Снимка: Facebook
Бившият нападател на ЦСКА и настоящ администратор връководството на "армейците" Стойко Сакалиев е изправен пред трудно изпитание.
 
Футболистът сподели в социалните мрежи, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. За предстоящата й химиотерапия са нужни около 70 хил. евро.
 
Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция. Той публикува сметка, по която всеки желаещ може да направи дарение, за да помогне на момичето в битката с коварната болест.
 
Ето и публикацията на Сакалиев:
 
"Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!
 
Този пост е личен!
 
Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком.
 
Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха ѝ бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!
 
Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
 
Също така на моите приятели, колеги и познати и СЕМЕЙСТВО!
 
Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са международни и има много висока такса, затова ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата!
 
Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!
 
Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да може набирането на средства да бъде преустановено!
 
Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!
 
Това е българската сметка:
 
Stoyko Marinov Sakaliev
IBAN BG59FINV91501017584451
 
А това е сметката, директно в болницата:
 
The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc
67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L
IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051
Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase