381

Анонимен

преди 2 години

До колегата от долу дори са раздали СРС на разни мекерета да си подслушват комшиите и да ги клеветят из квартала. Освен че се прикрива трафика на мигранти и разни контрабанди. .

380

Анонимен

преди 2 години

Киро му каза да го д**а.

379

Анонимен

преди 2 години

Ние Българите само им даваме, без отсреща да са се потрудили за нищо. Държавата им признахме, танкове им дадохме, паспорти. Много неща и все даром. С даром не става, родителите които цял живот дават на децата си даром, после детето не ги уважава. Трябва в случая те да се потрудят, да се помъчат малко. Пък ние тогава ще им дадем според това колко са се потрудили. Само така ще има взаимно уважение. В противен случай Македония ще е излишна в ЕС.

378

българин

преди 2 години

Радев , че е по - добра алтернатива от Плевнята и Герджиков е ясно, но ясно е и това ,че е руски агент. Радев държи да имаме лоши отношения с Македония, да не се пипат печалбите на Газпром и никога да не се и помисля ,че може да има друг и даже по - евтин газ от руския.Поведението му във връзка с газа е граничещо с национално предателство и е идентично с това на Тиквата и Румен Овчаров. Всичко може, само не и руските интереси да се нарушават,дори и да са противоположни с нашите интереси.

377

Анонимен

преди 2 години

щом казва , значи на сорос НПО та му правят експертизите на Киро , ама те са *** , интернационалисти и повечето са от коминтерновски семейства , бойкикев, алек .кьосев дедите им все от задграничното бюро на БКП , димо кьосев е бащата на мак.език и нация и тия предатели да правят концепция , ев.дайнов , огнян минчев също от БКП семейства , това което ги обединява е че по линията на фулбрайт са вече не съветски а американски агенти , но сега финансовия инернационализъм им е в кръвта

376

Кирил Ананиев

преди 2 години

Г-н Президент, не го критикувайте Кирил Петков. В противен случай, пак ще Ви заболят главата и ръцете да връчвате и да получавате неизпълнени мандати. С такива политици като българските, изобщо не се учудвам че все държавата няма бюджет. Все някога ще го приемат, но дано да не е през следващата 2023 г.

375

Анонимен

преди 2 години

Киро сервитьора подари историята ни на РСМ! Да пукнеш, куче безродно!

374

Анонимен

преди 2 години

Вдигаме си краката на масата, палим пура и демонстрираме колко ни е яко в ЕС. Пък те стоят отвънка. Ха да им е! И така докато ни потърсят. После ще говорим за имаме ли обща история, нямаме ли.

373

Анонимен

преди 2 години

Петков чий го дири в Скопие? Хич не ми е ясно. Те нас трябва да търсят, а не ние тях.

372

Анонимен

преди 2 години

Преизбирането на Радев беше много прибързано.

371

izh

преди 2 години

Eвтени циркове и театри. Толкова им е манталитета - толкова могат. Даже и сами си вярват. Българинът е достатъчно подвластен на медийната пропаганда и наивно вярва на всички лъжи и инсинуации, че наистина си заслужава съдбата. И да не чувам оплаквания. Радвайте се !!!

370

Анонимен

преди 2 години

Режим на тока, хиперинфлация, фалирващи бизнеси, милиарди нов дълг краден от комунистите! Това е промяната!

369

ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ!

преди 2 години

Метежниците имитират спречквания с цел презастраховане при бъдещите отстъпки пред скопските сърбо-комунисти с цел легитимиренето им пред Брюксел. Успокояващо е, че неизбежната война ще анулира всички предателства на вътрешните врагове срещу България.

368

Бай Тошо

преди 2 години

Кирето настъпа мотиката! Започват дълги тягостни дни.

367

Невярващ

преди 2 години

Не се връзвайте нито на " критиките " на тоя,нито на "оправданията " на другия - всичко е инсценировка,да си мислят наивниците,че нещо между тях " куца " .Нищо подобно !!!

366

Радев, извини се

преди 2 години

<>През 1996 г. Върховният съд отмени присъдите на I и II състав на Народния съд поради липса на доказателства. От 2011 г. 1 февруари се чества официално като Ден на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим.<!-

365

Мда

преди 2 години

Назначаването на Петков беше много прибързано !

364

ХХ

преди 2 години

Виждате ли вече "ПРОДЪЛЖЕНИЕТО" на промяната ??Няма го вече модела Борисов. Сега лапайте модела на Радев. Всички го виждате по касовите си бележки.Какво ще кажат сега ония *** и неудачници, които се водеха по акъла на Мая Манолова, Бабикян и Хаджикян? Вие нямате толкова мозък, за да си признаете ,че сте заблудени.Айде сега поемете "ПРЪДЪЛЖЕНИЕТО" на промяната да ви стои в г....!

363

Анонимен

преди 2 години

Г-да *** на ГЕРБ, въпреки няколкократните напомняния, че чорапите на офицерите от ВВС са сиви, вие продължавате да пишете за зелен чорап. Можете да си напишете този факт на лявата си ръка и като стигнете до ген.Радев да напишете сиви, а не зелени чорапи. Нали така сте процедирали като ученици с пищовите.

362

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.393Не съм сигурен, че Радев има 100 г. опит като премиер, защото той е президент. Смея да твърдя, че министрите на служебните му кабинети бяха по-добри експерти от тези на редовния кабинет, някои от министрите на който са аматьори в тематиката и дейността на министерствата, които оглавяват. Същото се отнася и за двама вицепремиери, за съжаление. И друго: даси добър министър не означава, че можеш да бъдеш добър премиер или отраслов вицепремиер.