Имам двама познати без никакви симптоми които починаха за три дни това е биологично оръжие и не е от 2020 а от преди това и ваксините са ги разработвали преди епидемията
Значи те вършат престъпление, като влагат вредни съставки, но нашата култура била виновна :) А може ли този Николов да обясни защо изобщо се произвеждат вредни храни? Каква е културата на производителите и на контролните органи? И каква е ползата на държавата, след като после трябва да плаща и за лечение на гражданите? Май не е до култура, а до баналната корупция.
Решението е очевидно: във вафлите ще се влагат само качествени съставки, и цената им ще е много по-висока. То и сега има такива, но явно трябва всички да станат такива.
ManerSugar, Wheat Flour, Vegetable fat (Coconut Palms), (Hazelnuts 12% in the cream), Low-Fat Cocoa Powder, Sodium Hydrogen Carbonate Salt, Lecithin (Soy), Natural Flavouring.
Сега всичко се произвежда от някакви смеси с 15 добавки които дори не ги пишат и това е законово няма значение вафли луканка или локум и *** на всичко слагат добавки и го обработват да държи дълго време Така че прчете си курабийки у дома
То и с нафтата е така - не че е скъпа, ние не наливаме културно по бензиностанциите просто...
Е има ли някой интелигентен човек , който да не знае че всички опаковани храни с дълъг срог на годност са бъкани с ***. А ако не са пълни с Е-та и евтини суровини са пълни с не по- полезната и евтина бяла захар. Отдавна съм спрял 90% от индустриалния бълвоч. Евентуално прясна тортичка със фурми вместо захар / има страхотни сладкарници вече / или парче 80% тен шоколад .
Едно време га бях войник през виденовата зима добре, че бяха вафлите от лафката, че не знам. Покрай тях преживяхме. Една консерва с русенско я деляха на 8 и с обикновени вафли от металните щайги, викаха им сухари. Това беше за закуска и за обяд. За вечеря на помня вече. И вафли, естествено сами си купувахме.
Този господин е казал.....нищо! Седи си на хранилката, и дрънка празни приказки. Той яде същите ***, но не се опитва да промени нещата, а на позицията на която е, според мен има тази възможност.
До Анонимен 18 Не мисля, че производителите на хидрогенирани вафли, ако забранят тези мазнини, ще затворят. Просто ще започнат да произвеждат вафли с други мазнини, така че те няма да са вредни. Ето, Ви конкуренция и по-ниски цени.
Не гледам какво пише на етикета, а дали е вкусна. Много ги ям и не съм умрял. Най- обичам Морени MAX.
Вафлата има средно 15 съставки, повечето са технологични добавки