоупотребяват безнаказано.

16

Анонимен

преди 2 години

А тях ще ти има ли до края на годината?

15

цон кай хой

преди 2 години

божо айтито умело действа тук. Всичките му бивши подчинени направиха айти фирми и сега им раздава проекти от е-министерството за да ги захлебва с държавни пари. В замяна онея с пропаганда му надуват министерския рейтинг над нулата...

14

Анонимен

преди 2 години

Ами хубаво, че си имат мечти, ама не им искаме електронно здравеопазване. Не ни е изтрябвало поредното неработещо нещо! По-добре да се захванат с текущите проблеми!

13

Хаха

преди 2 години

Тоест да разбираме, че към момента нямаме, така ли? А между другото какво става с тока? Подготвяте ли си бункери като вдигнете цената за бита? Като ножа опре до кокала няма да има нужда някой да ни организира като тия от Възраждане, сами ще дойдем да ви търсим - кой със сопа, кой с брадва, и няма да се делим на набучени и не-набучени, "пандемията" ще изчезне за 1 ден, а харвардския 60kлyк както изглежда и в Канада няма да може да избяга - там го чакат с нетърпение тираджиите.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако го правят като е-правителството - няма да сме живи го дочакаме, ами поне внуците да могат да го видят.

11

Анонимен

преди 2 години

Щом ще имаме е-здравеопазване, не можем ли да имаме и е-ваксини? Пращат ми един линк към сайт, влизам там и електронно си боцкам една виртуална интернет ваксина. И после ми издават един е-сертификат :)

10

Анонимен

преди 2 години

Обещават управляващите едно голямо нищо, и то ама друг път. Всички пороци на античовешката система на здравеопазване лъснаха и даже крещят през последните години...Махайте клиничните пътеки, махайте доплащането и тъпия зелен, политически наложен, сертификат! Иначе ще ви шутират кривите озъбени физиономии много скоро!

9

ААА РЕФОРМИРАТ

преди 2 години

ИЗБИХА БОЛНИТЕ, ОСТАНАХА ПО ЗДРАВИТЕ ИЛИ НЯКОИ КЪСМЕТЛИИ. ОНКОБОЛНИ, С ДИАБЕТ, СЪРЦЕ ... 50 000 С К19 И 200 000 НЕ СЛУЧИЛИ НА ДОКТОР.