12

Мунчо

преди 2 години

Училищата са лесни - от понеделник 100% онлайн и ето ти 100% икономии. А пък учениците - щастливи.

11

Анонимен

преди 2 години

И аз трудно се справям с тока. Като фана двете жици обикновенно той ме бий

10

Анонимен

преди 2 години

Наказва кметовете на ГЕРБ! ПРОСТОТО ХАРЧИ ДАНЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ПАРАДИРА ЗА ПРИНЦИПЕН ДЪРЖАВНИК И НИТО ДУМА ЗА 9 МИЛИАРДА ПОХАРЧЕНИ ДЕКЕМВРИ!УДАРНИК НА ПРЕЗИДЕНТА!ДЕЦАТА НА СТУДЕНО!БОЛНИЦИ БЕЗ БЮДЖЕТ, ЩЕ ОСТАНАТ И БЕЗ ЛЕКАРСТВА!ТЪМНИ УЛИЦИ И ЧЕГЪРТАМЕ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ!УНИКАЛНИ!

9

ДЕМОКРАЦИЯ !!!

преди 2 години

...споко ! Скоро и всички домакинства !....ква я мислехме,ква стана !!!!

8

Ivo

преди 2 години

Поне е демокрация и могат да го напишат свободно във вестника,че им спират тока.Какви достижения само,тези разбойници ни върнаха 80 години назад,тъжно и срамно.

7

Анонимен

преди 2 години

Преди 40 г като млада детска учителка групите бяха 54 деца по списък, после дълги години имах толкова деца и ги отоплявахме с дърва и въглища, след това наложиха "задължителен" норматив от 24 деца, но кой го спазва? Децата минават 30, вижте снимките по Нова година и бройте. В Европа норматива е 10/15 деца. Връщаме се в ония години и заприличваме все повече на Евразийска държава, купувайте печки на дърва и въглища, а и те биле скъпи- е нищо де детските градини и ясли ще бъдат безплатни...някога.

6

Влади Горанов

преди 2 години

Не винаги е имало ток. Много сте се разглезили.

5

Анонимен

преди 2 години

Паисйчета ще ги правим. Всяко дете с по 1 свещ на чина и ще учи като възрожденец. Песента Напред науката е слънце ще я изпълняваме като Напред науката е свещица, която на чина ни грей (в смисъл свети и топли едновременно). Пускайте големите в онлайн за целия февруари за да спасим цялата учебна и здравна система от колапс.

4

Анонимен

преди 2 години

Абе нали е важно да трият чиновете. Това, че учителите са болни, това че и с ваксини хващат ковид, това че го разнасят на всякъде, това че тока е беснусловна цена, че парното е на минимум, че за да е проветрено в помещенията температурата пада до нулата, какво значение има? Важно е да отчетем, че децата са в училище, на чина, защото само това значи че учат, всичко друго няма значение. Поне да кажат на родителите каква дебелина на якета, ръкавици и шапки да имат, че да ги пращаме на даскало.

3

кирчето

преди 2 години

е ся кво искат , хем безплатни па и ток да имат , айде моля ви се !

2

Да сложат

преди 2 години

Предпазители на всички контакти.

1

Румен

преди 2 години

Трудно се справят ама на Ужким. Неси сложат слънчеви панели на покривите. Все чакат друг да им върши работата. Частните си решават така проблема.