263

Анонимен

преди 2 години

и Иван Кръстев син БКП журналист и цензор и Кръстев като него казва за Македония , по добре от учебниците да изчезне период за 10 20 години и няма го проблема .Това са комисарите на отворено общество от коминтерновски семейства , интернационалисти , за тях държавата и национализма са вредни

262

Анонимен

преди 2 години

ом казва , значи на сорос НПО та му правят експертизите на Киро , ама те са *** , интернационалисти и повечето са от коминтерновски семейства , бойкикев, алек .кьосев дедите им все от задграничното бюро на БКП , димо кьосев е бащата на мак.език и нация и тия предатели да правят концепция , ев.дайнов , огнян минчев също от БКП семейства , това което ги обединява е че по линията на фулбрайт са вече не съветски а американски агенти , но сега финансовия инернационализъм им е в кръвта

261

7654

преди 2 години

Съгласни сме с Румен Радев! Как можа този Кирил Петков да пренебрегне станалото и да бърза за Македония! Първо си виж България и интересите на българите! Тогава хуквай за измислената държава.Омо Илинден са терористи.Няма такова нещо като македонец..Почваме да го намразваме тоя Киро,трябва повече да чете и да се вслушва в Президента ни!

260

Ангел

преди 2 години

За изгонването на шефа на Булгаргаз съм напълно съгласен с мнението на Петков, неможеш да отказваш доставки от азърбайджан ,ясно е че други сили ти влиаят които нямат интерес от евтин гас. Но за въпроса за Северна Македония съм съгласен с Радев.Никакви преговори с тая "държава" докато не приеме на 100% нашите изисквания!

259

Некъф

преди 2 години

Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият!Кирчо мамин сладък, ако предадеш националните ни интереси свързани с поругаването на историята и кражбата от РСМ или по точно югозападната част на България, ще бъдеш бит с камъни от народа харвардско изчадие!

258

Румен

преди 2 години

Е така обичам . По далеч от руската връзка. Така де целият ми живот мина да ми натрапват колхозниците , че давали ток , газ евтино. Днес газта падна в цената. Вижда се че има решение.

257

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Нашият Остап Бендер ще ни оправи хубаво и без вазелин ! Честито харвардски чалгаристанчета !!!

256

Анонимен

преди 2 години

съветват го НПО тата на Сорос

255

4epa

преди 2 години

ЗАТВОРИХА КРАН4ЕТО НА РУМЕН РАДЕВ ОТ БУЛГАРГАС 4РЕЗ МАХАНЕ НА ДИРЕКТОРА И ТОИ СКО4И НА ПЕДКОВ- НУЛЕВА КОРУПЦИЯ АМА ДРУГ ПАТ !!!!!!!!!!

254

София

преди 2 години

много си е прав но за съжаление голямата част в Бг по друг начин ги виждат нещата,ПРИМИТИВНИЯ!

253

Киро поръчката

преди 2 години

Колко ти платиха Кире да продадеш България?

252

До 292 Симбиоза

преди 2 години

Кремъл 100%

251

Анонимен

преди 2 години

много му е тежка диагнозата на Киро Македонецо май не се лекува

250

Руми

преди 2 години

Русия има президент и външен министър в България факт

249

РАДЕВАТА РОЖБА

преди 2 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е РОЖБА НА РАДЕВ. ТОЙ ЩЕ Е ОТГОВОРЕН ЗА ВСИЧКИТЕ МУ ПРОВАЛИ И ПРЕДАТЕЛСТВА. И З М А М Н И К А КИРЧО ЗАСТАНА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА С МАШИННИ МАШИНАЦИИ ЗА ДА ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКА ОТВИД ОКЕАНА В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. АКО НЕ БЪДЕ СВАЛЕН ДО ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ СЪТВОРИ НЕПОПРАВИМИ ГРЕШКИ.

248

Анонимен

преди 2 години

Боян Чуков: Българите сме в ролята на завършили техникум в международните отношения

247

Симбиоза

преди 2 години

Не разбрах сега президента за Кремъл ли е или за Вашингтон?

246

Адолфо

преди 2 години

Ми то беше ясно, че целта на Кирето беше да дойде, да пусне ордата на Сашо Македонски в ЕС и да си тръгне *** обратно към Канада. То си му личи и по тъпата му физиономия, като гърмян заек, нито има за цел да брани българския интерес, нито пък въобще знае какъв е българският интерес! Междувременно президентът на БЮРМ открито вече говори за македонци в България, очаквам бай Кирчо и тях да признае до края на годината..нищо чудно да осъмнем и с гей бракове по някое време, това си заслужаваме явно.

245

Ние

преди 2 години

Много е умен наш Киро. Обезличи ГЕРБ и ги остави без полезни ходове за да го компрометират. Той сам си се злепоставя, и дори повече отколкото ГЕРБ са способни. На това му викам тактика, сигурно у Харвард я е научил.

244

перко

преди 2 години

Менте си Киро, най голямото менте, което България е имала като политик. Много си далеч от реалноста и се опасявам, че ще бъдете изгонени с камъни дърве.