9

Аман

преди 2 години

Писна ми от този директор. Все е на първа линия. Ваканцията била "глътка въздух". Ми хайде, закрийте ги тези училища. Така ще сведете разходите до една голяма нула!

8

malart

преди 2 години

До Анонимен От думите Ви прозира мания за величие. "Казах", "никой не слуша"...

7

Анонимен

преди 2 години

6 прав си за много от нещата, най-вече за финансирането на бройка ученици, защото това убива малките училища, които обаче са качествени. Но и даването на пари на учителите за това колко добре се учи класа също трябва да спре. Има учители, които нарочно свалят резултати, само защото техния клас е по-назад и не могат да вземат премия. Това демотивира децата, защото си казват дори и с уроци 6 не мога да изкарам, нито някой от класа, значи и без да уча пак ще съм със същия резултат.

6

Анонимен

преди 2 години

Не случайно казах, че в тая ситуация с ковид, студа отвън и растящ брой смъртни случаи, най-добре за всички ще е онлайн за големите цял месец. Училищата така ще свият бюджета и ще отопляват качествено стаите за малките, а и драстично ще се овладее ковида, който както и да го смятате е повалил 1/5 от населението. Но никой не слуша. И сега идват сметките за ток, а вече идват и сметките в болниците, а там и леглата се запълниха, и мъртвите скочиха като бройка. Сега и болните в даскало ще скочат...

5

Анонимен

преди 2 години

Прав е, трябва да се прекрати бюджети на глава ученик, а да се мине към бюджет на база на резултати! Но не резултати колко ученици имат 6 в училището, а колко от тях се класират след това за университет или започват работа! Докато се раздават пари на бройка ученици, качеството ще пада! Когато бюджета е на база качество ще има малко завършващи, но качествени хора! Така и учителите и учениците ще са стимулирани за резултати! Елитните училища ще станат пак елитни, а не печатници за дипломи!

4

119 елитно

преди 2 години

Той назначава само послушковци и гербери за учители.

3

И този се прави на

преди 2 години

интересен! Когато беше зам-министър защо не поиска саниране на училищните сгради? Вместо да се правят спортни зали и площадки! Децата трябва да учат на топло и чисто!

2

123

преди 2 години

Всички на държавната хранилка искат пари. От къде? В частния сектор заплатите са замръзнали от години!!! Скоро минималната ще задмине средната! Аре малко у лево!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Някой друг да иска пари? Кацата няма дъно. Ние пълним всеки месец. Да има.