17

Диоген

преди 2 години

ЕС и НАТО са икономическата, политическата и военна еманация за съюз между различни народи. Какво значение има мнението на азиатските държави против разширяването?

16

Анонимен

преди 2 години

американофенскишапшали днес пак не сте си пили хапчетата,хаха

15

Анонимен

преди 2 години

Абе нали руската армия била велика и непобедима, защо тогава джуджето ходи да целувакраката на другаря Си? Защо му се моли като *** една декларацийка да направи и то тя ебез никаква стойност. Дали има мъжка любов между двамата в името на комунистическата дружба, така де, да я укрепват. Явно големи молби и плач е имало да го приеме така непланирано.

14

Анонимен

преди 2 години

Днес знамето на САЩ е спуснато наполовина. Черен ден за мераците на краварите.

13

Анонимен

преди 2 години

1 Асане, нещо си се объркал. Индия си е с англичаните от доста време. Там Китайците дори ги мразят, руснаците също. Отделно на китайците очите са им в Сибир и Манджурия, и ако ги питаш тях ще ти кажат, че това са си изконни техни територии. Нещо като Македония за нас. Между Русия и Китай никога е може да има здрав съюз, както не може да има такъв между България и Сърбия да речем. Колкото и да лицемерничат пред другите и да се правят на приятели.

12

Значи,

преди 2 години

..и Ленин, и Мао фигурират в списъка на световноизвестните хомосексуалисти! Така че тази "братска" дружба не бива да ви учудва ! Лошото е , че и българските комунисти не знаят къде ги сърби!

11

ГОЛЯМ ЦИРК

преди 2 години

Тези смешници ме разсмяха повече от звездите на Холивуд--Лаурел и Харди.

10

Краварски вурст

преди 2 години

ще ядат и двамата.

9

Анонимен

преди 2 години

Двама диктатори се събрали и били против свободните страни да се обединяват,комунизмът е нелечима болест и разяжда независимо в коя точка на земята се налага.ДИКТАТУРАТА е основата на тази мракобесна идеология. По време на олимпийски игри голям позор за Китай.

8

Смях

преди 2 години

Спомняте ли си , преди 3-4 години, как Китай и Русия имаха съвместно учение в Далечния Изток, в което участваха близо 350 хиляди души? Интересно, какво "зловредно" влияние са имали там американците, като там са само Русия и Китай? Комунисти, какво да ги правиш? И двамата ходят да се кланят на мумии, на бивши "обратни"!

7

На 8 март

преди 2 години

Тайван ще е китайски

6

Анонимен

преди 2 години

ЗА ТОЯ ГНОМ ДНЕС КОЛКО НОВИНИ?? ТЕ ТАКА НАВРЕМЕТО СА ПРАВИЛИ ОЛИМП.И ГРИ МУСОЛИНИ И ХИТЛЕР...

5

От чужбина

преди 2 години

До Асан . Забрави евреите .Имат пари и атомно оръжие срещу ушанките , арабите и онези с китайските очички. А месото на краварите си е хубава пържола от 1,5кг. Ти си яж руски борш от картофи.

4

Зозо

преди 2 години

Ким Пу Тин кога ще ляга при пастърмата Ленин?

3

Анонимен

преди 2 години

Чак сега ли разбраха неолиберастите че двете най мощни военни сили в света Русия и Китай са заедно?

2

Анонимен

преди 2 години

Има си хас да са "за". Между другото, докато излизат с декларации за "негативно влияние", Китай изкупи половината Африка, 1/4 от Латинска Америка и целия Тихоокеански регион, а Русия води война в Украйна и се опита на още няколко места напоследък. Та такива ми ти работи за крадеца, който вика "дръжте крадеца".

1

Анонимен

преди 2 години

То пък едно разширяване. С непобедимите армии на РСМ и Албания НАТО стана суперсила и явно затова Русия и Китай много ги е страх сега.