35

Германец

преди 2 години

"Или има друг план...???" -- Задължителна ваксинация. От утре в Австрия. Скоро, надявам се, в Германия, а след това, лека полека, и в по-изостаналите територии. На нормалните хора им писна от ограничения, въведени заради пълнещите болниците антиваксъри.

34

Ами

преди 2 години

Всичките ми неваксинирани приятели от София в момента са с Ковид, докаран им от децата в училище. За щастие го карат като грип. Някои са със загуба на вкус и обоняние.

33

ДО 16 НАИВНИКА

преди 2 години

Ало, наивнико я погледни статистиките на най-ваксинираните страни. Има повече заразени и смъртни случаи от преди да се появят ваксините. Ти знаеш ли, че основната цел на ваксините е да спрат разпространението на заразата. А тези експериментални разтвори правят точно обратното, увеличат броят на заразените. Тръгнал да ми коментира, образовай се, виж статистиките и тогава пиши.

32

Анонимен

преди 2 години

Е вие не се ваксинирахте, сега някой друг ви е виновен???!!!! Търпете си последствията и си мълчете....

31

Анонимен

преди 2 години

Май за неваксинирани, не е просто една настинка....

30

Анонимен

преди 2 години

А какъв е последния цвят който гоним , защото ако слушаме ваксинираните от "Възраждане" , ще има и "Прераждане " после ?!

29

От Берлин

преди 2 години

Оставете хората да прекарат тази настинка, и да се свършва с този Фашизъм..!!! Или има друг план...???

28

До 23

преди 2 години

Такива номенклатурни чиновници от Министерство на Здравеопазването, дето се водят "доктори" за последен път са виждали пациент на живо преди 40 години когато да си карали практиката като студенти по медицина.

27

Анонимен

преди 2 години

Коцето има друго наум. Как им се пречка само на фашистите не е истина! Да живее Варна- столица н свободомислещите хора!

26

Анонимен

преди 2 години

Що от 07.02? Аз не съм сигурен. Има друго събитие приготвено за тогава.

25

Петър

преди 2 години

Бягайте хора от този концлагер-държава

24

А В КАУФЛАНД ?

преди 2 години

Тъй като не се изискват никакви Зелеви сертификати в Била, Кауфланд и Лидл е добре ковидарите да заживеят в тези хранителни вериги. Щом няма Зелева хартия, значи там вирусът не ходи.........

23

...

преди 2 години

Закъснели мерки,докато ги въведат антиваксите се изпозаразиха...

22

Анонимен

преди 2 години

Къде е премиера господин Опра Уйнфри? да не празнува 2 февруари?

21

Синоптик Ковиданов

преди 2 години

Аз проведох синоптичен анализ, показващ че София, най-вакснатия регион скоро ще влезе в бембяно-раираната зона. Трябва всички да се набодат с максимално количество ваксини против алфа-щама на ковид. Само така ще станем щастливи и свободни, като колегата Коритаров!

20

ЛОГИКА НА КОВИДАРИТЕ

преди 2 години

Тези т.н. Ковидари, вместо да се доверят на лекар с 40год. стаж във Вирусологията доц. Мангъров, слушат математици като Витанов и Кунч000, който не е лекувал и един пациент. Тия са за лудницата!

19

Случаен минувач

преди 2 години

Еййй, две години... Две години нямаме нормален живот! Това е времето за изтърпяване на редовната военна служба по времето на милиционеросоциализма. По-старите хора помнят. Хора, давате ли си сметка, че ни отнеха две години пълноценен живот?!? Докога ще търпим да ни правят на маймуни? И краят не се вижда...

18

Bond

преди 2 години

УжасТ! Имало регистрирани случаи на Хрема. Шъ се мре! А защо преди две години никой не я броеше Хремата за "най-смъртоностнато ЗАБОЛЯВАНЕ" ?

17

*_*

преди 2 години

Ротация, ротация .. все пети клас са си до̀***!!!Писна ми от глупави мерки!

16

ПОКЛОН ПРЕД МАНГЪРОВ

преди 2 години

Благодарности към един от малкото свестни лекари, вирусологът с 40год . стаж доц. МАНГЪРОВ. Този човек още през Март 2020 год. каза, че всички тези мерки са безсмислени. По- късно се оказа прав и за ваксините и Зелевите хартии.