68

СЛЕДВАЩАТА

преди 2 години

Оправдаваме се със системата. А къде е хуманното отношение на лекари, сестри и санитари. Много пъти със ставала свидетел, как в болниците ти крещят и те ругаят. Никаква човещина. А в бърза помощ, когато съм я карала майка си с моята кола, съм чакала за прием пред спешния кабинет по 2 часа. Може и системата да е такава, но тя се изопачава от самите лекари и сестри. За тях човешкия живот не струва нищо. Като че ли насила ги карат да работят.

67

вина-отгоре до долу

преди 2 години

Добре,че има видео запис на чудесиите в българското здравеопазване!Без него никой нямаше да си мръдне пръст да разследва случая.Не,че ще върнат жената!Искаме съд за виновните ,не само за тази от рецепцията,а и некадърния шеф,който се опитва да си измие ръцете само с нея!

66

Лицемери!

преди 2 години

Това не е проблем от вчера или онзи ден, това е проблем, за който се знае от години. Самия факт, че до момента Доц.Кунчев не е предприел действия е показателен за това, какво мисли той. Празни приказки сме слушали много, действията на хората казват много повече!

65

Анонимен

преди 2 години

И освен това показва една много счупена здравна система, която всеки ден убива много хора с оправданието, че само ковид е виновен! А г-н Кунчев и другите като него всеки ден кудкудякат по медиите "ковид-ковид-ковид". Толкова пари се наляха и енергия се вложи единствено за ковид. Половината да беше отишло за подобряване на тотално счупената ни здравна система, щеше да има многократно по-добър ефект и то дългосрочен. Но в управляващите няма нито воля да се направи това, нито компетентност.

64

Душичка

преди 2 години

Пожелавам с цялото си сърце детето да не си спомня тази кошмарна нощ и да има оттук нататък щастлива съдба, майка му да бди над него.Здравната система я няма, това е търговско дружество. Лечение няма, лекари няма - това са амбулаторни листове и бездушни писарушки.

63

не съм доцент

преди 2 години

Доценте, от две години ВСИЧКИ с белите престилки се занимавате с глупости.Заради онкозаболяване последните два месеца ежедневно търча с баща ми по болници. Няколко пъти вече за определени процедури изискват отрицателен тест. Всеки път се моля с десет ръце да е отрицателен, за да не забавяме лечението. Аз като придружител влизам навсякъде без изискването за тест, но за болните, които наистина имат нужда от лечение изисквате тъпата хартийка. Така че хората не *** от ковид, а от простотията ви.

62

До 69

преди 2 години

РЕЦЕПЦИОНИСТКАТА НЕ Е МЕДИЦИНСКО ЛИЦЕ. КАКТО Я ОБУЧАТ - ТАКА ПОСТЪПВА.

61

До68

преди 2 години

Кой ти каза,че жената е била ваксинирана?Защо никоя от телевизиите не се срешне със съпруга и човека да каже истината?

60

НАРОДЪТ

преди 2 години

ВСИЧКИ ДКЦ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА. НЕ ЗДРАВНИ. ЧОВЕЧНОСТТА Е НА 18ТО МЯСТО АПРИОРИ. Така да се каже - законно.

59

мисля

преди 2 години

Толкова ли е трудно министърката Сербезова да пусне заповед за бърз прием в болница от спешната помощ и после оформяне на документацията.Заедно с тази на рецепцията да си отива и шефа на болницата,заради липса на организация в спешната помощ.Сега ще накажат само тази на рецепцията.

58

.

преди 2 години

Показва липса на санкции. Очаква се от медицинските лица да са адекватни и отдадени, но те са просто хора - както има добри, така има апатични, мързеливи и още по-зле. Затова трябва да има реални санкции, реално осъдени и то здраво осъдени. И когато знаят, че носят отговорност заедно с тази професия, ще я вършат като хората във всяка една минута. Или ще си изберат друга професия ако това не е за тях.

57

Анонимен

преди 2 години

Всички които са ваксинирани това ги чака. Жената е бивла ваксинирана с две дози не дочака бустерната доза защото получи емболия. Това никой не го казва нали. Не няма да го кажат нее удобна истината.

56

Всичко

преди 2 години

...в БГ е след дъжд - качулка!!! ВСИЧКО!

55

Ххх

преди 2 години

Имаме си много хубава българска дума "човечност"

54

Обективно

преди 2 години

НА РЕЦЕПЦИЯТА НЕ РАБОТЯТ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА, А ЧИНОВНИЧКИ, РЕЦЕПЦИОНИСТКИ. КАКТО СТЕ ГИ ОБУЧИЛИ - ТАКА РЕАГИРАТ. ВИНАТА Е ВАША!!!! НЕ СЕ ИЗСУЛВАЙТЕ ПО ТЕРЛИЧКИ.

53

Анонимен

преди 2 години

До АлексВ България НИКЪДЕ няма качествена медицина за обикновените хора.

52

Алекс

преди 2 години

В България качествена медицина има само в по-големите градове София,Пловдив,Варна и Бургас.Останалото,особено Северозапада,е тотал щета.

51

Кунчо Бустера

преди 2 години

Ако си беше набила поредния бустер, сега щеше да е жива и да кара лек инфаркт вкъщи като мен!

50

Анонимен

преди 2 години

Кунчев каза също, че е против махането на кафявия сертификат, защото той бил полезен.... Тази женица е една от поредните жертви на системата и липсата на професионализъм на хората в нея...

49

Анонимен

преди 2 години

Това не е от вчера, а от години. Превърнали са лекарите в бюрократи и писарушки, и знаете ли защо, защото могат да ги осъдят за щяло и не щяло. Не ги оправдавам, но вместо да ни лекуват, те са заети с безумна документация. Жалко за женицата, а още по-жалко за детето.