17

Брак по сметка,

преди 2 години

за момента.Руснаците са доволни,че Китай става все по-голяма заплаха за САЩ и така отнема от ресурсите,които биха били насочени срещу РФ.Освен това насища пазарите им с евтини промишлени стоки.Китай вижда в РФ съюзник и доставчик на суровини и енергийни носители.Разводът ще дойде,когато Китай поиска да се възползва от тези ресурси чрез огромната си диаспора,особено в Амурския край, без да се налага съобразяване с централната власт в РФ.Няма да е изненада "Кримски вариант" от Китай.

16

Какъв 'тайван

преди 2 години

Какъв 'тайван' ви гони?Да не е онази малка държава с ОФИЦИАЛНО ИМЕ "Република Китай"??

15

Анонимен

преди 2 години

Ей не се спряха тези двамата да пречат на демокрацията общоевропейските ценности и атлантическото сътрудничесто

14

Любопитен

преди 2 години

А защо никой не се интересува от Байдън?Старецът ще се обиди!

13

Ха-ха-ха

преди 2 години

Китайският васал Путин подписал споразумение, че "Русия смата, че "Тайван е неделима част от Китай "! Китайските му господари обаче не са отговорили реципрочно и въобще не са споменали да Крим. Китай нееднократно е заявявал, че смята Крим за неотделима част от Украйна.

12

Анонимен

преди 2 години

Разговорите между Владимир Путин и Си Джинпин ще акцентират на ключови въпроси от двустранния, регионалния и световния дневен ред. В резултат на разговорите между двамата лидери се очаква да бъдат подписани около 15 междуправителствени, междуведомствени и търговски документи и договори.

11

мда

преди 2 години

До НаблюдателВъзможно е Китай да посегне към руския далечен изток,НО само след като САЩ дадат фира и престанат да са опасност.Засега само Русия пази Китай,ако не беше тя,досега американците да са смачкали Китай.

10

dakotabg

преди 2 години

До Войната иде:Не,драги ми смехурко! Рашките,си подсигуриха гърба и войната спря!

9

гост

преди 2 години

Така де, навремето същото беше с Масква и Берлин ...

8

ПКП

преди 2 години

На Плевнята му тъка под лъжичката

7

факт

преди 2 години

Приятелството е имагинерно понятие,обаче интересът-реално.Както и да е.Ако Си иска да си прибере Тайван,ще трябва да признае Крим.И много други неща в същия дух.

6

Наблюдател

преди 2 години

Китай само чака сгоден момент за са си в рне 1 500 000 квадратни километра изконно китайски земи заграбени от руснаците през 19 век. Въпрос на време е там са се проведе референдум, тези територии отдавна се контролират икономически от Китай а китайските вежливи хора, които са влезли там никой не може да преброи.

5

Анонимен

преди 2 години

Когато започнеш да повтаряш същото изречение отново и отново, без да смееш да мръднеш от една конкретна формулировка, всичко е ясно. :))))))

4

.

преди 2 години

Браво!

3

Истината

преди 2 години

Путин отива на крака при началника Си да са получи инструкции. Русия отдавна е суровинен придатък на Поднебесната империя а управниците и са китайски васали!

2

Анонимен

преди 2 години

Монголци и китайци-врагове на свободният свят.

1

Войната иде

преди 2 години

Новите централни сили или новия тристанен пакт,както ви е удобно.