35

Анонимен

преди 2 години

Когато хората работиха за по 200лв тоя риташе топка и това е била годишната му заплата,а може и повече да е била,де са му парите.

34

Анонимен

преди 2 години

Когато хората работиха за по 200лв тоя риташе топка и това е била годишната му заплата,а може и повече да е била,де са му парите.

33

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще помогнем, щом трябва. Въпросът е, че ми е малко странно, че 70к евро са проблем. Та това е сума, която дори склададжия с редовна заплата от 2-3к месечно може да вземе от банка и да я изплати с нормална лихва и малка вноска за 20 години с помощ от половинката си. А какво да говорим за футболист?! Толкова няма имот, който да ипотекира?! Извинявайте, ама е 2% лихвата... Да, и аз имам висок доход и нямам 70к евро накуп, защото се въртят из борси и фондове, но мога да намеря за дни.

32

Анонимен

преди 2 години

Желая успех на цялото семейство в жестоката битка с това заболяване. Вярвам, че ще се съберат средствата за лечението и късмет. Аз също се боря с карцином, но с българско лечение. Прав беше Доц. Милев, когато ми каза, че рака ще се появява във всяко семейство без да се съобразява с пол, възраст, образование, начин на живот или социален статус.

31

Анонимен

преди 2 години

Операцията не детето беше платена със пари събрани по строителните обекти във Лондон докато бащата нехаеше в България!!!

30

Анонимен

преди 2 години

До До другите...........Знаете ли колко стотици други има, които имат същия проблем, само че няма кой да им помогне и си продават колите и апартаментите за направят химиотерапии! ЗА ТОВА СА БЕСНИ ХОРАТА.......... Напълно съм съгласен и знам, защото съм бил в подобна ситуация, не пожелавам никому. Има огромна разлика между това да искаш помощ, защото няма откъде да вземеш и да искаш помощ, за да не намалиш личното си благосъстояние.

29

Анонимен

преди 2 години

Когато манипулирате обществото за премахване на обществения и солидарен здравноосигурителен модел мислете за този случай! Когато искате здравеопазването ни да се гради изключително на търговси принципи - мислете и за този случай!Здравето не е стока. Човек, дори да е богат, се разболява. Капитализмът е възможност - бедният да стане богат, но по-често богатият да стане беден. Промяната в здравеопазването трябва да е в полза на хората, а не на медицинската индустрия.

28

Анонимен

преди 2 години

Жалко! Да чуеш такава диагноза е убийствено! Дано има шанс за спасение!

27

Явор

преди 2 години

Няма какво да се чудите, че в коментарите има някакви социопати - те не са много, но пък са доста шумни и се разписват под всяка новина.Дарих. За деца дарявам. Дали е футболист бащата или не за мен е без значение. Никаква сметка не мога да държа. Дано се оправи детенцето. А на троловете - спрете си интернета поне за ден и си починете.

26

До другите

преди 2 години

До тези дето мрънкат срещу лошите коментари.... Никой не говори че не трябва да се помогне на детето, НО когато баща ти е успял футболист, обиколил не една и две страни, със сигурност има имущество с което може да се раздели за да излекува детето си....! Добре че е известен че някой друг да плати всичко.... Знаете ли колко стотици други има, които имат същия проблем, само че няма кой да им помогне и си продават колите и апартаментите за направят химиотерапии! ЗА ТОВА СА БЕСНИ ХОРАТА

25

Анонимен

преди 2 години

В същото време играчи дарили 120,000лв. за погасяване на задължения към бивши играчи. Тоест едни милионери спонсорират други милионери. А детенцето ще си отиде ей така бедава, понеже някакви си татуирани ритнитопковци ще умрат от глад без още 10000лв. към и без това скандално високите си заплати. Бай *** в действие!

24

Анонимен

преди 2 години

Принципно не съм фен нито на Цска нито на Левски. Но ми правеше впечатление как Сакалиев се мазнеше на феновете на Цска и обясняваше как отборът е най-велик. Как другите са еди какви са. С някаква злоба говореше за другите. Сега много хора няма да му помогнат заради това. Пак ще събере парите,но спортистите трябва да се научат да говорят с уважение за съперниците. Когато бълваш злоба ти се връща и после не ти помагат.

23

Анонимен

преди 2 години

Дано се оправи мимичето! Много е ръчно да се случва на млади хора в зората на живота им.

22

Анонимен

преди 2 години

До 32 Браво за страхотната идея! Стига да има железен контрол над събраните пари, всеки би давал на драго сърце - нещо като взаимоспомагателните каси от времената на нашите родители.

21

Поздрави от Албиона

преди 2 години

Дано да доживеем деня, в който български болници ще са в състояние да предложат лечение на такива коварни заболявания и ще спестят мъките на родителите и обществото...

20

Анонимен

преди 2 години

Dano se ozdravee prekrasnoto detence! Za6to durjavata ne suzdade edin fond v koito vsi4ki bulgari da dariavame zelogodi6no i po tozi na4in da ima pari za le4enie na decata.Naprimer v Bulgaria ima 3 mln. rabote6ti ako polovinata ot tiah se suglasiat da im bude udarjano po 3 lv ot zaplatata tova sa 4.5 mln na mesec! I fonda da bude s prozra4na smetka za vseki grajdanin.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако някой иска да помогне да помогне. Някои коментари и философии само показват какви социопати сте. Желая оздравяване на детето и сили на родителите!

18

замислен

преди 2 години

Щом я докарахме дотам бивши футболисти и настоящи директори на ЦСКА да не могат да съберат 70 000 евро - не е добре работата.Стойко, не задели ли някой лев от Полша и Малта, бе? Всичко ли опука?Дано се излекува детенцето, то не е виновно, че баща му е с широки пръсти.

17

пожелание

преди 2 години

Дано се излекува момичето !

16

Анонимен

преди 2 години

Аматьори, модерирайте си гнусния форум!