61

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тая е от същият Чuфутскu род на Манолова. Няколко еврейски рода,управлявани от Сакскобурготски извършват геноцид срещу Българският Народ! Обаче...ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ,СМЪРТ ЗА СМЪРТ,ИЗНАСИЛВАНЕ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ,КРАЖБА ЗА КРАЖБА! С ВАШИЯТ ЗАКОН ШЕ ВИ УНИЩОЖИМ,RACE DE VIPERE!!!

60

Кармен Златарева

преди 2 години

Саше идвам с тебе!

59

Анонимен

преди 2 години

Радев не спря да говори, че по време на кабинета Борисов 3 умирали хората пред стълбите на болниците, а сега умират директно пред регистратурата. За това хората са казали като не знаеш какво да говориш-по- добре замълчи. Или голям камък хвърли-голяма дума не казвай, че дърпаш дявола за опашката! А дядо едно време казваше дребни пари, мек буйй и голяма дума всеки може да извади. Та така и с бг. президент. Сега се покри като мишка и се скри зад карантината на жена си.

58

Един Българин

преди 2 години

Бумащината и безхаберието убиват много повече от настинката, но после всички ги пишат Ковид, защото няма друго лесно обяснение...

57

Анонимен

преди 2 години

Тези минути, които е чакала, не са могли да я спасят. Жената е докарана в клинична смърт, пребита. Най-вероятно от този, който я е довел. Питайте го откъде са синините и травмите по тялото ѝ.

56

Сашо от Варна

преди 2 години

Бях два месеца на гости при приятелско семейство в Нова Каледония. Мъжът французин съпругата му местна....Искам да се върна пак,защото имаше американски и австралийски лекари и френски много млади гаджета мед.сестри с разкошно къси полички....и никакви проблеми със здравеопазването!!!! ---Приказка

55

Анонимен

преди 2 години

Това го въведоха при Москов, заради дублирани болни, за да печелят болниците повече пари. Може би си помнямте скандалите окоо поръчки за милиоини за устройства за чекиране.Тъй че реално министерството е виновно за тази практика.

54

до 65

преди 2 години

Направо татуировка с ЕГН за по- сигурно.

53

Анонимен

преди 2 години

Затова трябва да се въведат чиповете в човешкото тяло. Нямаше да има драми. Но плоскоземните антиваксъри не искат чипове и спъват прогреса. Животните вече имат чипове.. Хората по-долу ли са от животните?

52

Анонимен

преди 2 години

В спешната помощ, както и навсякъде, работят и свестни хора, и пълни и.иоти. Вторите от време на време влизат в новините, защото ги по.тупват. Ама то често и има за какво. Държат се все едно нарочно си се разболял, за да ги набуташ да работят. Не говоря за хората в линейките, а за служителите в отделението.

51

Анонимен

преди 2 години

В началото на пандемията много хора идваха от чужбина без осигуровки и не беше проблем да ги лекуват. Досурнаха първите случаи на Ковид19 от чужбина. Според данни на Гранична полиция за 10 дни - от началото на извънредното положение до 23 март, у нас са влезли 109 467 българи. Тези хора бяха без осигуровки в България и опукаха много пари от Здравната каса. Сега за една лична карта правят проблем. Как не се наядоха?

50

Анонимен

преди 2 години

Презумцията трябва да е че всеки първо трябва да бъде спасен а после да си носи последствията от това до колко е изряден.

49

Анонимен

преди 2 години

В САЩ трябва да се провери дали имаш застраховка и какво покрива. Изхвърлят навън бедняците. В Западна Европа мултикултурни лекари гонят от болниците и чакат по 2 месеца. Мангъров им казва да не отиват в болница, защото там ги увреждали.

48

Анонимен

преди 2 години

Някой спомня ли си как преди няколко години искаха и пръстов отпечатък?

47

Анонимен

преди 2 години

Някой спомня ли си как преди няколко години искаха и пръстов отпечатък. На мен ми взеха пръстов отпечатък като на престъпник преди операцията на очите в Пловдив. Това условие за пръстов отпечатък отпадна.

46

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ бяха въвели и пръстов отпечатък на болния. Забравят.

45

НН

преди 2 години

Проблемът е липсата на човечност.Това трябва да е шзшскване при постъпване на такава работа! За липсата на здравеопазване не коментирам, то е ясно!

44

Анонимен

преди 2 години

Нямат пари за адвокати хората за това няма да търсят отговорност. Държавата да търси отговорност и да плати обезщетение на сирачето. Детето, което стана свидетел на смъртта на майката пред регистратурата е останало без баща на 1 година и 8 месеца. Вече е пълно сираче. Има ли държава? Или държавата за едни е майка, а за други мащеха?

43

Кармен Златарева

преди 2 години

Откакто лъже-демократи заграбиха власта най брутално, системни проблеми си има навсякъде и без надежда някога да се оправят нещата!!!

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Моля,не мен,а реалността гледайте и слушайте Ковачева к Манолова са като две еврейски капки вода. Прокуратурата да се самосезира,че Криптоеврейски практикуват фашизъм в България,заемайки Български политически пространства. Искам съд и за двете еврейки!!!