63

Анонимен

преди 2 години

Преди 37 години , когато бях в казармата. Много дръвчета съм засадил и много гипс и цимент съм носил. Та имаше един лаф- службата е тежка и безплатна, но за сметка на това продължителна. Сега виждам, че безплатния ми труд към държавата е окраден и българите са в беда.

62

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми навремето се занимаваше да гледа животни и да продава мляко. Никаква файда нямаше. Колкото даваше за фураж, толкова изкарваше и от млякото. Сега може да се е променило нещо, но силно се съмнявам. ЕС не дава субсидии за българско мляко. Или може да дава но парите определено не стигат където трябва - при фермерите.

61

Мързела докарва глад

преди 2 години

Жълтите павета докарват на власт - кухи *** и пръдливи военни.....

60

az

преди 2 години

Мен някой субсидира ли ме? Аман. Който не може да прави бизнес, да фалира. Това да не е комунизъм да хвърлят моите пари в загинали предприятия.

59

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти Радев за истинската промяна !

58

Анонимен

преди 2 години

До СелянинАми да им организират и дават техника, трактор, машини, цехчета и да работят, с трици маймуни не се ловят, с мотиката ли да копат? То когато имаше стопани, мутрите и ромите ги смазаха и хората масово се отказаха от земеделие и опустяха селата, щото и работа няма и детски градини, училища, болници закриха, как да стоят в селата?

57

Dev

преди 2 години

При средна заплата в IT сектора от 6000лв нето за senior ми е все тая.

56

Без изненади

преди 2 години

Радевата зима дойде !

55

Анонимен

преди 2 години

Наши продукти, ще се продават на Запад, а у нас промишлените им имитации.Иначе собственото производство никой не ни е забранил все още. И лятото ще ям шпска салата с качество, което не се продава дори и за много пари.

54

Селянин

преди 2 години

Има си изходни пътища.Дворовете в селата пустеят,няма кой да ги сее, мъжете и момчетата са на кръчма а жените и момичетата са с телефон в ръка и са с лакирани нокти,после скъпо било.Угодия няма.

53

Анонимен

преди 2 години

Държавата не може ли да организира износа на български продукти в Европа, как други държави извън ЕС и Европа го правят, а вие не се напънете и организирате износа на български селско стопански продукти и зеленчуци? За какво сте там, нали да защитите интереса на гражданите? Може да изнасяте за цяла Европа, защо не помогнете на стопаните?!

52

Искаме евтини цени

преди 2 години

Цената на лютеницата тази година ще е по-скъпа...

51

Анонимен

преди 2 години

Държавата не може ли да организира износа на български продукти в Европа, как други държави извън ЕС го правят, а вие не се напънете и организирате износа на български селско стопански продукти и зеленчуци? За какво сте там, нали да защитите интереса на гражданите?

50

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро!

49

Живко е гений

преди 2 години

Един истински Хенри Дейвид Торо, майстор на трансцендентализма. Прекрачва граници всякакви.

48

Анонимен

преди 2 години

Българските продукти, производство и селско стопанство трябва да се подкрепят задължително, също и дребните стопани, жуивотновъди, земеделци, пчелари!

47

Анонимен

преди 2 години

До Апокалипто Страхотна логика имаш. Ако пък на някой му е скъп бензинът да ходи да копае петролен кладенец. На който му е скъп токът да си направи вятърна турбина и така.

46

Христо Христов

преди 2 години

Борисов правилно каза на европеидите, че са про'стаци. Цените растат навсякъде в европа, а европеидната безродна про'стащина е причината българското да умира.

45

Анонимен

преди 2 години

На предсрочните избори след няколко месеца гласувайте за Възраждане!

44

Мафията в Перник

преди 2 години

МВР Перник работят за Организираната престъпност!Като нямаш Петрол внасяй Дрога и изнасяй ***, кради коли!