50

Алооууу,

преди 2 години

...и в самият Харвард се дистанцираха от нашите смешници Кирчо и Кокорчо! Написаха, че човек трябва да се хвали с постиженията си в реалния живот, а не да парафира ,че са завършили Харвард!

49

Много

преди 2 години

...са интересни Чалгарите! Кирчо отсвири всякакви въпроси с краденето и пренаписването на историята, само и само да докопа някакви Еврофондове за общи проекти! Чалгарите били против пренаписването на историята , но стояли зад този, който изцяло неглижира проблема! За пари, "патриотизмът" може да мине малко на заден план!

48

Българин

преди 2 години

Ако някой каже, че България е имала някакъв "имидж" преди 30 години, просто лъже! Нека не забравяме, че още 1984 година Щатите ни бяха наложили ембарго ,като държава занимаваща се с международен тероризъм и търговия с наркотици! Какво "крадене" са спрели Кирчо и Кокорчо, чалгата и комунистите, като само за декември опоскаха безотчетни 9 милиарда лева? Досега няма нито една криза , в която хранениците на Радев да не са ни забили! По-лошото тепърва предстои!

47

Роза

преди 2 години

И докато от двете страни се джавкаме по македонския въпрос,цените тихомълком растат,хората измират от глад,пандемии и липса на медицинска помощ,затъваме все, повече в блатото,и никой не го е еня,че след двадесет години може да ги няма и България,и Македония,а да има само опустошена натовска територия!

46

Калеко Алеко

преди 2 години

Северна македония продължава да си играе с нас като котка с мишка, въпреки че от нашите исторически и сегашни позиции в ЕС и НАТО би трябвало да е обратното ... "Просто кирчо" получи поредния звучен шамар от "добронамерените" северномаседонски домакини, като Ковачевски умело го финтира с посещение в Брюксел, вместо да участват в общо честване в памет на 150-годишнината от рождението на Гоце Делчев в Скопие ... Залюханият хардвардец ще продължава да ни срами пред света и комшиите ... !!!

45

Българин

преди 2 години

Когато един парламент на една държава 30г. е сборище на прости твърдоглави инати с милиционерски нагон и тъмно пребоядисано минало , които съсипаха имиджа на България пред света , за да се накрадат до насита ! Когато в най-визшият орган на една държава се карат като махленски мутри и демонстрират НЕуважание и Разединение само защото са им спрели краденето , демонстрират липса на каквито и да е морал и визия за успеха на държавата - ВСЕКИ може да се гаври с нашата История , Култура и Традиции

44

Анонимен

преди 2 години

То пък ние имаме една "история" - измислена изцяло от руснаци.

43

Анонимен

преди 2 години

айде бе , стига излагация за всичко са виновни Гешев, Борисов и Цацаров , ставате смешни

42

Анонимен

преди 2 години

...Ставаме смешни с тия спорове с македонците кое по-по-най.... Единственото смешно е това, което сте написал, ако не беше по-скоро тъжно. Спор няма, има едни факти, които онези се опитват да заменят с лъжи. Ако на вас ви дреме за истината, аз и и 99% от българите не мислят като вас. За щастие. А от поста ви е ясно, че в ни най-малка степен не сте наясно със същината на проблема.

41

Тролчо

преди 2 години

...отново зацикли "опорката", за Борисов и Гешев! За повече от 9месеца ,не са открили компромати и за пет лева, ама важното е да се лъже!

40

Анонимен

преди 2 години

и като влезе Гешев в затвора това как ще направи промяната , много интересно

39

Българин

преди 2 години

"Русофил" отдавна е синоним на предателство и продажничество! Любопитно е как лъжата няма ограничения при тях! Сега пък ще изкарат ,че"Западът"бил дал Македония на сърбите? Като всички знаем, че "македонската" нация и език са рожба на Коминтерна и Сталин!

38

Анонимен

преди 2 години

ДАНО жалкия фигурант не остави поколение което с npoкaжeния му "ген" да мъpcи земята БЪЛГАРСКА!!!

37

Толкова

преди 2 години

...ги е шубе превратаджиите за поразиите и мародерствата които сътворих, та смятат че само Борисов и Гешев са им основната цел! Явно ги е страх, че рано или късно ще им бъде потърсена отговорност срещу престъпленията, които извършиха срещу собствения си народ!

36

РАДЕВ РАЗЦЕПИ БГ

преди 2 години

Цар Крум ако беше жив-щеше да разцепи предателите....

35

Задача 1

преди 2 години

Бойко, като влезе в затвора, тогава ще видим, че има държава!

34

Анонимен

преди 2 години

"Така или иначе сърбите ги превзеха накрая." - Сърбите нищо не са могли да певземат сами. На Югославия и беше дарена тази територия от западните държави, защото сърбите бяха на печелвшата страна, а ние на губещата. Сърбите където ги хванехме, там ги биехме, те затова толкова ни мразят. Ако Македония никога не е била българска, никой нямаше да ни наказва и да я в включва в Югославия, ами щеше да си остане независима като Албания.

33

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 36 Я пробвай пак...кой на кого се е мазнел... Бойко само дето не му дърпаше ушите пред камерите на заека. И старата и новата власт в РСМ все още идвайки в БГ и минавайки официалната част на посещението, минават и през диванчето на Бойко на отчет...така както не е на власт.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Гербаджии, кога вие бяхте на власт не говорехте такива неща, а само гледахте как да предадете националните интереси и да се наведете пред макетата." Явно си нямаш НИКАКВА ПРЕДСТАВА за това какво се случваше между България и РСМ по времето на ГЕРБ: България не е преставала да отстоява българските тези докато ГЕРБ бяха на власт.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 "Точно пък продажниците антибългари от ГЕРБ да критикуват .... или забравиха Банкянския крадец как се мазнеше на Заев." Не знам какво му се е "мазнил", но България не отстъпваше позициите си в Историческата комисия. За разлика от "умните и красивите" доведени от Кремъл.