22

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

Само ФЪФ Бг , можеш да заемаш висши постове с купени дипломи , с най-нисък успех в следването --Среден 3 на релси , а може и със начално образование , затова И промениха КОНСТИТУЦИЯТА на РБ за да може и цар Симон-две да стане Премиер / на времето / .. Абе , дРъжава та дрънка , най-бедни сме , защото сме най-корумпирани !Гусина Гешева , има ли ЦЕНЗ за този пост , и с какъв успех е дипломата му !

21

Ха-ха

преди 2 години

Комунистите все си мислят , че ако се разправят с Борисов и с Гешев , виждаш ли , щели да им се размине на превратаджиите за мародерствата които извършиха срещу собствения си народ! То не бяха ковчези, бесилки, чували за трупове...! А сега пък предстои голямото крадене и заробване с дългове за години напред! Докато тази *** не се изчисти, България винаги ще рови дъното! Историята го доказва!

20

Анонимен

преди 2 години

Докато оня от Банкя,заедно с каскета и цацата не бъдат вкарани в затвора,няма да се оправим.Нищо,че тука някои,които са бягали от часа по български език яростно ги защитават.

19

Анонимен

преди 2 години

Че колко пъти ще и плащат ,нали бяха авансово милиони

18

Анонимен

преди 2 години

На гербавите няма да им се размине за похарчените милиарди на зелено.И за 40%-та комисиона върната в чекмеджето.

17

Анонимен

преди 2 години

Още докато беше министър Комитова каза,че ще се наложи да плащат за вече сключени договори.А само ГЕРБ са изненадани.Тия не са в час и само се чудят за какво да се заядат.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Доказателствата не се събират от "каскета". А от полицията и следствието на Рашков!!!! "Каскета"само преценява има ли данни за престъпление, или няма. Ако имаха нещо, щяха да го пуснат досега "без да си искат"по фейк сайтовете на Бабикян. Ама нямат. Самои пускат кьорфишеци за шарани.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 "До гербавата тролска общност, които искате доказателства, а много добре знаете че доказателствата се събират от каскета и сте смели," Явно не си наясно как функционират държавните органи. Доказателствата се събират от ПОЛИЦИЯТА. Има и Следствие.

14

българин

преди 2 години

До: номер 10 Защото главния прокурор Гешев още не е уволнен. Когато го уволнят, тогава ще има нови попълнения в ЦСЗ.

13

Анонимен

преди 2 години

То за какво сами не се опровергаха? Като се започне с компенсациите за Ковид. Нали бяха "неадекватни". Вече повече от година са мерките въведени от ГЕРБ, но с повече бумащина и по-малък достъп до нея. Няма друг начин освен "ин сайт" за да се построи в България нещо в обозримо бъдеще. И от живково, и от станишево време има инфараструктурни обекти дето ояе не са озаконени. Не ме кефи. Но този факт да се използва за подмяна също не ме кефи. С колко забавиха само довършването на Южната дъга в София?

12

До 12

преди 2 години

Амеба безмозъчна, и ти ако имаш доказателства може да ги занесеш в прокуратурата и също и в медиите. 19те имота е шеф на МВР и нищо не е събрал освен баламурници да му вярват докато трупа имоти.

11

Анонимен

преди 2 години

До гербавата тролска общност, които искате доказателства, а много добре знаете че доказателствата се събират от каскета и сте смели, но ще ви видим когато каскета бъде сменен и то съвсем скоро,тогава пак ще си говорим.

10

Анонимен

преди 2 години

Тия от ГЕРБ какво искаха да кажат, че нищо не им се разбира? Че имаше кражби, имаше. Че са за много милиарди, за много са. А че държавата и сега не плаща пари - не плаща! Така че не знам от ГЕРБ какво целят, кой министър колко милиарди бил плащал, но фактът е че парите ги няма! Фирмите една по една ще почнат да гърмят като пуканки!Е, плащат, но на час по лъжичка дето се вика.

9

Анонимен

преди 2 години

Нанков защо не е при бай Ставри?Постоянният пътник в джипката на сикаджията от Банкя, където се возеше на задната седалка и се хилеше, като лека жена, а е възможно и да такъв , а Бойко да е врътнал резб.Но двамата са еманация на кражбите в пътния сектор на България и раздаване на порциите.

8

Анонимен

преди 2 години

Дамаджан ЧашкоФ е просто един долен провокатор и дезинформатор, който хвърля клевети в публичното пространство, защото знае, колко много пpocтаци в България ще му се вържат на празните приказки...

7

Анонимен

преди 2 години

Ще доживеем ли да видим пияното плямпало да извади доказателства за Хемус. От 9 месеца само това говори, но доказателства йок. Цялата ви работа е такава, комунисти скапани.

6

б

преди 2 години

тази позиция е меко казано странна.Не става ясно цитираното плащане по кои договори е станало- за ония лотове без разрешение за строеж или по другите с издадено разрешение за строеж.Нищо не се казва за ония милиони получени в човали- кой е крайният получател.Ако е било законно да се строи с договори ин хаус,то защо се крият тези строители получили по този начин авансово плащане и защо това плащане не е постъпило по банковите сметки на изпълнителите,а се получава кешово от някакво случайно лице.

5

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната, някои овце може да умрат от глад ама важното е да има промяна.

4

Анонимен

преди 2 години

През 44та им е било много лесно на тия като фигуранта и иьмамниците покрай него, избили са всички с мозък и са оставили само овцете да ги доят. Сега им създават неудобства ама пак се оправят с краденето.

3

Анонимен

преди 2 години

Герберастите са НЕостри като идолът си чекмеджан банкянски. Има договори и по тях съответните задължения. Герберастите сигурно така са ги сключили, че ако държавата не плаща, ще дължи и неустойки. Така че няма какво да реват.