9

Щирлиц

преди 2 години

Мъри трябва сериозно да се заеме с определянето на щатни изпълнители и Капитан на отбора.беше казъл че Андреев ще варди за купата дори и да играем финал.това е несериозно имайки предвид че това е НАЙ-ЛЕСНИЯТ път до Европа и от там да дойдат приходи за клуба.

8

Щирлиц

преди 2 години

Ако бях на Мъри Ония *** дето изтърва дузпата по- най глупавия начин да "***" преди изпълнението като балерина ще ще да го оставя в Турция и да се прибира към България пеша.за Ради подобно изпълнение на Боби Цонев изгубихме гостуването на Ботев Враца през есента

7

Манго студента

преди 2 години

Ей, писна ми от тези перуки и разни връзкари, които разказаха играта на футбола ни. Много нагли са тези Михайлови. Както баща му си избираше срещу кого да играе (след като шведите му набутаха 4 за едно полувреме, той нареди на Пената да го смени да не се излага повече), така сега малкия нарочно не игра срещу Киев, а сега се пусна титуляр срещу някакви анонимници за да е герой. За националния да не говорим. Най-некадърния вратар в България е титуляр и след няколко години ще е е шеф на БФС....

6

ГАЦО ПИСКЮЛБАШИЕВ

преди 2 години

СкъсАх си потникО от гордост

5

Анонимен

преди 2 години

Мощен, мощен колко да е мощен!? По пътя към София ще си изгуби мощта, от часовата разлика не от друго и ще падне още първия мач в първенството с 3:0...но продължаваме напред, кво да прайм.

4

до Таню

преди 2 години

Няма бивши бе, има *** като тебе.

3

Мощен Кой?

преди 2 години

Били някакъв 3 дивизионен отбор от майнатаа си и станали мощни. ХаххаххаАйде закривай стига се мъчите. Няма спонсори вече!!!

2

Taню

преди 2 години

В момента се хиля с глас... Казва го бивш левскap...

1

Анонимен

преди 2 години

Егати гаврата с Апостола.