15

Доктор Do Little

преди 2 години

В Африка живеят хората с най-здрава имунна система и това е факт Болестите там са единствено от ЛОШ НАЧИН НА ЖИВОТ . Никой не е виновен на някого защо живее в мизерия и мрръсотия . Дори и най отчаяния безработен бедняк може да намери време в графика си за деня да си събере ббоклууците около себе си и да си подреди мястото където живее .... да се измие ... да си почисти дрехите ... Миззерията не е породена от бедност а от мъързел . Бедноста се побеждава С ТРУД , а не с чакане за "помощи"...

14

Анонимен

преди 2 години

Така, така, всичко върви по план. Белите хора и азиатците - с ваксинка срещу Кромид, Африка с ваксинка срещу малария, защото не се хващат на голата кука. Те и на тази с малко стръв няма да се хванат, спокойно.

13

ДДРОнег

преди 2 години

Мхм, а ваксините против Ковид-а нещо много съмнително бързо, бре ?!?!?!? :)___Явно в маларията няма бизнес и политика, само човечност ...

12

Агата Кристи

преди 2 години

10 малки дечица, които не са от Гърция.

11

Сто

преди 2 години

Едни пищят срещу ваксини... А други мечтаят всеки ден за ваксини :(. Луксозните проблеми на свят, който си има всичко, а си търси за какво да мрънка. Срещу истинското нещастие

10

Анонимен

преди 2 години

Познайте от кой тип са и кой ги призвежда.

9

АнонимеН

преди 2 години

ВАЖНОТО Е БИЛИ ДА Е ДОВОЛЕН!!! ТОЙ КАТО ЧУЕ ВАКСИНИРАНЕ НА 100-ЦИ МИЛИОНИ ХОРА И ПОЛУЧАВА ДУХОВЕН ОРГАЗЪМ!!! ПОСЛЕ ЩЕ ГИ НАДУПЧАТ И ОТ БИЛИ КОВИД ВАКСИНАТА И ОТ СМЕСВАНЕТО НА ВАКСИНИТЕ ЩЕ ПЦУВИСАТ ПОНЕ 50%! НЕ СЛУЧАЙНО БИЛИ ДАДЕ НА СЗО 700 МИЛИОНА САМО ЗА 1 ГОДИНА ПОВЕЧЕ ОТ ВНОСКАТА НА ФАЩ, ТА ДА ИМАТ ДА БОДАТ НА ВОЛЯ :D

8

Анонимен

преди 2 години

Другият вариант е ваксините против ковид да са били разработени преди появата на пландемията. Което не е логично. Или е?

7

Факт

преди 2 години

Африканските Деца са От Значение - Ваксините за тях по 30 години ги изследват преди да ги прилагат върхя хора, а не като Брюксел - за Седмица без никакво тестване - Удобрено за вас бели р0бе!!

6

Анонимен

преди 2 години

Забележете, лекарството е разработвано 30 години преди да бъде одобрено от СЗО за деца. Как така ваксините против ковид бяха одобрени за няколко месеца?

5

Алекс

преди 2 години

Дано африканците са по-умни от нашите антиваксъри.

4

Мдаа

преди 2 години

Ето това може би е истинска ваксина - разработва се и се тества 30 години. Не е финансирана от чичко Били, че той тогава още не беше станал имунолог и не мислеше че населението било много.А не като сегашните бъркочи, които с радост поемате в грижа за вашето здраве.

3

моше Бента Яков

преди 2 години

Африка има нулево ниво на ваксинации това е така ,защото е планирано тя да подмени дегенериралият Европеиден ген с качествен семитски.

2

Анонимен

преди 2 години

Тия още с малария и жълта треска не могат да се оправят, иначе СЗО съветва за 4та доза от някои ваксини за ковид. Страшно лицемерие от страна на някои правителства и организации.

1

Анонимен

преди 2 години

Келепир за файзера.