134

Докато

преди 2 години

МВР проверява кьорфишеци, организирани от Божков и прочие олигарси, народът всеки ден бие пенсионери и бездомници, убива за 20 лв, умира пред болниците, не учи, не работи и мизерства. За да може едикойси да си начеше егото и да отклони вниманието от бездействието на управляващите ни по най-важните въпроси. Глад, болести, разруха. Че и военно положение едва ли не. Искам да го видя Рашкоффф къде ще се перчи, когато паднат от власт. И какво стана с електронното правителство?

133

Анонимен

преди 2 години

А да спрем с "най-вероятно"и да започнем с годни доказателства. Всички служби са в ръцете на Радев и....едно голямо нищо! Само внушения. Какво стана с получените от Испания документи за"Барселонагейт". Май няма нищо в тях. Защо питат ББ за "Мата Хари", като шефа на НСО се назначава от президента. Камерите и записите са на НСО! Има силует на дамата правила поне един от записите и вероятното време. Това не е работа на прокуратурата, а на следствието. Или ще лъсне постановката? Като с "Костинброд".

132

факти

преди 2 години

рашков куче досега нищо не си направил март месец няма да ви има

131

Боже

преди 2 години

Боже, колко мъка има в тази България! Рашков сън не го лови само и само да наклепа Борисов! И досега какво е открил? Крадеца вика дръжте крадеца! За да си покрие 19-те имота с 12 тоалетни е готов на всичко! Колко време повтаря една и съща мантра! Кюлчета, пачки , любовници , къща в Барселона, испански разследвания , магистрали! Забелязваме, че това се повтаря периодично! И накрая ядец, млъква като бит ......з! Този човек, няма спирачки! Мисли се за вечен!

130

4epa

преди 2 години

А за 19 имота на чашков пише ли !!!

129

1

преди 2 години

До барометър,а тиквата като се появи,какво идва.

128

барометър

преди 2 години

Щом г-н Рашков започне да се появява често по медиите с теми не касаещи дневния ред в обществото /цени на ток и газ/ ЗНАЧИ идват нови избори .........

127

Бунгур

преди 2 години

Рашков да покаже доклада от Испания и да видим къде се споменава Бойко Борисов. Направете този Доклад публичен и всеки да прецени къде какво пише.

126

Анонимен

преди 2 години

За суджуци!-отрова да ядат

125

Анонимен

преди 2 години

до 160--а видя ли какво съдържат насипи те. Смес от пръст и охлюви. това насип ли е. Ти у вас бетона със охлюви ли го бъркаш.

124

Вьзмутен

преди 2 години

Гербаджии крадци и мафиоти

123

Анонимен

преди 2 години

Абе вчера Ризова по Би ти Ви,в качеството на какъв беше поканила онов кафяво петно Бялата Златка-Колонианилиста.

122

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с чувалите с пари за Хемус? Нещо се смълчаха! Гроздан Караджов е платил 28млн.лв.по определените от Чашков престъпни "ин хаус" поръчки!!! К'во стааа? Нещо зациклиха. Предлагат се нови и нови сюжети на публиката за кражбите на ГЕРБ и нема развръзка по никой от тях. Частична поне. А на"скандалните" кадри от бъдещите трасета на Магистрала Хемус се виждат виадукти, насипани основи на път, обработени склонове с отводнителни съоражения, че дори и асфалтирани участъци??!!

121

Анонимен

преди 2 години

163--за да почне да връща онея 40 милиарда завещани ни от банкянската кра *туна.

120

Анонимен

преди 2 години

Вчера слушах мошеника и далавераджия Моше Лорер при Цветанка Ризова, която колкото и да е и послушна на властта, все пак го попита някой по щекотливи въпроси на които Моше отговаряше, стандартно, че всичко което правели било закъсняло, като се пулеше и въртеше хитро и нагло алчните си очички. От разговора разбрахме, че Лорер и жена му са закъснели в ограбването на държавата и пълненето на личните си банкови сметки и сега ще наваксват. Тия са по лоши от Боци, по нагли и по крадливи

119

Случаен минувач

преди 2 години

Разследват 10 милиона... А защо не разследвате за какво правителството изхарчи 9 милиарда през декември? Хората трябва да знаят! Може ли 10 милиона да се сравняват с 9 милиарда? Типично отвличане на вниманието...

118

Анонимен

преди 2 години

ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ, ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ- И РАЗБИРА СЕ ТРЯБВАТ ПРИКАЗКИ НА ПИЯН ДЕДКО ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ОТ БОЛНАТА НА ЗДРАВАТА ГЛАВА-НЕ ХВАЩА ДЕКИШ- СМЕНЕТЕ СИ МАНИПУЛАТОРА НА МАСИТЕ, ТОЗИ Е СЛАБ ИЛИ ПОДГОТОВКАТА МУ В ГРУ Е БИЛА СЪЧЕТАНА ОБИЛНО С ВОДКА. ПРОЕКТЪТ ИЗКУКАЛ ДЯДО НЕ СРАБОТВА.

117

СЕНИЛЕН?

преди 2 години

ИДВАТ ИЗБОРИ, А НЕ СЕНИЛЕН ЗА КАКЪВТО МОЖЕТЕ ДА СИ ГО ПОМИСЛИТЕ!

116

Анонимен

преди 2 години

СТОЙЧО КАЦАРОВ ГИ Е ОТКРАДНАЛ- НА РАШКОВ МУ ЗАМИРИСА НА ИЗБОРИ И ПАК ИЗКАРА СТАРИ ДЪВКИ ДА РАЗТЯГА, А НЕГОВИТЕ 19 ИМОТА....ЗАБРАВИ ЧЕКМЕДЖЕТА И ЗАПОЧНА ДА ОПЪВА БАРЦЕЛОНА- А КЪДЕ ПОТЪНАХА ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ НА БОРИСОВ

115

Финансист

преди 2 години

Ще им подскажа на тези от МВР. Парите се губят в къщата на адаша на Рашков, я именно Методиев Борисов. Възможно е да ги е дал за управление на последния си министър на финансите Кирил Ананиев. С такива политици, куки, жандармеристи и бивши служители на УБО, НСО и Данс, нищо добро не очаква банковата система на страната. Парите се губят, а пък аз си ги намирам. При това, с честен и почтен труд !