34

Анонимен

преди 2 години

И в Австрия ги правят с палма за тамошният пазар. Николов какво мисли по този въпрос.

33

Анонимен

преди 2 години

Имам двама познати без никакви симптоми които починаха за три дни това е биологично оръжие и не е от 2020 а от преди това и ваксините са ги разработвали преди епидемията

32

Анонимен

преди 2 години

Значи те вършат престъпление, като влагат вредни съставки, но нашата култура била виновна :) А може ли този Николов да обясни защо изобщо се произвеждат вредни храни? Каква е културата на производителите и на контролните органи? И каква е ползата на държавата, след като после трябва да плаща и за лечение на гражданите? Май не е до култура, а до баналната корупция.

31

Анонимен

преди 2 години

Решението е очевидно: във вафлите ще се влагат само качествени съставки, и цената им ще е много по-висока. То и сега има такива, но явно трябва всички да станат такива.

30

Австрийска вафла

преди 2 години

ManerSugar, Wheat Flour, Vegetable fat (Coconut Palms), (Hazelnuts 12% in the cream), Low-Fat Cocoa Powder, Sodium Hydrogen Carbonate Salt, Lecithin (Soy), Natural Flavouring.

29

Анонимен

преди 2 години

Сега всичко се произвежда от някакви смеси с 15 добавки които дори не ги пишат и това е законово няма значение вафли луканка или локум и *** на всичко слагат добавки и го обработват да държи дълго време Така че прчете си курабийки у дома

28

преди 2 години

То и с нафтата е така - не че е скъпа, ние не наливаме културно по бензиностанциите просто...

27

Алекс

преди 2 години

Изводът е:Не яжте вафли.По-добре филия с масло и конфитюр.

26

Анонимен

преди 2 години

И аз така, като вас по-долу - тамън научих магарето да не яде и то взе, че умря.

25

Е има ли някой

преди 2 години

Е има ли някой интелигентен човек , който да не знае че всички опаковани храни с дълъг срог на годност са бъкани с ***. А ако не са пълни с Е-та и евтини суровини са пълни с не по- полезната и евтина бяла захар. Отдавна съм спрял 90% от индустриалния бълвоч. Евентуално прясна тортичка със фурми вместо захар / има страхотни сладкарници вече / или парче 80% тен шоколад .

24

Анонимен

преди 2 години

Яжте това дето са го яли хората преди 100г.а не съвременните щуротии.

23

Анонимен

преди 2 години

Яжте това дето са го яли хората преди 100г.а не съвременните щуротии.

22

Анонимен

преди 2 години

Аз ям фафла Мура, че да ми става ... хубаво на душата.

21

Анонимен

преди 2 години

Едно време га бях войник през виденовата зима добре, че бяха вафлите от лафката, че не знам. Покрай тях преживяхме. Една консерва с русенско я деляха на 8 и с обикновени вафли от металните щайги, викаха им сухари. Това беше за закуска и за обяд. За вечеря на помня вече. И вафли, естествено сами си купувахме.

20

Асан

преди 2 години

Вафла Ная за друга не искам да зная :)))

19

Име

преди 2 години

Този господин е казал.....нищо! Седи си на хранилката, и дрънка празни приказки. Той яде същите ***, но не се опитва да промени нещата, а на позицията на която е, според мен има тази възможност.

18

Анонимен

преди 2 години

Предлагайте плодове на децата си, ако им се яде нещо сладко.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 Не мисля, че производителите на хидрогенирани вафли, ако забранят тези мазнини, ще затворят. Просто ще започнат да произвеждат вафли с други мазнини, така че те няма да са вредни. Ето, Ви конкуренция и по-ниски цени.

16

Анонимен

преди 2 години

Не гледам какво пише на етикета, а дали е вкусна. Много ги ям и не съм умрял. Най- обичам Морени MAX.

15

Анонимен

преди 2 години

Не купувайте вафли, можете и без тях. Производителите нека ги ядат отровите които слагат.