29

azz

преди 2 години

Ректоратът на СУ, където има няколко факултета, от март 2020 г няма присъствено обучение на студенти. За какви сметки за ток плачат ?!

28

Анонимен

преди 2 години

Економикса май не е хубаво нещо за УНСС. Отречете се от глупостите, които учите студентите. Учите ги на Индийска икономика, Латиноамериканска икономика, Африканска икономика. А в САЩ и Западна Европа има непазарна икономика, със санкции за конкуренцията по света и субсидии за техните предприятия. Империализъм, картели, санкции, субсидии, държавни регулации, забрани, данъци от 70 процента. А вие учите Африканска икономика с 10 процента данък и робски труд.

27

Анонимен

преди 2 години

Нали учите в унсс пазарна икономика? Когато пазарната икономика почука на вратата на преподавателите по пазарна икономика, всички стават за държавна икономика и за държавни цени на тока. Срам за икономистите и либертарианците от университета. Учете пак политикономия и държавно регулиране на цените.

26

Анонимен

преди 2 години

На вас не ви трябва увеличение на издръжката с 15%, защото от 2 г. обучавате студентите оn line!Трябва ви двукратно намаление броя на ВУЗ-овете, същото и за професорите и доцентите, които си самоизбрахте, намаление броя на специалностите до нужния и който е обезпечен с качествени преподаватели, материална база и реализация на завършилите студенти. Не може в един ВУЗ (ЮЗУ) да се изучават 48 специалности, преподавателите на 3-и и 4-и курс да са от софийски университети и да няма реализация.

25

Анонимен

преди 2 години

Професоре, при население на държавата 6 млн. души и незаети голям брой места в 53 ВУЗ докога ще лъжете младите хора, че ще станат 100%-ви висшисти и някой ще се втурне да ги вземе на работа като такива? Защо в Съвета на ректорите не си признахте, че 20-25 ВУЗ-а стигат и те ще бъдат финансово обезпечени, че ще им преподават квалифицирани преподаватели, а не следВАК-овски ерзац професори, които отдавна преминаха нормалния брой? Ами материалната база- тя е на ниво 70-80-те години! Засрамете се!

24

Анонимен

преди 2 години

Когато бяха протестите срещу ББ ЗА високите сметки за ток ФАКТИЧЕСКИ ФАКТУРИТЕ БЯХА ЗА 45 ДНИ ВМЕСТО ЗА 30 ДНИ!ЧИСТО ЧЕНГЕСАРСКО МЕРОПРИЯТИЕ!ВЕКОВЕ! ПРОТЕСТИ ОБЛЕЩЕНИ *** С ЧЕРВЕНИ ОЧИЛА!НАКРАЯ СБЪРКАНИ СМЕТКИ!ББ ПАК СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ! СЕГА ...МИР И СПОКОЙСТВИЕ! ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ С ЮМРУК ,ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ В МС ВСИЧКИ КУМОВЕ, КУМИЦИ,ЛЮБОВНИЦИ ИГЕЙ ПАРТНЬОРИ!

23

ГЕРБ

преди 2 години

Защо бе нали ви е много хубаво при тези ИЗМАМНИЦИ хак ви е тъ...ци

22

баща

преди 2 години

Ха, нашият преди 2 и кусур години записа в ТУ-София, защото програмата била по-близо до интересите му. Настани се в общежитие и към Коледа се прибраха, почна Ковида и минаха онлайн. 2та година пак, само че направихме и лек ремонт на стаята-после пак караха онлайн. Третата година е ходил да си оправи сметките и май стоя седмица, все пак да се видят кой, какво и това беше. Спокойно мога да кажа, че учат, но студентският живот=нула. Няма срещи, гаджета за една вечер, пиене на бири-нищо-само компа

21

Някои имат пари!

преди 2 години

Преди да отпускат допълнително средства да видят дали нямат скътани пари по сметки, които са спестени от недовъзнаградения труд на преподаватели и служители. Ако имат такива средства, няматнужда от допълнително средства. Поне това лесно се проверява, не е като конфликта на интереси.

20

Обединявайте ги!

преди 2 години

Много Университети! Раздути администрации. Преподаватели на ръководни длъжности с по няколко заплати за 8 часов работен ден. Някои от служителите са и докторанти със стипендии. Самодоволни ръководители...Недоволни студенти. Отписващи се и отиващи в чужбина. Недоволни преподаватели. БГ картинка.

19

Анонимен

преди 2 години

Ректорите да правят съкращения и ще има пари за ток. Административните щатове в университети са прекалено раздути. Разни секретарки по цял ден пият кафета, клюкарстват, даже и кадруват.

18

Анонимен

преди 2 години

Цялата разлика от скъпия ток отива в джоба на такива като Радев и Петков.

17

ПП харварт

преди 2 години

Никой не ви кара да учите, а и няма нужда от чистачи и сервитьорки с висше образование

16

Анонимен

преди 2 години

Ще цитирам английския енергоразпределителен оператор: обличайте се по дебело и подскачайте за да се сгреете. А Кирчо и кокорчо ще пазят добрите отношения с Гърция и Румъния като им продават евтиния ток от АЕЦа

15

Анонимен

преди 2 години

А герберастието помните ли как Лойко на по-предния му мандат го изритаха точно заради високи сметки за ток, или ще се правите, че това не се е случило и че либерализацията на пазара на ток не ни я натресе пак Лойко в началото на миналата година?

14

Анонимен

преди 2 години

12 години благоденствие и възход отидоха на вятъра, само за няколко месеца, благодарение на една мутра с юмруче и двамата харвардски мoшeника.

13

Анонимен

преди 2 години

И тия пари кой ги плаща?Пак ние данъкоплатците.

12

Анонимен

преди 2 години

Всичко живо реве за пари, някой нас пита ли ни в частния сектор, как се справям. Голямо реване пада

11

Анонимен

преди 2 години

Шайката мoшеници и глyпаци, която "управлява" в момента е безпомощна да се справи с проблемите на държавата.

10

Анонимен

преди 2 години

Кафявият сертификат е напълно безсмислен в настоящия момент, а в самото начало беше и много подъл ход за изнудване на хората да се ваксинират...