123

Анонимен

преди 2 години

Прави и тест за ковид, не е кафе никъде не се ходи без лична карта просто.

122

м да

преди 2 години

Казвам ви го съвсем приятелски на всички тук - ковид не е шега. При всяко съмнение за ковид правете тест и се лекувайте адекватно. С чайчета НЕ става.

121

една

преди 2 години

имах приятелка лекар, преди да стане лекар беше разкошен човек, в първите години от практиката си - също. След N години практика спокойно мога да кажа, че вече нито ми е приятел, нито е човек... Факт е, че след време лекарите стават безчувствени, арогантни циници, с високо самочувствие и те гледат като ходещ портфейл.

120

Врачанец

преди 2 години

Това е практика тук и ще продължава докато тези, които уж сега проверяват не започнат да си вършат работата. В Китай за такова нещо се влиза директно в затвора за много години.

119

Анонимен

преди 2 години

ЗАБАВЕНИЯТ ПРИЕМ НА НУЖДАЕЩИ СЕ В ЦМСП Е ОБИЧАЙНА ПРАКТИКА НАЙ-МАЛКО ОТ 15 ГОДИНИ. ЗАТОВА ВИКАЙТЕ,КОГАТО ВИ СЕ НАЛОЖИ, ЛИНЕЙКА - С ЕКИПЪТ НЕ МИНАВАТ ПРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, А НАПРАВО СЕ ПРИСТЪПВА КЪМ НЕОТЛОЖНИТЕ ПРОЦЕДУРИ - РЕГИСТРИРАНЕТО ОСТАВА НЯКЪДЕ В СТРАНИ И ПО-КЪСНО. КАКТО ОБИКНОВЕННО РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА, НО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОЧИСТВА ОТ ОПАШКАТА, КОЕТО ГОВОРИ ЗА СИСТЕМНА ДЕЗОРГАНИЗАЦИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТИ, ПРАВИТЕЛСТВА И МИНИСТРИ НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА!!! ОТ ОПИТ- НАЙ-ДОБРИЯТ УЧИТЕЛ!!!

118

Ми5

преди 2 години

Защо лъжете??? Ами то само видеото е 10 минути!!!

117

факта

преди 2 години

е не колко минути са се забавили, а отношението на т.н. сестра на регистратурата. Иначе малко хора знаят какво е белодробна емболия, камо ли да знаят за цианоза, симптоми и т.н.И от моя опит с болниците трябва да кажа, че там можеш да умреш просто незабелязано.

116

до 131(факт)

преди 2 години

Е,то затова по времето на Живков имаше едни следователи които проучваха и разпитваха,научаваха всичко и тогава говореха.А сега-разследването още тече,но всеки снима,коментира и произнася присъди.А никой не търси истината!

115

факт

преди 2 години

Жената е била в дома си няколко дни със кашлица висока температура и задух.След което я докарват в спешното .Има клип в YOYTUBE с продължителност 53 секунди.За такова забавяне претендират близките.Някои казват,че били 6 минути.Добре и така да е,но замислете се всъщност къде е забавянето-няколкото дни в дома или няколкото минути в спешното?Нека не оценяваме станалото емоционално,а рационално!

114

Икономист

преди 2 години

Когато случаят е спешен, се кара с колата директно в спешното отделение. Задължително има отделен вход и те посрещат лекари. На регистратурата има или сестри или администратори. Горкият мъж не го е знаел и не е негова вината. Съболезнования.

113

до 125 от славянин

преди 2 години

Тези специалисти, които две години мълчаха като затапени з.дници, че протоколното ''лечение'' на ковида у нас е напълно неадекватно, един по един започват да признават, че АНТИБИОТИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ Е ПРОТИВОПОКАЗНО ПРИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ! И точно заради това ''адекватно'' протоколно лечение с коктейли от силни антибиотици е и тази висока смъртност у нас!

112

до 125 от славянин

преди 2 години

Поредният ид.от, който вярва на зомботрона като на господ бог и на тежката фармахимия, че ще го ''лекува''! Аз, тиквичкер карам леко всяка респираторна инфекция, защото ежедневно от 28 години правя няколко неща - не консумирам около 75 % от ''храната'', която се продава по магазините, правя определени физически и определени психически упражнения! А ти както правиш ежедневно за здравето си!? Вероятно скарабираджийстваш!? Ами затова аз ще карам леко инфекциите, а такива като теб ще ги карат тежко!

111

Кафенце

преди 2 години

Пропуснах да ви кажа, че ако аз като учителка допусна дете да присъства на тежки сцени с умиращ човек, при положение, че съм могла да го предотвратя, ще ме съдят до дупка.

110

Кафенце

преди 2 години

Аз съм учителка и не ми е разрешено да си пия кафето в час. Макар че децата нямат нужда от спешна медицинска помощ, а аз имам нужда да си разквасвам устата след часове говорене - пак не ми разрешават.

109

До 123

преди 2 години

Поредния и*д*и*о*т който слага ковид и жертвите от него в кавички!Дано никога не усетиш вината която ти и такива като теб носите за подвеждането на хиляди да пренебрегнат тази болест и в последствие да умрат!Не знам как се живе с такава осъзната вина!!!А да кажеш, че 90% са умрели в болница,е като дакажеш, че 90% са се удавили от вода!Като влизат в тежко състояне в болница къде да умрат бе шушляк?!? В цирка ли!!! Баси малоооумното племе!!!

108

Анонимен

преди 2 години

До 120 заради такива философствания умират хората пред регистратура или по стълбищата. Май трябва да се променят законите и да започнат да ви търсят отговорност за непрофесионализъм и безотговорност към пациент. Тогава може би ще започнете да работите както трябва, а не от 9 кладенеца вода да носите, за да оправдавате бездействието и безотговорното поведение.

107

до 114 от славянин

преди 2 години

Значи грешката и била, че цяла седмица сама се рекувала от настинка, а не се доверила на лекарите да я изкарат ковид-позитивна, да я карантинират и да я ''лекуват'' и затова умряла! Само че 90 % от ''умрелите от ковид'' умират от ''лекарското лечение'' и в болниците!

106

Анонимен

преди 2 години

Пичове, а какво се случва ако документите са забравени в паниката. Ако мъжа не може да рецитира егн. А кво правите с човек, койте САМ се е довлякъл до спешното и припада пред регистратурата. Без документи. Да си татуираме ЕГН-то на челото ли. Наясно сме че спешните са далеч от филма спешно отделение. Ама хайде поне да приличат на нещо различно от един друг филм -1984-та.

105

до 118 от славянин

преди 2 години

А на българите знаеш ли колко им пука за теб!? И интересно ти какъв си щом вече не си българин!? Евроджендър!?

104

До 116

преди 2 години

И като и е запушен белия дроб от тромб какво точно ще помогне кислородната маска? Колкото и кислород да вкараш в белите дробове ако кръвта в тях не се разнася из тялото полза няма. Ще си стой този кислород от маската в белите дробове и пак няма да стига до мозъка. Нали за да се установи какъв е проблема и как да се реагира трябва информация. Или да сложим маска и да хвърляме боб дали е инсулт, инфаркт, тромбоза или каквото друго намерим в дебелите книги? А ако боба покаже счупен крак?