20

Експерт

преди 2 години

До Bebok - Ми то на една съвременна и демоктаична държава НЕ и трябват и Ид---ТИ , но ти продължаваш да се мотаеш насам / натам , че чак и така щедро акъл даваш - НЕ че го имаш де ..!!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 - Няма да я притесниш , защото си само ГЛЕДАЧ и ПЛЯМПАЧ ! Затова нацията се топи смъртността е по-голяма от раждаемостта ! Като си толкова " майстор " *** утре в музея и я покани на едно кафе - Да ама то затова се искат Т-О-ПКИ а не само език !!

18

Аз пак НЕ разбрах

преди 2 години

И затова да попитам : Нали от 30г. повтаряме като папагали мантрата , че "пазраната икономика " била най-доброто , и държавата била лош стопанин , а всичко се регулирало от пазара във великата цивилизация и демокрация - ВДИГНЕТЕ ЦЕНИТЕ бе ?! Какъв е проблема , живеем си ВИРТУАЛНО , ядем си БАНАНИТЕ - Какво още ?!

17

Bebok цървуланов

преди 2 години

Важно е чалготеките да работят денонощно.Това разбирам аз демокрация.

16

Bebok

преди 2 години

Стига равахте.Музеи и евтин ток-са отживелици на соца.На една съвременна и демокретична държава не и трябват тоталитарни глупости!

15

Анонимен

преди 2 години

За посещение на музей 20% данък.За посещение на кръчма 9% данък.

14

ЕМИ

преди 2 години

ДА БЯХА СИ ОРГАНИЗИРАЛИ ЕДНА ТРАНСДЖЕНДЪРСКА ПРОВОКАЦИЙКА И ЩЯХА ДА ПОЛУЧАТ СПОНСОРСТВО ОТ НЯКОЛКО МЕСТА ПОНЕ. ИЗОСТАВАТ.;)

13

SOS

преди 2 години

За малката България са нужни по-малко музеи. Примерно,обединен градски музей,да включва много подраздели. Така ще се спестят много средства. Освен това,щата е много раздут в много от музеите. Най-лесно е да се оплакват всички за пари.

12

Анонимен

преди 2 години

Ниски заплати, но като идеш да кандидатстваш за работа, не те взимат.. Питат те преди работил ли си в музей и ако не, защо!

11

До 7ми

преди 2 години

Прав си. За това драпат със зъби и нокти "пандемията" да остане. Иначе ще спре лапаницата за линий, окопи, кръгова отбрана и ръкопашен бой. А всъщност хората (пациентите) умират оставени по стълбите и пейките пред болниците. И личния лекар като му кажа, че имам температура по телефона ми вика това е Ковид не идвай в кабинета, вземи си парацетамол и аспирин и се лекуваш сам в къщи. Интересно как даде диагнозата без въобще да ме е видял ?! И после...хоп 1000лв. за първа линия. При война какво ще е

10

Той Коцето

преди 2 години

Атова заряза Музея и станА "възрожденец"

9

Анонимен

преди 2 години

Простото Кире ше ви прати проверка

8

Анонимен

преди 2 години

Да не забравите да благодарите на Радев и неговата хунта! Продължавайте да чегъртате!

7

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът винаги си е бил на самооцеляване, така всеки бранш ако тръгне да вие за пари от държавата, няма да има край. Пазарът сам регулира цените си според разходи, кадърност и т.н Ако не илиза сметката, някъде бъркаш и не е твоето поприще.

6

Анонимен

преди 2 години

Само медиците от първа линия не се оплакват от ниски заплати, сигурно защото имат достойнство. А се сражават нечовешки!

5

Алоо

преди 2 години

В община Тервел гасят лампитеНямало пари за токА колко са служителите в местния музей в който никой не влизаНо егото на кметицата Илиева трябва да живее

4

Анонимен

преди 2 години

Не е много високо интелектуален труд, за да искат високи заплати.

3

Новият морал

преди 2 години

Нали това искахте, Промяна ? Какво ви беше по зле преди година? Сега по добре ли живеете ?

2

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, ще има 60/40, помощи и много пари за вас..., а грешна новина, тя била за музеи не за кръчми. За музеите - нъц.

1

Митко

преди 2 години

Затваряй.Онлайн.