123

ПРИЕМЧИК В МАНДРА

преди 2 години

Работих като ПРИЕМЧИК из няколко мандри АМИ ОТ ТОГАВА СПРЯХ ДА ЯМ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ !! ЯЖТЕ СИ ОТРОВИТЕ ВИЕ !!!

122

Щирлиц

преди 2 години

Изчезващите български продукти по БДС ли са произведени?Уточнете този момент,та поне да знаем дали си струва врявата.

121

Анонимен

преди 2 години

OCTABKA

120

1

преди 2 години

Не че нещо *** аз не познавам беден земеделец....то са едни коли по 250 хилки едни почивки в дубай...който не може да затваря и да се хваща наемен работник вместо да крънка помощи

119

baionya

преди 2 години

До е21Що не вземеш да произвеждаш нещо и да го продаваш за нищо, щото идва от земята? Ама то такива като теб не знаят дори кое от къде идва ...

118

Злобар

преди 2 години

Изобщо не купувам български продукти защото са крайно нездравословни и вредни за нашият почти празен портфейл . Ами ето ви *** пример турски краставици на зеленчуковата база като се има впредвид разходи при садене.напояване.бране.транспорт.мита.граници.прекупвачи и т.н. се продават на 0.80лв./кг. , докато нашите родни които идват от 10 км. растояние са само 1.80 лв./кг. ,де Илия на кирия и това бе миналата година .

117

22 МСП

преди 2 години

Какво да се прави, нарича се евроКейски ,демократичен ,неолиберализъм.Важното е да се ковсумира 56.годишно дълбоко замразено испанско,френско или друго месо,ГМО-селско-стопански продукти,палмово масло,аспартан и други такива благинки.

116

Анонимен

преди 2 години

Не е само тока, Кокорчо иска да вдигне двойно осигуровките на земеделските производители, което означава, че и малкото останали си отиват. Това правителство очевидно иска да довърши започнатото от Гроб, но в съкратени срокове

115

Анонимен

преди 2 години

Ей, какви хубави протести бяха, какво стана... Вече се усеща всенародното задоволство.

114

пияница мистик

преди 2 години

Промяната на Фигуранта предвижда да се унищожи до крак родното производство, за да може комунистическите фирми на диктатора Фигурант да внасят от Европа сирене, кашкавал, зеленчуци и така да печели само той и кръга от червени олигарси около него.

113

Някиои "българс

преди 2 години

продукти заслужават да изчезнат! А някои "производители" заслужават фалит. Време е да се види какво наистина влагат, защото купешка лютеница, която да става за ядене НЯМА! За това и всяка година запретваме ръкави и си варим сами. Същото е и със сладката. Пълни са с всякакви гнусотии! Скоро минавам и на домашно приготвено сирене и кашкавал. Ще изчезнете и то съвсем правилно! Никой не ви е длъжен да ви яде гнусотиите!

112

Анонимен

преди 2 години

Селско-чалгарския тарикатлък, си остава традиционен български продукт и няма да изчезне никога!

111

В.

преди 2 години

Няколко поколения командири и подобни некадърни политици вБългария носят пряка вина за милиарди загуби на Българските граждани и фирми. Трябва да бъдат съдени за предателство на националните интереси. Конфискация на имуществото до девето коляно. Щото са се осигурили до девето коляно отрочетата

110

Анонимен

преди 2 години

Български продукти,ли?Ако се направи РЕАЛНО изследване кво съдържат,лошо ще ви стане.Не копувам нито българска храна,нито български алкохол,нито български лекарства.Италианско брашно и в хлебопекарната машина.

109

Дойде,бе !

преди 2 години

Дойде промяната - ставаме по-гладни и по-безпарични ! А скоро и по-умрели !

108

Българин

преди 2 години

Преди да изчезнат съвсем продуктите , ще изчезнат българите ! Под "мъдрото" ръководство на Зеления чорап и Просто Киро държавта стремително затъва в блатото на Чорапа !!!

107

Анонимен

преди 2 години

Социализмът е единственият български и независим период в историята с производство, енергетика, култура, образование, земеделие и животновъдство.

106

Анонимен

преди 2 години

Ами вкъщи вече не купуваме кашкавал. Излиза по-изгодно отлежал чедър.

105

Алекс

преди 2 години

Не мога да си обясня защо българските продукти са по-скъпи от вносните.Българският производител е привилигерован:ниски данъци,ниски заплати,по-евтини ток и горива.Лоша организация или прекалена алчност?

104

SHEFA

преди 2 години

ТИЕ КАДЕ ТО ПОЗВОЛИХА ДА СТАНЕ ТАКА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ ГРАЖДАНИН-НЕЗАВИСИМО ОТ КАКЪВ ЕТНОС Е ДА СТРАДА ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ДО 9-ТО ПОКОЛЕНИЕ.-КАРМА БРАТЕ-НЕМОЖЕ ДА И ИЗБЕГАШ.