81

Анонимен

преди 2 години

Има как като си тоталитарист като комунистите, фашистите, нацистите и убийци и сие колд тогава за теб хората са само статистически номера и може да правиш с тях каквото ти хрумне, но е важно да има документален отчет за пред по- висшите тоталитарни мишки, че да не вземе и екзекутора да стане неудобен и да влезе в списъка с подлежащите на екзекуции, за това де.

80

Хм

преди 2 години

Това момиче е свястно .

79

Анонимен

преди 2 години

Нали това искахте преди 30 г. Болниците стават каси и пирамиди и усвояват пари без да лекуват, а НОИ става застрахователно и прибира такси а после дига пенсионна възрас или режат пенсиите.

78

Лично мнение

преди 2 години

Работя в отделение за хронично болни и ако някой няма ЛК, сме с вързани ръце, защото касата няма да плати нечекиран с карточетеца пациент. Ако се въведат данни ръчно, звънят и питат за причина. Ако някой загуби лична карта е цяла одисея.. Ако не се чекират пациентите, болниците почват да мамят с броя, ако пък пациент няма документи няма да му помогнат, не са съвсем прости нещата. Единственото ясно е че здравеопазването е в пъти по-лошо от преди 20г и 100пъти по-лошо от преди 30-35г

77

не може да бъде!

преди 2 години

Какви системни проблеми ,какви 5 лв.!?Просто няма здравеопазване -имаме търговия с медецински услуги!Променен е изцяло статутът на медицината ,какво искате!?Твърде малко хора разбраха преди 30 г.че едни мошеници-печалбари ог СДС ще унищожат здравеопазването!

76

СМЕХ...

преди 2 години

Ами, такива са ви законите , бе....така я карате още от соц-а от "татово време".......САМО ЧЕТЕТЕ , ПИШЕТЕ ДОКУМЕНТИ И МАРКИРАТЕ ДЕЙНОСТ!--НОРМАЛНО ...!

75

Гошо

преди 2 години

Много ги разбирате тия неща, та я да ви питам Ако беше станало обратното ,да речем я бяха спасили ама не оформили документите/няма лична карта/ ,от касата щяха ли да платят или щяха да ги глобят директно ?

74

Анонимен

преди 2 години

И какво ви е виновна жената на регистратурата, която само изпълнява заповеди?

73

Анонимен

преди 2 години

Постоянно искат лична карта за да чукнат на компютъра колко си внесъл здравен данък. И ако си безработен или внасяш малко пари. ти бият шута. Болниците са станали търговци и бачкат за печалбата а не за живота на хората.

72

Гост

преди 2 години

Като завърши за доктор, трябва 1 година в Африка при зулусите да се научи на човечност.

71

Радевланд

преди 2 години

В държавата на Радев и Петков хората умират по коридорите и никой не ги поглежда.Оставка и съд за Кирил Петков!

70

Анонимен

преди 2 години

По болниците са все още гербаджийски назначения.

69

Анонимен

преди 2 години

84-сестрата повикала ли е екип? - АКО не е защо? не е ли мога да определи състоянието на жената като извънредно тежко. Ако не е защо е там за заплата ли?

68

Сержант

преди 2 години

Сестрата на рецепцията не е виновна, но с нея ще си измият ръцете. Така работят всички държавни структури , рководени от калпави управници, азначени по шуробадженашка линия. Това е реалността в Бг. Съболезнования на близките.

67

Хан Крум

преди 2 години

Попитайте ботукса Ангелов какво направи като здравен министър, както и всички други "калинки" преди него. Аз да ви кажа: започнаха изтреблението на българския народ за сво я изгода.

66

до 33

преди 2 години

Заблудил си се, защото бях в такава ситуация. Вярно е, че не не можеш да оформиш нов кредит, заем в банка - де факто си с невалиден документ. Не можеш да сключваш договори, оформяш продажби, прехвърляш собственост и т.н. НО - с листчето, което ти дават като попълваш формуляра + старата карта си ОК да се легитимираш. И защо по стара българска традиция трябва да чакаш да изтече крайния срок на документа и чак тогава да се сетиш? И лична карта експресно се вади и за 8 часа ако не знаеш.

65

Български Мъжъ

преди 2 години

Тая не прилича на българка.

64

Анонимен

преди 2 години

Жената си е отишла от ковид. Късно са я закарали близките й в болницата. Трябвало е да действата ден-два преди тази трагична ситуация. След аутопсията дано да има повече яснота! Жалко за жената, жалко за детето!

63

ЕЙСИ Кравай

преди 2 години

Така много мяза на Манолова,не мислите ли? Ега ти синагогалната параноя ,егати!

62

Анонимен

преди 2 години

Нали виждате, че има как? Омбудсманът балалайка празни приказки каквито всеки може да каже. Какво реално е направила? Нищо. Излишни заплати само плащаме на нищо правещи. Омбудсманът ала бала, шури бърдури.