23

Омикронец

преди 2 години

Не съм имал такива симптоми. Нещо пак паникират краварите. Не съм вакснат. Ако не си бях направил тест, щях все още да си мисля, че е било настинка. Една вечер като си легнах ми бе студено. На следващата вечер ме втриса. От парацетамолите изпптих реки през ноща. След туй съвсем леко дращи гърлото и толкова.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Те пък и болниците вече са едни...Вместо да има прозорци в стаите,тъй-че да се проветрява,напляскали некакви стъклени стени. Хората *** от npъднята си ,а не от Ковид,алооо...

21

Освен това

преди 2 години

Диария, сухо гърло, екзема, обезцветяване на пръстите, треска и т.н.

20

Анонимен

преди 2 години

А памперс да носят ли?

19

В.

преди 2 години

Първо когато усетих че съм болен имах: болки в бъбреците, киселини, учестен и неравномерен пулс, слаба треска с температура. Това премина за една вечер. Правех си чай и се мазах с ракия. Следващите дни си правех гаргара със солена вода и чайове. Критична е кризисната вечер. Не се плашете. Далеч от болница! После много дълго болки в гърлото. Чак накрая хрема, синузит, прокашляте. Здрави да сте. Това не е по-лошо от настинка или аденовирус. Пих 2 пъти осцилококцинун, магнезии, упсарин с, сироп....

18

Анонимен

преди 2 години

Една колежка така наскоро получи такива симптоми - гадене, повръщане и т.н. Два дена не ходи на работа докато се оправи. А, да. И наскоро си беше сложила трета, бустерна доза! Може би и затова не се тества - щото беше сигурна че няма КОВИД-19!

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това са симптоми на бременна жена или препил мъж. Пък Вие както щете.Толкова neдоклатен геноцид бе съм виждал.Абсолютен провал на еврейството!

16

Анонимен

преди 2 години

Всичко е симптом на омикрон, дори дишането. Ето, спестих ви новините от следващите 2 месеца.

15

Анонимен

преди 2 години

Яко, та то това ги подкара всичките хлапетии. Леле, не ми се мисли какво ще настане след 3 дни. Дано рецепционистките в бълрза помощ са читави. Дано!

14

д-р Аргиров

преди 2 години

Хрема, но този път в корема.

13

Анонимен

преди 2 години

Защитна реакция на организма се опитва да предупреди мозъка да не се подлага повече brainwashing облъчване, най-вече от черноустите национални телевизии и радио.

12

Анонимен

преди 2 години

Тпокойно може слда отровите тъща си с отрова за мишки.Пак ще я пиша умряла от ковид.

11

Боли ме глава!

преди 2 години

Това какво показва, може би, че не празна и подобни новини водят до още по-силно главоболие?!?

10

Не точно

преди 2 години

До оМакрон По-скоро на махмурлук.

9

оМакрон

преди 2 години

Не съм медицинско лице, но тези симптоми не се ли проявяват и при бременност?

8

Много ясно

преди 2 години

До Анонимен 7 Как за какво е врявата? За да може баба радка, доцент тромб и още други ekскpементи да изкарат едни пари.

7

сокол

преди 2 години

Акттвиран въглен,гасена с вряла вода лъжичка сода бикарбонат в чаша за чай,пий топла-и няма вирус,корем не боли.Безопасно е. С години го правим.При нужда.

6

Анонимен

преди 2 години

Същото го изкарах преди 1 седмица за 2 дена. Имах колебания дали е омикрон, но ето че това било. Мои познати питах и се оказали, че са го изкарали и те така. И за какво е цялата тази врява по медиите не разбирам?

5

Хаха

преди 2 години

Това в класа на дъщеря ми го изкараха преди 2 седмици. Бяха болни половината. Де да сме знаели, че е специалната болест, че да не ги лекуваме така простовато - с лекарства срещу повръщане, диета и чай. И тези дечица взеха, че оздравяха - без ваксина, не ги е срам!

4

Анонимен

преди 2 години

Аз това го преживях от развален боб. Повръщане диария и всичко се разви за минути. След като изхвърлих всичко от стомаха след няколко часа вече бях добре.