102

Qqqq

преди 2 години

Няма да има войни и конфликти , а от производството на оръжие се печели. А и на война печелят винаги политиците. Те натискат бутона от разстояние или издават заповеди пак от разстояние, а ти отиваш на фронта да жертва живота си. Не те. В последствие ако са победители се стичат много пари към тях от плащане на репарации и други обезщетения след подписването на мирни договори. Но семействата загубили близки , а също и хора участвали във войната никога няма да си върнат загубите.

101

Qqqq

преди 2 години

Преминаваш или в която искаш да отидеш , ежедневно или ежечасно спуска различни правила относно това да ти разрешат преминаване или пък пребиваване. Ти трябва да се чудиш постоянно къде и какво ти трябва. Дали зелен паспорт с тест или без тест , ако трябва тест , дали той важи за 24ч. или за 48 или за 72. Ако не съществуват държави и нации и практически никъде няма чужденци и емигранти , това означава , че експлоатацията на работна ръка ще секнат и те няма да има от къде да грабят и паразитират.

100

Qqqq

преди 2 години

Блокирания , затваряни, изолирания, на държавни граници , цели градове , квартали , села. Задължителни ваксинации, задължително носене на маски и всякакви други задължителни неща , които от веднъж се спускат отгоре, решени така на бързо , на парче и предназначени за тормоз на населението. Хайде , някой да ми каже къде намирате глобализъм в това. Напротив. Глобализъм неможе да съществува ако е ограничено свободното движение на хората. Ако границите са затворени , а всяка държава през която

99

Qqqq

преди 2 години

Лицемерието на западния свят е причината за неадекватното им държане. Тук в този форум , разни хора се повтарят: "Глобализма е виновен, глобалната е виновен". Разберете , че в глобализма няма нищо лошо стига да не се прави от безмозъчни ковидари , като този. Няма нищо лошо в това всички да сме едно цяло , да няма държави , да можеш да работиш и живееш, където си поискаш без да си чужденец и месните постоянно да те подиграват и експлоатират. Ковид мерките са антиглобалистични.

98

окли

преди 2 години

С трета доза и положителен тест, хаха, скри се под полата на жена си, мръхльо

97

Мишок,

преди 2 години

покажи се, бе! Едни тираджии те търсят.

96

Анонимен

преди 2 години

ТОВА ЗЪДАНИЕ Е ТВОРЕНИЕ НА САТАНАТА НО ТОВА НЯМА ДА МУ ОТМЕНИ ОГЪНЯ В АДА

95

Колкото повече

преди 2 години

ваксинирани, толкова повече заразени...

94

Първият, пипнал

преди 2 години

Ба, първия..

93

Манафейко:

преди 2 години

Първият, пипнал "Ковид" от шубе.

92

Неутрален

преди 2 години

Е нали тоя каскет се хвалеше, че си е набил и бустер - пък сега бил заразен? И в момента потвърждава, че исканията на шофьорите са напълно адекватни?

91

Бат Пешо

преди 2 години

Лошото е че клоуни като трюдо, като наш кире, като гръцкия, как беше, гърците му казвали мистър Бийн, та цялата тая либерална гриндър шайка налага дива диктатура. Гледах клипове от днес в тубата и канадското правителство отговорило на протестиращите, че в никакъв случай нямало да преговарят с тях. Въобще тоталитарния режим е готов да стигне до края, но за "доброто на гражданите". А гражданите това "добро" Не го щът

90

Алекс

преди 2 години

Настъпващите камиони водят до положителен тест.Браво на канадците.Не на КОВИД фашизма.

89

Не съм робот

преди 2 години

Довеждане

88

Просто Киро

преди 2 години

До АнонименСертификата сертифицира,че си завършен промит мозък. Разбирай зомби.

87

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тези принцеси. Защо ги търпите да ви управляват и да ви правят живота на тоталитарен ад?

86

тимбърлейк

преди 2 години

джъстин ще го кара леко 2-3 месеца като кукунчев

85

Анонимен

преди 2 години

Толкова много лъжи и искате хората да ви вярват месирки пр0дажни!!! Добре, че има и други средства, хората да се информират за всичко, което се случва по света, не само в Канада!!! Затова скоро след като се обърне палачинката да не се чудите къде да се скриете от народната любов всички т.н експерти, аналЛизатори, pressтетутки и всички слуги продали се за малко пари и работели за чужди интереси!!!

84

мирише нещо

преди 2 години

С ПО 3 ДОЗИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, ВСИЧКИ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗА КОВИД И ТОЯ ПАК ВИКА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ???? НЕЩО МАЙ НАИСТИНА НЕ Е НАРЕД? СМЯТАМ, ЧЕ УРСУЛА ФОН ЛАЙ.ЯН И ВСИЧКИ ПРИПЯВАЩИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗАДЕТО ОСВОБОДИХА ОНИЯ С ВАКСИНИТЕ ОТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И САМО ЗАДЪЛЖАВАТ! ТОВА МИРИШЕ НА ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО?...

83

Анонимен

преди 2 години

Благородна постъпка. Самоизолира се, за да не зарази милиони канадци. А те неблагодарниците му искат оставката.