46

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на Джонсън е светло минало.

45

Гроб за империализма

преди 2 години

Тая глупава държава е крайно време да бъде тотално реформирана или направо закрита.

44

ДДРОнег

преди 2 години

Да дойде в България !___Тук щеше да разказв пред медиите, че е бил жертва на политическа атака, че снимките, видеата и прочие са монтажи, че няма нищо вярно, че ни пази от комунистите, че е бил гален по глават от трима папи, че всички от Европа го хвалят с Конгачулейшънс, че открива нови аводи и строи най-евтините автомагистрали и т.н. , и т.н.

43

има логика

преди 2 години

До запознат: в това което пишеш! Лансира се идеята бъдещите деца да се развиват в изкуствени матки и да се възпитават от роботи с изкуствен интелект. Така съзнанието на бъдещия индивид ще може по лесно да се контролира. Затова сега масово се разпространява джендъризма като новата религия на 21 век.

42

запознат

преди 2 години

До да ама не: През главите на Господарите на света (специалните хора), може би минава мисълта, че само голям ядрен конфликт може да разруши сегапните градове в сегашния им вид (бетонни джунгли) и те да бъдат построени след това наново с нови матеряли (с въглеродни влакна и К-стъкло) които да ги прави енерго независими, подобно на небостъргачите в Дубай. Така ще се постигне и един друг ефект, намаляване на населението на земята, което само с ваксинация няма да се постигне.

41

да ама не

преди 2 години

До Прави впечатление,: След това Лондон се възражда, като наново се построяват нови къщи които могат да устояват на пожари, докато Римската империя се разпада след като Рим изгаря. Какво ще стане сега със западната цивилизация след ковида предстои да видим.

40

Прави впечатление,

преди 2 години

До запознат: че има съвпадение с Големият лондонски пожар който трае 4 дни от 2 до 5 септември 1666 г. Огнената стихия се разпростира из града, заплашвайки аристократичния квартал Уестминстър, двореца Уайтхол и повечето от крайградски квартали, но е потушен, преди да стигне до тях. Къде ли е бил краля по това време? Сигурно си е правил партита някъде в провинцията.

39

Обективен

преди 2 години

Тоя е гледал клипа как танцува Боби Перуката,защото го имитира....

38

Анонимен

преди 2 години

"Тоя здраво му дрънка канчето, колкото по бързо се разкара, толкова по-добре за англичаните. Срам е за тях."------------------------------------------------------------------------------ Така е, но бабаЛиза го назначи, защото го харесва и "какво ще е бъдещето на Борко" зависи не от цитираните в текста дърдорещи, а от климата в тайните подземни наглосаксонски коридори на властта. Този климат до голяма степен все още се диктува от бабаЛиза.

37

Анонимен

преди 2 години

...ПО ВАЖНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С НАШИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ПИРОВАТА ПОБЕДА НА ЮМРУК ЧЕРЕПОВ, ХОРАТА, ШАМПАНСКОТО НА ФОНА НА 200 ЗАГИНАЛИ ОТ ОНЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ВИРУС СЪЩИЯ ДЕН....

36

Анонимен

преди 2 години

Една черна от лейбъристите му каза, че е лъжец още ноември по друг повод. Е сега го затвърди с действията си. Скоро с Фараж ще правят Чърчълски съботници за работа в селското стопанство подобни на Ленинските. Имам познати в Англия, които ми казаха,че АЛДИ и ЛИДЛ са вече много по-евтини от другите магазини и дори в АСДА е станало по-скъпо.

35

Анонимен

преди 2 години

Това да си намяташ собствените войници в неотопляеми окопи без нормални тоялетни,баня,кухня и барове си е живо предателство на собствения народ.Увеличаваш войската някъде си дето и бъкел на англе немогат да спретнат и в същото време отслабваш отбраната на собствения си народ.Ами ако руските кораби,подводници и ракети дофтасат откъде северозапад.Кво правиме?Никой не е луд даси слага главата в торбата и воюва за киевския режим.Над 80% от укро-населението са рускоезични и при война стават московци

34

Анонимен

преди 2 години

Колко е жалък рошавия... Усеща, че изтЪрва положението и се мъчи да го замаже, но няма спасение.

33

Персона

преди 2 години

Нон грата !

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя здраво му дрънка канчето, колкото по бързо се разкара, толкова по-добре за англичаните. Срам е за тях.

31

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 12 .... и близо 6-милионна симулация на умрели.

30

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Е, Нейно Величоство знае какво представлява Борис Джонсън, че е човек на хайлайфа и няма да му се разсърди, а това, че някои парламентаристи подпръцкват си е лично тяхна работа. Джонсън в момента е в много стабилна позиция и не виждам КОЙ може да го гътне от поста. Виж, за наш Киро НЕ мога да гарантирам.

29

Анонимен

преди 2 години

В бъдеще го очакват още много винени партита.

28

Анонимен

преди 2 години

опс ама това за Борето ли е? Нашето Боре е по Борено от всеко друго Боре па ако ще и Бекер да е! нашето може да е обвинявано че краде, лъже и маже, но никога нема пушки през граница да занесе от Казанлът до неКазанлък или къ се там наричат разбойниците

27

дедо поп

преди 2 години

Бо Джо страда от тежка венерическа болест - боли го фара и за доклада и за разследването. Направи милиони англичани за смях.