9

Анонимен

преди 2 години

Герберските калинки в Булгаргаз имаха задача да работят за Антипромяна чрез скъп газ и предизвикване на протести. Пиар Севи Бойко работи.

8

Анонимен

преди 2 години

20 юли 2020 Г в метростанция СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ ЕНЕРГИЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЪВЕТНИК ЕЛЕНКО БОЖКОВ ЗАЕДНО С МИНЧО СПАСОВ СА НАТИСНАЛИ БУТОН "БЕЗОПАСНОСТ" ЗА ПЪТ 1 И ПЪТ 2 БЕЗ ДА ИМА ВЪЗНИКНАЛА СИТУАЦИЯ, КАТО ПО ТОЯ НАЧИН СА ИЗВЪРШИЛИ ХУЛИГАНСКИ ДЕЙСТВИЯ В СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ НА СОФИЯ- ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ЧЛ 325, АЛ 1- СПРАВКА В ИНТЕРНЕТ.

7

Майора

преди 2 години

Алоооо , май никак не си в час! Шеф на "Булгаргаз" не е от ГЕРБ , а и в КЕВР стария шеф беше от ДБ! Така че номера с калинките на ГЕРБ не минава! С и Боке заедно с други двама спря тока на метрото , какъв съветник е на Радев?

6

Анонимен

преди 2 години

АКО СПРЕШ ТОКА НА МЕТРОТО ТО КАКЪВ СИ ЕКСПЕРТ ИЛИ ТЕРОРИСТ?! СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪВЕТНИК НА ЧЕРЕП ГАДЕВ Е ДИВ ТЕРОРИСТ И ДА СПРАТ ДА НИ ГО НАВИРАТ В ОЧИТЕ! ТЕ БИЛЕ ПОЧТЕННИ ТЕРОРИСТИ

5

Erik USB

преди 2 години

Трябва и цената на тока да прегледат.оня *** министър кво ше ми казва че тока за румъния и гърция е по важен.

4

Анонимен

преди 2 години

Боко ще саботира докато влезе в затвора.....Колкото и да се е "бетонирал", все ще гръмне някъде документално....Въпрос на време.

3

Анонимен

преди 2 години

До АлоооАлоо! Първо не са калинки на Боко, а на Радефф. И второ. Има са норнативни документи и не се съобразяват с Кирчо махмурлия ли е, или е недое.....спал. На всяко първо число на месеца по строго определена методика се определя цената на природния газ. Независмо дали е 1януари, 1май, или 1 юни! И дали на Кирчо му аресва. Новата цена е определена от старя борд, защото новия още не бе вписан в ТР!!!! Чета, че Кирчо си приписал и това. Виждате ли? Смених борда и цената падна!!! Става страшно!

2

Анонимен

преди 2 години

Очаквано е поскъпването. Всички представители на 4-тата власт ни подготвят. Денонощно! Кога най-сетне ще къшнем властимащите привилегировани съсловия!

1

Алооо

преди 2 години

Калинките на боко до последно ще се борят да саботират новите, ама и новите като гледам колко са компетентни. Доказаха до момента, че на 1во място ще обслужват чужди интересни и после евентуално българските, което ме съмнява. Тия ако изкарат до новия бюджет ще е рекорд.