76

Неочаквано тъп

преди 2 години

Тия маче само голи са ходили вътре. Може и сека вечер оргий да са правели. Печките до дупка, другото нещо пак в дупка.

75

Анонимен

преди 2 години

Да почват да събират пластмасови капачки !!!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Студенти, ток и изведнъж - малария, ваксини... С това копи-пейст съвсем не ви бива... Срам И падение!

73

Анонимен

преди 2 години

сигурно имат копачки за биткойни. За като студент в стаята имах една крушка, газово котлонче и радиото.

72

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

На младите ще има кажа една проста истина, която проверих лично в живота: Колкото се образовате повече в БГ университети, толкова ще бъдете по-бедни.Решението: Самообразование и самоквалифициране в тесни специалности като електроженист, ВиК майстор, дърводелец, електричар ви гарантира достойни приходи.

71

Дан сан

преди 2 години

Само аз и колегата по-долу ли забелязахме как статият започва със студентите в България и завършва с малария, хахахаха!

70

Малко ще спрат

преди 2 години

Чалга заведенията , а дано ама надали !!! Ще изтърмчат родителите си за кеш ...и пак ще мятат гьобеци...просто младите поколения нямат грам свян и съчувствие....а и бъдеще !!!

69

Анонимен

преди 2 години

А като протестирахте всеки ден миналата и поминалата година и искахте ПРОМЯНА, сега какво се оплаквате, че цените надминаха Западноевропейските. Плащайте и не ревете, че ви е скъпо, това е Промяната която трепетно очаквахте овчиции.

68

Ай Сиктир

преди 2 години

Вече знаете къде е Орлов мост и къде са жълтите павета между трите институционални сгради. Айде сега отивате и спонтанно почвате да викате под прозорците на властта. Ако имате пари си купете и домати, яйца и рибешки глави и вътрешности и ако имате мерак може да помятате от тях по фасадите на сградите. Да сте спокойни, защото Премиера и Президента са адски толерантни към всички, които намерят за какво да протестират. Всеки протест я справедлив за тях. И никой няма да ви бие и влачи по паважите.

67

Бойко

преди 2 години

Да одат да пасът овце, тогава ще са ЕКО.

66

Анонимен

преди 2 години

Ами като включват, духалки, конвектори, котлони, кани за вода, хладилници и други ел.уреди.

65

Данъкоплатец

преди 2 години

Няма язе да йм плащам на студенлята! Да отиват да бачкат, не да ми ходят само по барове и дискотеки. Или да си наемат апартаменти по 1000-1500лв и ще плащат по-малко ток. Ай сиктир

64

Ghost

преди 2 години

Еми, нали тожа искаха студентите? Къде е сега "пребитият" студент който орева телевизията. Върнал се е в Германия или там от където беше. Най - любимо ми е: идват , наакват се и си отиват :)

63

Анонимен

преди 2 години

Като правиш често копи-пейст , (както обикновено се пишат статии ) поне поглеждай от време на време какаво си насътворила Петенце , че излагаш гилдията ...

62

Общ работник

преди 2 години

Кристали - Студентски живот.mp3

61

Анонимен

преди 2 години

Студентски живот, ах хубав живот

60

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си много бавен в главата да виждаш залеза на цивилизацията и да продължаваш да наливаш трудно изкараните пари на мама и тати в боклучарникът наричан Комунистическо образование със старческо академични самозванци. Образованието приключи още преди 2 години.Какво правят там още хора из тези общежития. Спестете парите си аз не бих платил една стотинка повече ни за образование ни за общежития ни за данъци ни мобилни оператори. До 1 година всичко ще се сгромоляса

59

Иво

преди 2 години

А едно време топлото идваше от Топлофикация ... Тия младежи да не се отопляват с копачки?

58

На битака е студено

преди 2 години

Студентите дето имат хазяй и са на свободна квартира някъде в столицата ТЕ на кого да се оплачат на арменския ТВ поп...?..

57

Анонимен

преди 2 години

Без топлина няма учение и секс!