43

Анонимен

преди 2 години

Все още съм в карантина, с Омикрон. Това с гаденето наистина си го има, придружено със зверско главоболие, отпадналост и болки в мускулите. Като човек със сериозно придружаващо заболяване и трансплантация на стволови клетки съм доволен, че се опазих от Делта. Независимо какво се говори навред.

42

Анонимен

преди 2 години

Пила съм само парацетамол и ибупрофен . Нищо друго. Абе кой каквото ще да говори докато не му дойде на главата да се убеди нека си ръсят глупости. И аз си меслух че се кара леко . Да не говоря че имам бебе на 3м. И горкото го кара много тежко , за сметка на сина ми който е на 5,години беше само 15 часа с температура и сега кашля малко..

41

Асан

преди 2 години

Тава си а дриисък. Не а ковид.

40

да

преди 2 години

Тук изглежда преобладаващо пишат ***, така че няма защо да коментираме дали едни и същи симптоми могат да значат различни заболявания, или не могат. Но ми е интресно написаното от номер 40 . Защо е този цвят, ако наистина е зелен, няма връзка... пили ли сте някакви препарати?

39

До 40

преди 2 години

Не съжалявай!!! Мога да кажа категорично, че ваксините не действат!В момента с жена ми сме с ковид, и двамата сме го изкарали миналата година а тя е с две ваксини на Пфайзер аз не съм ваксиниран, и двамата сме с еднакви симптоми!Така че среден пръст за всички дето правят пропаганда, и специално за Виктор Николаев свекървата!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Много "забавни" коментари.В момента съм болна с омикрон и бях против ваксините ,съжалих че не се ваксинирах. Омикрон наситина има гадене , повръщане разтройство . Нямаш никакъв апетит и каквото и да пийнеш -повръщаш . Всичко това с кашлица, болки в кръста и мускулите и температура ,която не спада. Ноктите и устата ми бяха посинели ... Хора ваш си е избора , само ще ви кажа че съм кърмеща жена и кърмата ми беше зелена.....

37

Ямболски цървул

преди 2 години

Хахахаха....това са симптомите и на Гастро Езифагиална Рефлуксна Болест(ГЕРБ)! Значи жена ми 10 години е с Ковид!!!!! Утре отивам да се развеждам!!!!

36

От Берлин

преди 2 години

Това са симптомите на двойно боднати и бустнати, когато ги докопа Омикрончо... Не се плашете! ВирОсО е нищо в сравнение с,, ваксините" на Сатаната...

35

или

преди 2 години

първа бременност?

34

Анонимен

преди 2 години

В хляба е чипа.Продават ни ГМО хляб с чип.

33

Копаят дъното...

преди 2 години

Нали беше ...хрема , болки в гърлото...и всички симптоми за сезонна настинка ?! Тоя което се описва сега ...си е хранително натравяне ?! Друго ... снощи ядох боб с кисело зеле , ама яко ядох че много обичам , днеска ще гръмна ...имам болки в корема и бълбукане , след ходене по голяма нужда отминават , това симптоми ли са?! На Флурона може би....?!

32

Вълчо

преди 2 години

През 2019 септември имах мощна диария- за 3 дни свалих 6 кг,тотално се обезводних...Одрисках целия апартамент:)) не знам- може би още тогава съм имал имал омикроня??

31

антиваксерФоб

преди 2 години

Това май ще е само хипоТенУза?

30

бааа го

преди 2 години

Тези симптоми съм ги имал и преди 5-10-15-20-25 години, но не съм знаел, че това е ОмикронЯ!

29

до 28

преди 2 години

фактите пич. Долното изказване е все едно седим пред блока и люпим семки на по 12 години и си разказваме страшни истории. С такива хипотези без да се базират на нищо скоро ще повярваме, че земята е плоска

28

Анонимен

преди 2 години

Не одобрявам, че пак ни психясват, но след прекаран ковид-делта варианта за 2 седмици праз декември, тъкмо оздравяхме и през януари ни метна това със стомаха-разстройство и гадене 2-3 и повече седмици продължава, даже още ми се гади понякога. Така, че да има такъв вирус, дали е омикрон не знам или е някой от другите групи вируси причиняващи тези инфекции-ротавирус и проиче

27

В.

преди 2 години

А кой ти гарантира че не слагат тихичко нещо. Може и по места. Всеки производител знае какво да блъска за печалба. Може и централно - нали те облъчват по всички тв пак за нечия печалба.

26

Тролове

преди 2 години

Само глупости пишете ей! Само еврейте са ви в главате и искате да сте нечия жертва. А не си ли зададохте въпроса (Простия въпрос), че ако някой искаше да ви чипира или инфектира с лош вирус, това щеше да стане... и много по-тихично от колкото сега. Щяха да го сложат в нещо, което се употребява масово. Противоречите си с конспирацийте. Хем много зли и силни глобалния елит, хем не са *** и безсилни защото не им се получават нещата... и са разкрити от най-големите *** във форумите.

25

Мишо

преди 2 години

Аз имам гастрит от 2007 година... значи съм болен от Омикрон от тогава! Що не се гръмна те? Тъкмо няма да натоварване "здравната система"!

24

Анонимен

преди 2 години

Аз в неделя повършах много,мислих че е от ракията и виното дето пих.Сега ще кажа на жената да не се сърди.От ковид е било.Цял ден повърщах и нищо не ядох.Обаче бързо се възтанових.Бях ял хляб с кисело мляко и всичко се оправи.