37

Любител на историята

преди 2 години

Германия и Япония се съюзиха срещу цивилизования свят. Знаем как свършиха. Сега са наред Русия и Китай.

36

Анонимен

преди 2 години

Путин даде Сибир на Си

35

...

преди 2 години

Този флирт с Китай ще струва на Русия територия от Сибир,но "да не плачем на чужд гроб"...

34

баба мара

преди 2 години

разчитаме на мира по света на русия и китаи балканите и черно море зона намира и дружбата

33

Хаха

преди 2 години

Да го наречеш двуличник му е малко на тоя !

32

dakotabg

преди 2 години

Народа го е казал много простичко: Интереса,клати феса!Жалко,че политиците ни са достатъчно ,,интелигентни'',за да не схващат!

31

анонимен

преди 2 години

Китай гледа себе си. Големият Дракон не е приятел с никой. Русия е 10 пъти по-малка от Китай и по население и по индустрия. Къде се пъха,където не и е мястото тази Русия.

30

Анонимен

преди 2 години

До ПОЗНАВАЧ Не си никакъв познавач, а най-обикновен силно замаен русофил.

29

Защо така ?!

преди 2 години

Някои по-надолу пишат каква индустрия и изкопаеми имала Русия, пък обикновенните мужици на минимална заплата от 118 евро ( 10 000 рубли ) мизеруват месечно ! Защо така ?!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35: Ами не съм фен на Путин заради Сърбия и Македония, но това е дълга тема... Ето ти истината.

27

Анонимен

преди 2 години

До ПОЗНАВАЧ "При това дори не съм фен на Путин" И сега пак, но тоя път истината. :)))

26

Анонимен

преди 2 години

До Бравоооо "Заедно с Русия ще построят светът на бъдещето" А Русия какво точно ще допринесе за "стоежа". Освен суровините де. Русия е специалист по разрушенията, не по изграждането.

25

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

Алооу, ФРОЛОВЕ! Не е ли смешно да оплаквате Путин и Русия? Това е страна с космическа индустрия, най-напреднала във военните технологии, с огромен човешки и ресурсен потенциал (цялата Менделеева таблица!), а вие сте седнали на чужд гроб да плачете - как Путин щял да закъса!?! Боже, боже... Какво направиха чалгата и комунизма от нашия народ! При това дори не съм фен на Путин, но обективната истина не може да се оспорва. Така съм научен аз - може да не ми харесва, но истината си е истина.

24

Анонимен

преди 2 години

Путин ще се моли за кредити от председателя Си предвид надвисналите санкции. Със сигурност Путин няма да получи нищо, защото Китай яко го закърши финансово. Последните три месеца не може да завтаса да плаща забатачени кредити на големите строителни фирми в Китай. А рухне ли строителната пирамида рухва цялата икономика. Тъй-като 70% от производството се консумира от строителството и аранжирането и обзавеждането на построеното.

23

Алооо

преди 2 години

Хората си гледат интересите, въртят милиарди, а ние смучем ... щото се кланяме на тоя и на ония. Така сме и така ще бъдем и с тия и със следващите и тия след тях.

22

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

До 26 Свиквайте: Ти за Сибир не се притеснявай! Гледай да останеш на работа и да можеш да си плащаш тока и сметките при Радевото п-во на "промяната". Това ти е проблема, не Сибир. Който има брада, има и гребенче да си я реше, казва народът, нъл тъй? Ако ме разбираш... Иначе Сибир ОТДАВНА ДА Е СТАНАЛ я китайски, я англосаксонски. Да де, ама не е...

21

Анонимен

преди 2 години

Много скромно бе товарищ Путин. Навремето беше Вечна дружба, а сега само приятелство.

20

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

19

Свиквайте

преди 2 години

Сибир става китайски !

18

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми таварищи следващата олимпиада е в САЩ там ще се подписват друг вид договори, сега са ви 5 те минути слава- празнувайте подобаващо!