91

...

преди 2 години

Потресаващо! До кога хора ще умират по чакалните и стълбите в болниците? Гледах клипа и съм меко казано потресен. В кой век живеем? Жената умира пред очите на детето си и никой в спешното не си помръдва пръста. После защо ги биели. Нямам думи. Закривайте това подобие на държава и да се приключва.

90

До 100

преди 2 години

Приемам това, благодаря за уточнението. Напълно е възможно да се получи такова усложнение. Жалко за жената, бог да я прости.

89

do 99 До Анон. 94

преди 2 години

Тука нарочно се спестява инфо с цел да се поддържат препирните, ерго кликовете. Но в другите сайтове пише: "Първоначалната информация е, че починалата е имала тежка белодробна емболия, която може да е предизвикана от постковид синдром, въпреки че тестът ѝ за коронавирус е дал отрицателен резултат, пише БНР."

88

Анонимен

преди 2 години

гледах видеото..такова бездушие от тази млада жена на рецепцията.защо е толкова важно ЕГН-то .Та човек ще умре..вие ЕГН..при катастрофа ЕГН-то ли трябва да ви пише на челото.

87

До Анон. 94

преди 2 години

Откъде имате тази информация?

86

Анонимен

преди 2 години

О, ще да е "жертва на коронавируса", няма начин да не е в бройките!

85

Анонимен

преди 2 години

Това надминава всякакви граници.Спешната помощ е спешна независимо от документи и осигуровки..Рецепционистката е тази,която е трябвало да види,че на жената и премалява и да натисне бутона(нали имат такъв за екстремни ситуации?)

84

бедни анонимници

преди 2 години

До Анонимендо 93Чети между редовете.

83

Анонимен

преди 2 години

Гледам питате дали била ваксинирана. Не е била, но наскоро е прекарала Ковид и това е пост-ковиден синдром. Доста хора умират след Ковид, макар и тестовете да са им вече негативни. Пряката смъртност от около 3-4 процента е ясна. Сега тепърва предстои да се види какво ще става с хората преболедували Делта варианта, английския и първоначалния ковид 19

82

Анонимен

преди 2 години

ДО 89 та какви хубави пари се вземат там, викаш.

81

Анонимен

преди 2 години

Нали искате безплатно,бре! Ей това ви е безплатното- умирането.

80

Наивник

преди 2 години

Все си мисля, че не е до системата и управлението, а до човека. Имаш ли човещина в себе си, никой не може да те спре, да помогнеш на някого, още повече ако това ти е работата/призванието. Не може да има никаква промяна, ако първо ние не станем човеци, всеки на своето си място.

79

D

преди 2 години

Защо така наказвате всички нас бе това не е държава бе хора да умират пред регистартури и стълбища пред очите на децата си! Самоизтребвме се, лекарите от одавна забравиха какво значи Хипократова клетва! Вече завършваш и работиш като медик защото "...там се взимат един хубави пари" а не защото трябва да се спасяват животи!

78

Не!

преди 2 години

Клипът е ужасяващ. Детенце гледа как майка му си заминава. Завъшва с "какво да пишете ли, смъртен акт напишете". Бог да я прости женицата :(

77

гого

преди 2 години

Това е в цялата страна.Арогантно отношение към болни хора!Най-гадни са "Бърза помощ"" в Прник.Там се чака по2-3 часа в коридора!Новата министърка едва ли знае за мърсотията в болницата и в душите на "лекарите"в Спешното....в Перник.А и едва ли я интересува.

76

ДА

преди 2 години

Не пишете само,ами пуснете клипа,който вече го има в интернет!!Всички да видят за какво става дума!Покажете го и по телевизията,да го види света-изр-оди ниедни!После,защо ви бият-малко ви е!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Ужас!!! Пази Боже!!! Батти "спешното"!

74

Анонимен

преди 2 години

виждал съм много неща на този свят но това е едно от най жестоките неща който съм виждал детенцето стой до майка си а тя умира пред очите на *** на рецепция много тъжно много просто нямам думи

73

SP

преди 2 години

Само като се замисля какви хора завършиха последните 20 години Медицинските университети в София, Пловдив, Варна и факултета в Стара Загора направо ме е страх да вляза в болница или поликлинкиа в България! В повечето населени места хората вече ги е страх да ходят в болници защото "...там ще ли да ги уморат по бързо" Ай сиктир бе драги зрители и коментиращи от единия и другия полюс! Утре и вие може да сте там на мястото на жената!

72

Анонимен

преди 2 години

Оплачете се на ваксинираните депутати от Възраждане, които си крият сертификатите на входа на парламента. И на Тошко Шимпанзето на Слави, които пееха песен за смелостта на сръбския тенисист, изгонен от Австралия.