54

Поп Грую

преди 2 години

Фафла л***aйн0 не прави.

53

Анонимен

преди 2 години

Абе искат да ни наблъскат бустери с наноботи и графенов оксид, вие за палмовата мазнина се зачекнахте.

52

Ангел

преди 2 години

Пушат по две кутии на ден и пият по 1 кило ракия,ама се плащат от палмовото масло8060

51

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че в храните се слагат всякакви ***, но правителствата са много загрижени за здравето на хората и ги карат да се бодат с експериментални ваксини. Толкова за загрижеността.

50

БДС

преди 2 години

Преди 1989 година си имаше БДС (Бълграски държавен стандарт) и нямаше Е-та и всякакви вредни добавки. После БДС го направиха незадължителен, а след това се изхитриха и започнаха да променят БДС според това, което произвеждат, а не да произвеждат според БДС. Затова сега имаме стоки по БДС, но вече нямаме никакви храни, които да отговарят на БДС от преди 1989 година.

49

Анонимен

преди 2 години

"При капитализма е така! Във всяко едно нещо има скрита измама." - Капитализма няма нищо общо, напредъка в биохилмиятя и новите съставки ги нямаше и на запад преди 30 години. Дори и комунисти да си бяхме останали и тук щяха да дойдат в накакъв момент, с 10 години закъснение, защото ще сме малко изолирани. Да не би червените вождове много да ги беше еня за здравето на народа?

48

Държавата

преди 2 години

Ако наистина се грижеше за здравето на популацията, щеше да забрани влагането на вредни съставки в храните, а не да натиска за масова въксинация срещу несъществуващ вирус.Но евроатлантическите ценности не позволяват..

47

Анонимен

преди 2 години

Проблема не е че вафлите се правят с такива ***, проблема е че всички други храни се правят със същите ***. Как да направим избор, като не ни се дава такъв? Единственият здравословен избор е да не купуваме нищо от магазина и да не се храним извън къщи.

46

До 45

преди 2 години

Защото ако произвеждаш такава вафла като през 1985г никой няма да я купи и ще фалираш. Сега пазара е друг. Сега най много се купуват фалшификатите. Колкото по фалшиви са ти продуктите толкова повече се купуват. Качествените продукти се продават много трудно.

45

Анонимен

преди 2 години

32 години ядем пумия и щандовете са пълни с храни, които и *** отбягват.

44

Асан

преди 2 години

Тортата на Линда е 100 лв. парчето :)))

43

Пустиняка

преди 2 години

Мене най много ме е яд че нема такава бира от при байтошово време .И шкембе чорбата

42

Капитализъм

преди 2 години

При капитализма е така! Във всяко едно нещо има скрита измама. В капитализма никое производство не може да оцелее без измама. Измамата е основен фактор в капитализма. От измамата идва печалбата. Да подлъжеш хората да платят за твоята стока повече отколкото струва реално и след приспаднат труд. Всеки който се е опитал да прави 100% честен бизнес е фалирал! Всички които оцеляват са измамници. Може малко да *** някъде но ***! И с тази измама си балансира печалбата. Иначе ще е на ръба.

41

баааа Пена

преди 2 години

Проблема не е фафлата а захарта у нея. Всичко джаска яко захар, захар у хлеба, захар у сока, у напитките, захар, захар и пак захар. Захарта е супер вредна. Най вече рафинираната бяла захар която се турга навсякъде защото е най евтина. Като туриш и разни е-та и не става за ядене. Индустрията произвежда само вредна храна с цел печалба.

40

Анонимен

преди 2 години

Едно време имсше една вафла едни кремверши едно кисело мляко вижте сега и си направете изводите сами за себе си

39

Гальо Фафлата

преди 2 години

А защо сега е трудно да се произведе вафла, като през 1985 година/примерно/?

38

Анонимен

преди 2 години

Тия дето реват за палмовата мазнина: захарта вредна ли е? :)

37

www

преди 2 години

Народа хапва вахли без притеснения, ама за ваксина, неизпробвани субстанции, .... яко се мре, ама не е от вафли само!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Каква култура на хранене бе Сеяндур. По бай Тошово време защо нямаше култура на хранене и народа живееше до 90 годишна възраст" В момента средната продължителност на живота в България е по-висока отколкото при "бай Тошово време". Да ги отбележим преди да почнат излиянията за "прекрасния комунистически строй".

35

Анонимен

преди 2 години

Каква култура на хранене бе Сеяндур. По бай Тошово време защо нямаше култура на хранене и народа живееше до 90 годишна възраст а сега до пенсия немогат да изкарат. Деца на по 10 15 годинки имат високо кръвно от технологичните добавки това знаешли го или ти дреме на сайдеро. Само ак 47 ше ви оправи технологичните добавки това скоро ще стане.