51

Анонимен

преди 2 години

Бай Путин сега ще признае Донбас за независима държава, ще открият там посолство и ще им "продадат" оръжие по сключен междудържавен двустранен договор. Да видим как ще зацвилят "демократите"!

50

Хм

преди 2 години

Има нещо, което ако Русия го направи, със САЩ е свършено съвсем буквално. Това е предаването на отбранителни и космически технологии на Китай. Представяте ли си най-мощната индустриално страна да стане и най-силна военно? Какви ще са последствията?Естествено,това не е добре и за Русия, но може да се наложи.

49

М.и.с.р.

преди 2 години

*Финландският блогър шокира Facebook, когато публикува тази статия:* Питате за резултатите от руските "агресии"? Те са както следва: половината Европа и част от Азия получиха своята държавност от ръцете на тази конкретна държава. Нека си припомним кой е: - Финландия през 1802 и 1918 г. (до 1802 г. никога не е имала собствена държава). - Латвия през 1918 г. (до 1918 г. никога не е имала своя държава). - Естония през 1918 г. (до 1918 г.

48

М.и.с.р.

преди 2 години

Може да се провери дали има споразумение Основополагащ акт Русия-НАТО. В него има един член 4, които гласи, че Руската федерация и страните, станали членки на НАТО до 27 май 1997 г., да не развръщат допълнителни сили и въоръжение на територията на всички други европейски страни като допълнение към силите, развърнати на тази територия до 27 май 1997 г..Този член е нарушаван многократно от коя страна ?

47

--

преди 2 години

До БългаринАми явно си от со-ро-сои-дите, плащат ти да разграбваш и малкото останало и живееш добре, ама такива като теб са 1 на сто.

46

14-ти януари

преди 2 години

Пишете, че това е първото изявление на руския президент от седмици насам относно кризата, предизвикана от опасенията за руска инвазия в Украйна, но "кризата" е базирана на колективно западните опасения, а Государят Путин заявява официално, че основните руски опасения и поставените руски въпроси за безопасността на самата Русия в крайна сметка са пренебрегнати. Означават ли тези негови думи, че РФ преминава към военно-технически мерки за изтласкване на вражеските сили от западната руска границ

45

Анонимен

преди 2 години

Добре че чета новините от различни източници, извинявайте ама много пропуснати неща (важни) от това което е казал Путин; и без тълкуванията за това как Русия ,,струпвала войски до границата с Украйна...мисля че можем по-добре от това.

44

Респект!

преди 2 години

Дядя Вова както винаги елегантно финтира и шунтира подпалвачите на война, а те цвилят като зебри.

43

Анонимен

преди 2 години

Позицията на боджо много подхожда на хиена, която се крие зад зебра и се възприема за лъв. Само че, не знае още, че Лъвът я чака.

42

Михали

преди 2 години

dog does not bite" Германия няма да посмее да направи каквото и да е било, а малките пудели най много да почнат да се жалват,че им е замърсен въздуха и радиационният фон ги притеснява. Това е измислен сценарий, но е твърде възможен, хубавото е ,че руснаците имат алергия към косвените жертви в една война, а и нямат афинитет към такава военна доктрина. Не им трябва. Обратният сценарий с изпреварващ удар от САЩ обаче, няма да е същият филм и на тях пък, съвсем не им трябва.

41

Анонимен

преди 2 години

Рошавото днес отиде чак в Украйна да се перчи на Русия, понеже започна много да му пари под ***. Ще бъде късметлия ако изкара още месец.

40

Михали

преди 2 години

къде и как ще пуцат САЩ и на тях не им е ясно. Жертви ще има и от двете страни,но САЩ са по уязвими. С техните мегаполиси по крайбрежието, с уязвимостта на големите им бази в Аляска от стратегическата авиация на Русия в Арктика,един чакаш само искра Йелоустоун,колкото и малко да имат все още точни и бързи ракети на точното място и НАТО ще бъде обезглавен. Франция ще се ослушва като глух петел в трастика, а евро***ейските бюрократи докато се "съберат да разискват" новото положение, ще им се наложи да учат бадева руски език. Китай, Индия и Пакистан ще изчакат разумно, а Корея и Япония ще се окажат

39

Михали

преди 2 години

Русия и дори в момента, може да спечели една 3 световна война за един ден. Достатъчно е да удари с изпреварваш масиран ядрен удар САЩ, Великобритания и ядрените установки в западна Европа и всичко свършва. Ответният удар ще е зкъснял а и руснаците са от десетилетия готови за него. Освен Москва и Санкт Петербург, в Русия няма повече от 15 града с над 1 милн.население и всички са по-малки дори от София

38

Анонимен

преди 2 години

Ето, това са нашите западни натовски партньори. Палят войни гледайки отдалеч, а после гасят огъня с тяхно оръжие, продадено на aбopигeнитe. Ще сме големи късметлии ако няма загинали български военни, когато ни изпратят срещу лошата Русия. Да. И да цвъкате минуси, това е картинката.

37

бай Ставри

преди 2 години

До Анонимен 46 И как я реши хрушчов? Върна си ракетите и се отказа да решава кризата със заплахи. Същото става и сега. П0тенцето се заканваше, сега мяука жално

36

Възмутен

преди 2 години

"Според Путин това е само една част от уравнението на сигурността. "Втората неразделна част гласи, че е невъзможно да се допусне укрепване НА СВОЯТА СИГУРНОСТ ЗА СМЕТКА НА СИГУРНОСТТА НА ДРУГИТЕ - това е казал Путин. Пропуснали сте края на изречението и не се разбира смисълът

35

Анонимен

преди 2 години

Лесно се решава кризата САЩ-Русия. Хрушчов реши същата криза през 60-те години................Русия трябва да обяви, че е решила пак да прати ядрено оръжие в Куба и системи С-500, защото много обича Америка и иска да я пази от Иран и ракетната програма на Иран, както лъжеха САЩ. Ще я пази и от наркотиците от Латинска Америка. Американските наркомани най-после ще им спрат дрогата, престъпността в Латинска Америка ще намалее. Китай ще помага с икономически проекти на Куба и Венецуела.

34

дядо йоцо гледа

преди 2 години

След като разбра, че българските войски няма да се изтеглят от България и румънските от Румъния, Путин се прибра в бункера.

33

Михали

преди 2 години

До Българин: Сложи барем кавички.

32

До Дядо Ставри

преди 2 години

Гледайте американския игрален филм "Тринадесет дни", там цялата карибска криза е дадена по дни и часове. На американците едно им харесвам - при тях скрито-покрито няма, рано или късно изнасят информация за събитията, правят филми, признават си и много неща. Няма да забравя как Дж.Буш младши се изтъпани пред многобройна тълпа и се провикна: "Ние ще приложим принципа "Разделяй и владей", ставаше въпрос за държавите от Северна Африка. Призна си човека.