10

Анонимен

преди 2 години

И точно когато полицията е искала да провери кои други хора евентуално са се облагодетелствали от въпросната схема, делото им е било иззето по нареждане на Иван Гешев и пратено да се ръководи от столични прокурори.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако това чака от Рашков, Гешев ще векува. Нито ще коментира, нито ще го помръднат от мястото му. Рашков и истина.......оксиморон.

8

много е прав

преди 2 години

Рашков винаги отвори ли уста, става като рядко ако срещу пуснат вентилатор ! Безочлив и злобен като ортака си с мазната фуражка.

7

Васко

преди 2 години

Следващия президент трябва да е Гешев!

6

Анонимен

преди 2 години

Отново статия за Гешев - мутрата .Докога ще ггедаме простотията му !Марш при твойте чорбаджии от гробската партия.

5

иво

преди 2 години

Гешев е позор,оставка и затвор.

4

Анонимен

преди 2 години

След постановленията на Гешев, разследванията, които са стигнали дори до бащата на бившия министър на туризма от кабинета Борисов 3 Николина Ангелкова, са пратени в ръцете на прокурори от СГП и СРП. Тези действия противоречат изцяло на заявките на главния прокурор, че той не се меси по никакъв начин в работата на разследващите органи, както и че няма никакво касателство към хода на делата, коментират юристи.

3

Д-р Челинджър

преди 2 години

Браво г-н Гешев, не се поддавайте на натиска, стойте си на поста и им бъдете трън в очите на червените кхмери!

2

Анонимен

преди 2 години

Главният прокурор Иван Гешев е иззел три досъдебни производства, които са се водили по отношение на предполагаема корупционна дейност на бивши шефове от строителната фирма Трейс от разследващите органи в Ямбол.

1

Анонимен

преди 2 години

мноу е побелял...стреса не прощава (и не се лекува с парици :) )