70

Мафия

преди 2 години

1. Оставка за Борисов и Гешев2. Затвор за Борисов и Гешев

69

ДО АНОНИМЕН 91

преди 2 години

Наистина ли си толкова наивен (глупав) да вярваш, че нещо от написаното за затвор ще се случи? Киро в предизборната си кампания казваше само за ваксинация и друг подход към РСМ. Изобщо нищо не ви е обещавам за Борисов и Гешев... хаххаха леле колко сте алтави .. По някой път ми става жал за вашата наивност

68

Странно,

преди 2 години

... когато заговориш ,че макетата не спазват договорите които сами са подписвали, комунистите във форума веднага започват да плюят собствената си държава и ГЕРБ ! Доказани *** и предатели!

67

Анонимен

преди 2 години

Кой подписа договора са Македония през 2017 г. без каквито и да е гаранции за българските интереси? Кой небрежно тогава нареди историците да се разберат?

66

ГЪРЦИТЕ СИ

преди 2 години

ВЪРНАХА ИСТОРИЯТА В ТОЧНИЯ МОМЕНТ. А ТОГАВА НАШ ТУЛУПЧОСИ ПЪЛНИШЕ ШКАФЧЕТА. НО УСЕЩАМ, ЧЕ ДЕНЯ НА ИСТИНАТА НАБЛИЖАВА.

65

Отговор

преди 2 години

До до 81! *** да питаш макетата, дали не се краде история! Гърците вече си я върнаха половината!

64

Анонимен

преди 2 години

Я, ГЕРБ минаха в опозиция и оттогава сревнително адекватно коментират обстановката. Не, че харесвам СИК, но Кирчо Петков е много мек в дебата с макетата. Там трябва да поддържаме твъра позиция и да не превим нито крачка назад, независимо дали ни натискат от ЕС, САЩ, НАТО и т.н. Ако предадем историята си, ако предадем хората, които са мряли за тая земя и чиято кръв е пропила в българския чернозем, проклети да сме!

63

До 81

преди 2 години

Историята не е магазин да се краде бе,гербврски ***...ико.Историята е нещо ,което ти с плешивата си кратуна герберска не може да проумееш.

62

Анонимен

преди 2 години

Герб са като Вмро-мафия.Проформа европейска партия.Пълна с евразийци и комунисти.Навремето служили на Коминтерна да творят история на фашизма в Бг,а днес да твърдят,че нямало.Същите обслужваха югославските комунисти като Вмро,но сега комплексирано викат :Разпнете ги макетата ,не са европейци!

61

Реалист

преди 2 години

Продажните дървени комунисти ще ги познаете лесно! Ти им разправяш , че ония лъжат и крадат история за последно, а той започва да тролли и да плюе собствената си държава! Комунист отдавна е синоним на продажник и предател!

60

Тракиец

преди 2 години

Ние сме македонци и това е.Ще станем провинция македония към република северна македония.Така и ние ще имаме история.Така е решено и така ще стане.

59

Българин

преди 2 години

До Българин - Знаеш ли че хората правят туризъм от едни камъни и пустош , докато ние си секохме горите и си пускахме ла...та в морето ?! Имахме и ИМИДЖ и БАЗА , искаше се само да НАДГРАЖДАМЕ , но се--ци като теб избраха пътя на безхаберието и разрухата , затова ти пречи всеки който иска нещо да се промени за по-добро , и ще дърпате всеки , който се помъчи да промени нещо различно от 30г. крадлив "преход от пусто б празно !

58

Анонимен

преди 2 години

"Имаш ли представа колко беше ценено образованието ни по света преди , знаеш ли че бяхме по всички търговски изложения и с колко неща бяхме известни ?!" Хаха. Комплексите на малкия и изолиран човек. Безспорно имахме някой успехи в международен план, но те бяха по-скоро изключения. Масово никой извън СИВ не ни "бръснеше за слива". За останалия свят ние не съществувахме. А и самия СССР не разчиташе много на нашето производство, а винаги си имаше тяхна си алтернатива за да си задоволят пазара.

57

Анонимен

преди 2 години

Сегашна Северна Македония няма нищо общо с Гоце Делчев. Това една сърбоманска провинция, създадена само да *** България. Пълен игнор и вето!

56

Българин

преди 2 години

До Българин - Така е когато човек не чете , не е излизал от село , и се въргаля в битовизми от ден за ден ! Имаш ли представа колко беше ценено образованието ни по света преди , знаеш ли че бяхме по всички търговски изложения и с колко неща бяхме известни ?! Знаеш ли че и днес в Германия се произвежда Българско сирене , но НЕ го произвеждат Българи , доато ти внасяш масло от Германия , знаеш ли че бяхме едни от водещите в качество Винопроизводители докато от простотия не с е оср,,ме ?!

55

До Трола

преди 2 години

Първо, направете и половината от това, което беше направено и построено по времето на Борисов , тогава се набирайте! Засега сте жалки!

54

Любопитен

преди 2 години

Защо другите парламентарни партии зъб не обелват? Георги Делчев е наравно с Левски и Ботев! Така не са пази историята на България. Поклон пред светлата му памет и да помним за какво се е борил. За единна България!

53

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е крадлив ром, алчен, страхлив и отмъстителен! Но все пак ще завърши дните си в килията!

52

Уточнение

преди 2 години

Излез на улицата и попитай кой е Чалгарят, и кои са Чалгарите! Отговорът ще е еднозначен!

51

до 47-смяна на Гешев

преди 2 години

Грешиш момче, не смяната на Гешев и вкарването на Борисов в затвора ще донесе промяната, а изгарянето на Кремъл ще донесе промяната и това е въпрос на време.