90

Анонимен

преди 2 години

Много начетен тоя Гешев, ама не знае какво означава разделение на властите.

89

Анонимен

преди 2 години

Ще коментираме Рашков когато изтрезнее!:)))))))))

88

До 113

преди 2 години

До До 108Защо, Бойко, Доган и каскета не са ли комунисти?

87

Анонимен

преди 2 години

Видяхме те и теб КАСКЕТ.По време на изслушването на комисията как си чатиш с пратката на ТИКВАТА.На теб ли да вярваме.

86

1

преди 2 години

До Анонимен-121,докато каскетов е на власт в прокуратурата,няма да е доказано нищо,но помни след тръгването му,ще има доста,и чак ти ще се очудиш.

85

1

преди 2 години

Той пък Рашков тръгнал да плаче,че каскета нямал ,да го коментира,драги ми от ДНЕС БГ, така без каскет не го показвайте,пада му рейтинга.

84

Анонимен

преди 2 години

Да бяга от Рашков в Турция. Боко Ердогански има връзки там на най-високо ниво. Пренесъл е отдавна Чувалчетата в хубава вила край морето. Море, пясък, плясък, Чивас регал, златни джакузита и тоалетни чинии, басейн с минерална вода Банкя от бутилки внос от България.

83

Факт

преди 2 години

Значи няма да е скоро. То не че Гешев не е едно....

82

Мнение

преди 2 години

Предполагам, че тази вечер и утре сутринта ще има арести на "прокурорчета" от "прокуратурата". Вече са приготвени стаите в следствието. На адреси в Перник ще бъдат пребити някакви престъпници, а родителите им откарани за разпити.

81

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя не изкарвал скоро хубавото Сийче да му брани наглата муцууна!

80

Анонимен

преди 2 години

Накрая всичките при вантика ще ходите.

79

До 108

преди 2 години

ЗАПЛАХИТЕ СА ТИПИЧНИ ЗА ХОРАТА НА КОМУНИСТИТЕ. БЛОГОДАРЯ ТИ ЗА КОЕТО!

78

Анонимен

преди 2 години

Рев, голям страх, болестно състояние на шизофрения, вижте им само лицата, Гешев Борисов, Томислав Дончев.... всеки поел по пътя си, виждам неизлечимо болни и неизлечимо оплетени хора на които им остава ден два живот

77

питане !

преди 2 години

До Цъ... А Баце , кЪф е ?Айде у левУ !

76

САТАНАТА

преди 2 години

Гешев,прочете ли МВР папките от Испания?!

75

Фактите !

преди 2 години

До Рашков... Не знам кой какво лъже и маже , НО: Заради Гешефта и Баце , не може да се стигне до ГЛАВАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ-МАФИОТ -----Н.В. ---Ахмет Доган ...Защо се правите на НЕГРАМОТНИ , И ГЛЕДАТЕ ДО НОСОВЕТЕ СИ , ключът от баракатЪ е ДОГАН , А НЕГОВИ ЧАДЪРИ СА ,..... ГЕШЕВ , БАЦЕ и ПЕЕВСКИ !И както казва и Осман Октай : ЗА ДА ЗАПАЗИ ГЛАВАТА СИ , ДОГАН ЩЕ РИСКУВА , И БОРИСОВ , И ПЕЕВСКИ И НАКРАЯ И ГЕШЕВ , КОЙТО ЩЕ МУ СВЪРШИ ЦЯЛАТА РАБОТА ... Айде сега , изкихай се по този въпрос !?!?!?

74

Анонимен

преди 2 години

Ще си счупиш главата в следствието щом пишеш срещу Рашков. Така ще се получи ако смяташ, че Гешев е честен човек. В най добрия случай баща ти ще идва да те гледа в психиатрията.

73

Цъ

преди 2 години

Рашков е ГЛАВНИЯТ ДС МИЛИЦИОНЕР НА ЖИВКОВ. НЕ СЛУЧАЙНО ИЗПЛУВА ТОЧНО СЕГА. ВЕРВАЙТЕ МУ!!! ДОКАТО ТОЙ СИ ПОЛЗВА 19ТЕ ИМОТА - ВИЕ НАБИВАЙТЕ ХЛЯБ И ЛЮТЕНИЦА ЗА 6 ЛЕВА. НО И ТОВА ВИ Е МНОГО.

72

Започне

преди 2 години

...ли някой да лъже, как Борисов е управлявал 12 години тоталитарно и еднолично, и се разнася троллска смрад! Човек, който два пъти подава оставка, и хората пак него избира . Комунистите все се напъват да забравят, че имаше и един Орешарски, който също беше изхвърлен от властта! Е ,на третият път с парите на Черепа и машинките на Мадуро/Радев/ превратът успя! Но отсега се вижда провалът на меките китки,с любезното съдействие на чалгата и необолшевиките!

71

Анонимен

преди 2 години

Рашков да каж нещо вярно :))))))) Крадливия комунист лъже докато е жив!