47

Анонимен

преди 2 години

Е те не ги убиват , а ги упояват и ги прибират. Така се прави. Мястото им е в кучкарника.

46

М

преди 2 години

Кучета са"проблем"който съществува за да смучат пари разни алчни...синове на женски кучета и сте се взряло в тях щото сте з.обни и неспособни да изправите до стената тези,които ви се разхождат по главата и заради,които едвам свързвате двата края,тези с кюлчетата,на които ич не им дреме за вас...на тези.които мразят кучета им желая да изпитат най лошото от хората а те,повярвайте ми са способни на много по лоши неща...

45

До 30

преди 2 години

Мога да ти кажа,че много хора включително и аз сме прибирали кучета от улицата,но те са там заради безхаберието и безотговорността на хора,като тези дето хейтват в коментарите.Мога да ти кажа,че няма по мило,отдадено и благодарно същество от кучето.Ако аз трябва да избирам дали да живее куче или човек,няма да избера човека и ако я намаше тази смешна псевдополиция,досега на много хора да им е запушена уста.

44

Някой

преди 2 години

За кво да ми е жал за хората и доколко са хора,тази ***,която населява тази територия.Нагли,неуки,злобни,нетолерантни и какви ли не.Аз от животно лошо не съм видял,видял съм от хора и няма как да ми пука повече за тях.Хората много добре сами се грижат за себе си.Като тоя народ няма друг никъде по света и живеем зле щото не сме хора.Оня дето уби човека в Люлин за него ли да ми е жал...събодете си е,пуснете си телевизора и вижте къде и кой е проблема на тая държава...

43

Анонимно

преди 2 години

Браво на "номер 46". Точно така бих започнала и завършила коментара си и аз! Колко много случаи има на хора, нападнати от кучета, а тук ще хленчат, че ги били упоявали! И какво, като ги упояват?! За кучетата се жали тройно повече, отколкото за хората! И това, ако не е кучешка държава!

42

Кучета ли?

преди 2 години

-Откриха мъртва жена, нахапана от кучета-Кучета разкъсаха възрастна жена в Козловец-жената е била разкъсана от животни в парк "Въртопо" в София-Жена е намерила трупа на убития от кучета мъж-Кучета разкъсаха мъж в село Владо Тричков -Кучета нападнаха и убиха 76-годишна жена, живееща сама-Бездомни кучета нахапаха жена в Борисовата градина-Питбул нападна жена в София-Куче нахапа жестоко мъж и жена в Долна Оряховица-Питбул разкъса крака на жена в Асеновград

41

Омикрон

преди 2 години

винаги съм се питал тези животни на улицата дали разнасят Ковид? Нямат вина но ровят кошовете и се хранят от там а там 100 % има и зараза.. А иначе държавата е пъргава в глобите без маски и сертификати..

40

Кучкар

преди 2 години

В ЦЯЛ СВЯТ ВСИЧКИ КУЧЕТА СЕ КАСТРИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО- ГЛОБИТЕ СА КОСМИЧЕСКИСАМО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ЛИЦЕНЗ ЗА РАЗВЪДНИК - НЕВ ПРИЮТИТЕ СТОЯТ 14 ДНИ И АКО НИКОЙ НЕ ГИ ОСИНОВИ - ЕВТАНАЗИЯВСИЧКИ БЕЗДОМНИ СА ОТ БЕЗОБРАЗНОТО РАЗМНОЖАВАНЕ ПО ГРАДИНКИ И ПАРКОВЕ НА Т.Н. ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ,КОИТО ПОСЛЕ ЗАХВЪРЛЯТ КУТРЕТАТА И ПОСЛЕ РЕВАТТАКА В БГ ИМА НАД 100 ЖИВОТИНСКИ ФОНДАЦИИ- ДА ЛАПАТ ЕВРОПА ПАРИ, А СТАРЧЕСКИТЕ ДОМОВЕ СА ПО-ЗЛЕ И ОТ КУЧКАРНИЦИ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НАДМОРНИЦИ НА ПО ОПАСНИТЕ ПЕСОВЕ

39

преди 2 години

А в София кога ще започнат?

38

Анонимен

преди 2 години

Същите тея лелки преди години псъскаха с графити скъпите коли на "злите капиталисти", щото било нечестно ...

37

Анонимен

преди 2 години

Браво!

36

doko

преди 2 години

Да, правилно е служителите да вървят с лелките, да молят всяко куче поотделно. Първо трябваше да упоят дъртите кукумявки, че хората да си свършат работата на спокойствие.

35

Алекс

преди 2 години

Не може цялото общество да страда заради две фалшиви любителки на кучета.Ако наистина обичаш тези кучета ги вземаш в къщи и се грижиш за тях.Да си изсипеш остатъците от вечерята на улицата не те прави любител на животните.

34

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми от стари моми-веганки, които вдигат вой до небесата за кучешки права, носят кокали на бездомни кучета и котки.Тази година в София май вече има втора жена убита и изпоядена от бездомни кучета.

33

Анонимен

преди 2 години

България не е Кучкария, дори е редно да бъдат евтаназирани, ако до две седмици не се намери техен собственик или осиновител.А и да се стегне проверката на домашните кучета, дали имато паспорти ваксини и т.н., в Германия дори ако кучето ти вдига шум, могат да го отнемат

32

Анонимен

преди 2 години

прибери ги във вас, обгрижващата. Писна ми от бокэээлуээци, които хвърлят храна през терасата и се водят псевдо доброволци.

31

Анонимен

преди 2 години

Това е било заради посещението на Радев.

30

АнонимеН

преди 2 години

ЕС ДАВА СТРАШНО МНОГО ПАРИ ЗА ВСЯКО ДОКУМЕНТИРАНО БЕЗДОМНО КУЧЕ ДА СЕ ОТГЛЕЖДА В ПРИЮТ! ПАРИТЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ НО САМО 10% ОТИВАТ КАТО РАЗХОД ЗА КУЧЕТАТА! ТУК Е БЪЛГАРИЯ И УЖ ПРИБИРАТ КУЧЕТО И ПОСЛЕ ПАК ГО ПУСНАТ НА СВОБОДА! НО ПАРАТА Е ПРИБРАНА!

29

Бай Гроздан

преди 2 години

За да е масово явно гпадът е заприличал на джунгла,в която упояват дивите животни реди да ги преместят в резервати.

28

АнонимеН

преди 2 години

КУЧКАРИТЕ СА СВРЪХ НАГЛИ! КАТО ГИ ИСКАТ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ У ТЯХ СИ! НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО НЕРЕГИСТРИРАНИТЕ КУЧЕТА СЕ ТРЕТИРАТ СПОРЕД ЗАКОНА!