26

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да ги откастриме и повече да не се занимаваме със сръбските продажници.Да си ходят при Тито.Амсн от тези прости кефали(хем ке-кат,хем се хвалят).Като искат да са сърби,нека си ходят у сърбия.Писна ми от тях,само за тях говорим.Дс забравят за Европа у да заминават за Сърбия.Точка.

25

Анонимен

преди 2 години

До 29 Е, да но пак 200 хил. са повече.Аз даже съм почти сигурен, дали не са и по-малко от 300хил.Дали някой хора във времето на приемането на бежанци не са завишили бройката, така както сега от кръговете около Каракачанското ВМРО ни лъжат вече 30 год за 2 млн. македонски българи в България.

24

Каракольо

преди 2 години

Принципно ,като жив роднина би могъл да предяви иск за костите на дядо си и да ги върне в България! И да осъди нахалната носталгоюгославска република северна бановина

23

Анонимен

преди 2 години

Поправете си заглавието, човеко е ПРАПРА внук на най-малкият брат на Гоце, Христо.Разликата в годините е 15год. децата на Никола и Султана са били 9, значи Гоце има още роднини.

22

Анонимен

преди 2 години

До 22след като близо1.5 милиона бългати-бежанци от Македония са потърсили дом в България.))))Няма такова нещо 1,5 млн българи по онова време не е имало в Македония.Официалната статистика че до 1945 год. от Македония са приети 300хил.бежанци. Всичко друго са спекулации лаци

21

Анонимен

преди 2 години

Макеучениците имат да научат само 2 урока по история. 1 урок: Създаване на северомакенската дръжава 1944 година и югославско робство до 1992 година. 2 урок Освобождение на Северна Македония от югославското робство 1992 година и смяна на името през 2017 година.

20

Анонимен

преди 2 години

Макетата имат само един цар - Цар Тито Първи и Последни. Умря им царят през 1980 година, дойдоха сърбите на власт, и хърватите и словенците се разбягаха. Никой не иска сърби да го управялват. Цар Тито създаде Северна Македония и Косово. И двете сега са отделени от Сърбия.

19

Анонимен

преди 2 години

А според Кирил Петков Гоце Делчев никога не е бил българин само и само да има самолет София-Скопие.

18

Анонимен

преди 2 години

С двойно граждансво е човека

17

Анонимен

преди 2 години

До УрсулаАма ти наистина си Урус пия, беЗ извинение.

16

Анонимен

преди 2 години

До каша Не може да е българин, защото са фашистички окупатори, но сега са в НАТО с Македония.

15

Урсула

преди 2 години

Нито е бил Българин нито е бил Македонец ,по..мак си е бил човека.В него край произхода на хората се знае.

14

каша

преди 2 години

До Анонимен 14 Скопие искат че е роден извън България в османска Турция и се е борил за независима Македония следовтелно е имал и македонско самосъзнание. За турския султан пък е бил бг терорист срещу териториална цялост на Турция както ОМО Илинден и е ликвидиран справедливо.

13

Анонимен

преди 2 години

До 1Да Гоце няма уники, но има 4 братя и 5 сестри.Тримата му братя са убити за свободата на българите в Македония, Всичките му братя и сестри, както и родителите му бягат в България и се самоопределят като българи, а РСМ определя само него Георги Делчев за "македонец", въпреки, че той сам се самоопредея като българин,пълен нонсенс!

12

решение

преди 2 години

САЩ искат да го запишем компромисно европеец и евроатлантик и ще се реши спора.

11

Анонимен

преди 2 години

До от коминтерна Ами и Желев ги призна за независими вместо първо да си поиска историята.

10

Анонимен

преди 2 години

евроатлантически ценности

9

Анонимен

преди 2 години

До от коминтерна НАТО и Тито ги приеха за северни македонци и македонци. На Гоце Делчев родата е от Кукуш който съшо не е български благодарение на Англия и САЩ в 1919 и 1944 г. Преди да приемат РСМ в НАТО чудно как на никой патриот не му правеше впечатление че Гоце Делчев е станал македонец и гроба е в Скопие и че е роден в Кукуш Гърция.

8

Прилеп

преди 2 години

Преди 1944 година, такъв въпрос изобщо не е стоял. А за макетата, ЕС - нанайци.

7

Анонимен

преди 2 години

Кво се чудите яле кво стана! Испанците викат, че откривателя на Новия Свет се казва Кристобал Колон, за италианците Кристофоро Коломбо, а накрая се оказа, че е Ристе Коломбовски, македонец лодкар от Охридското езеро!Направо и наш Гоце изгоре!