55

Бай Ган

преди 2 години

Предлагам ковид вълните да се превърнат в месечен цикъл-така няма да има изненади, ще сме подготвени с тоалетна хартия, тестове и маски

54

Анонимен

преди 2 години

до Ученик : На теб пък защо ти писна това онлайн-монлайн ? Защото не можеш да кашляш нарочно в лицето на учителката ли ?! Или щато не можеш да се биеш с другите гаме.. , пардон генийчета в клас , да се качваш по порзорците е да плашиш , че ще скочиш ? Да се пазариш с учителката да ти пише поне 5 , при условие , че не знаеш за 3 ?!Щото неможеш да си показваш магариите ,старателно научени в къщи ? Щото не можеш да се друсаш пед публика , та да си избиеш комплексите ? В къщи не е интересно ,нали ?

53

до 59

преди 2 години

на Фон дер ден.... незнам си ква. Мъжа и е търговец (фирмата му) на лекарства включително и на ваксините. Така че необходимо ли е нещо друго да се говори по въпроса. Печели на гърба на целия ЕС.... А странични ефекти умрели от ваксини, това е стохастична грешка процентче от всики наболи се, който даде фира даде.... Прави го за ваше здраве, няма лични мотиви... той господ един ден идва с кантара...

52

Анонимен

преди 2 години

Зверско пребиване и убиване на всеки, на който са му правили изследвани или доброволно са решили да си правят изследвания! Никога няма да спрат с тия мерки!

51

Анонимен

преди 2 години

защо фон л.....не иска да покаже договорите с пфайзер и тн , били търговска тайна , значи тя си склюва и подписва договори за ваксини , правителствата да ги плащат

50

ученичка

преди 2 години

#56 Аз пък искам онлайн, по спокойно и нормално се учи! В училище- "присъствено", непрекъснато някой се обажда, пречи и така повече от половината час се губи и човек е абсурд да се съсредоточи. А да не говорим за простотиите, хейта и псувните на комплексарчетата, хайде няма нужда, сто пъти по добре е онлайн.

49

Ученик

преди 2 години

Защо никой не ни пита нас учениците? Писна ми от това онлайн монлайн. Никой нищо не преподава, през цялото време гледаме онзи проклетия сайт "уча се", ако изобщо някой учител благоволи или има умението да се включи. Образованието е пълна скръб, надявам се повечето деца като мен да се самообразоват, защото ако разчитат на училището ще си останат неуки.

48

Анонимен

преди 2 години

До 51Ами да! Също така всеки алкохолик трябва да има предимство за трансплантация на черен дроб защото тези останалите въпреки че не са алкохолици пак имат нужда от трансплантация. Когато пишете нещо или сте съгласни с даден коментар мислите ли или важно е нещо да се напише. Не се ваксинирайте но си плащайте пълната цена на лечението от собствения си джоб и няма никакви проблеми. А ако пък искате можете и да откажете лечение даже и това да ви струва живота. За мен и двата варианта са ОК.

47

Анонимен

преди 2 години

Не само в София, а и във Варна, Пловдив и т.н.! Учениците- да са онлайн задължително! Иначе стоят само по 5-6 в класната стая, това не е учене. Има болни, но не правят тестове, съответно и бройките в статистиката не са реални.

46

Анонимен

преди 2 години

Еее вече прекаляват с театъра.

45

Анонимен

преди 2 години

По какво се различава един *** пребил бабичка на село, за да и вземе последните 200 лв от един лекар? По това, че бабичката първо ще дойде пребита при лекаря, за да и поиска той последните 200 лева, а *** първо ще я пребие и после ще ги поиска.

44

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани в болниците трябва незабавно освободят леглата... Нямат място там... Именно, затова са ваксинирани...

43

Анонимен

преди 2 години

Аз съм само цвят лилав люляк съм, люляк съм. Аз съм само цвят лилав теменуга съм.

42

Анонимен

преди 2 години

Хърватският евродепутат Мислав Колакушич: Днешният Европейски Съюз е подчинен изключително и само на Големите Корпорации

41

До 46

преди 2 години

Не е нормално китайците да припадат артистично точно пред камерите от ковид. Още тогава по- умните засякохме лъжата. А ти си лъжец/ лъжкиня.

40

Анонимен

преди 2 години

До ДО 16 НАИВНИКАНормално е в началото на пандемията да има много по малко заразени, понеже разпрастранението е в началото. Нормално е с течение на времето да се разпространява все повече и повече, ваксини или не.

39

иво

преди 2 години

Престанете с тази ковидпропаганда,че ще ви е....а пу.....та май......на.В България най-големият убиец е корумпираната и престъпна здравна система.Не случайно вече 30 години сме първи по смъртност.И за капак няма осъден нито един убиец в бяла престилка,нито един политик........май......та ще ви е.....а.

38

До Германец

преди 2 години

Съвестно работиш, ама каузата ти е загубена.

37

Анонимен

преди 2 години

30% от населението в София е ваксинирано, 20% от болните са ваксинирани, 80% са неваксинирани. Статистически не виждам някаква драма. Въпроса е защо при положение, че няма проблем с отделенията в София и 1/3 са празни се прави драма. 3/4 от интензивните били пълни, да а от тях колко са КОВИД пациенти? Щото в страната има според НСИ 2209 интензивни легла, от КОВИД са заети 506 и не мърдат от 1 седмица. Та въпроса е ЗАЩО НОВИ МЕРКИ, след като ситуацията е стабилна?

36

Германец

преди 2 години

"я погледни статистиките" -- Наративът не беше ли, че статистиките са нагласени, ака "стъкмистики"? :) Или викаш, ако има начин да ги прочетем така, че да ни паснат мирогледа, са ОК?