212

Анонимен

преди 7 месеца

Видеоклипа в YOUTUBE е 53 секунди.Защо се говори за 40 минути- не знам.Нещо не е наред-написаното едно-фактите други.А който не знае фактите се самозалъгва.Не е ясно и от какво е починала.Разбрахме,че регистраторката е правела тест.А каква е цялата история никой не казва.

211

Бай

преди 7 месеца

Честно казано, ужасно е цялото нещо. Повече ме притеснява обаче фактът че някой го е заснел и качил в youtube. Що за изверг трябва да си. Това ако го види бякое лапе на 13 какво правим!!!

210

Анонимен

преди 7 месеца

До: 220 По този повод се сетих за автобиографията на Бранислав Нушич. Велик е! Той разказва как като деца са си играли на двора на държава. Едни трябвало да са депутати или министри, а други - от народа. Добре, но никой не иска да е от народа. Всеки иска я депутат, я министър. Накрая решили проблема - пaткитe и гъските на двора щели да бъдат народ!

209

Антидемократ

преди 7 месеца

Къде са ви ценностите на демокрацията? Достъп до здравеопазване, достъп до образование. Толкова бързо ли забравихте какви са ви ценностите. Гледаме разпад на държавността, скоро ще имаме само политици без държава.

208

Анонимен

преди 7 месеца

*** не е свикнал да ходи на профолактичен преглед, посещение при лекар ходи, само когато е на умирачка, и тогава трябва на минута да се яват 3 доктори и минимум толкова сестри да го обгрижват и спасяват. Ако не успеят, разбира се те са виновни.Интересно, таз жена, ако беше отишла на лекар, ден по-рано, дали нямаше да е жива?

207

истината

преди 7 месеца

Клипа е ужасяващ - малкото дете, отчаяния човек и спокойствието на тая гад зад гишето, нямам думи.

206

Анонимен

преди 7 месеца

Като че ли в Бг да вървиш "По жицата" и да търсиш бялата лястовичка има повече смисъл от това да разчиташ на доктори, болници или здравна помощ!

205

Анонимен

преди 7 месеца

Чета тази новина и ме е срам, че съм бъкгарка.

204

Анонимен

преди 7 месеца

В провинцията няма лекар под 50 години. Няма как да уволнят никой защото младите веднага след завършването си заминават на големите заплати в Германия. Да излезе да обясни министъра защо оставиха хората в провинцията без медицински грижи и кога тези в Германия ще си върнат парите от образованието.

203

Анонимен

преди 7 месеца

До: номер 208 И смятай, тази жена също е попаднала (или ще попадне) в официалната статистика на починалите от КОВИД-19, като ще подчертаят пак колко от умрелите не били ваксинирани! Дори да я бяха приели с кислороден апарат може би жената пак щеше да почине. Но да я оставят да умре в коридора е нечовешко!!!Дори кyче да беше не заслужава такова отношение!!!

202

Анонимен

преди 7 месеца

Гледах видеозаписа. Ужас! А съм имал лични сблъсъци със спешното отделение! Навсякъде е така! Обаче важното е че умрелите не са ваксинирани. Виж, ако масово се бяха ваксинирали, щяха... да умрат ваксинирани! Друго си е да умреш ваксиниран, някак си по-приятно умираш!!!

201

Избирател

преди 7 месеца

Вън търговците от здравеопазването

200

Тъп зелен сертификат

преди 7 месеца

Мъка много има в България. Мир на праха и. А дали е била ваксинирана?

199

Анонимен

преди 7 месеца

Лесно е да се скриеш ззад ковида. Ама това ще свърши един ден . И ще дойде сметката. Всички лъжци и убийци в бяло пред народният съд. Браво За речта на Лукашенко.

198

Анонимен

преди 7 месеца

Мир на праха на жената. Дано детето да е добре и да има късмет

197

Анонимен

преди 7 месеца

Чувал съм много хора се оплакват от Токуда, вземете поне напишете по един негативен отзив на гугъл за тази болница, все пак е нещо! Ако много хора се оплакват, ще има значение, особено що се отнася до частните болници. Знайте си правата и се оплаквайте до дупка, как може такова отношение към болни хора, какви са тия лекари

196

Анонимен

преди 7 месеца

Поздравления за човека, решил да заснеме позорната гледка на телефона си, която отваря очите и на най-предубедените поддръжници на лекарското съсловие, на какви потресаващи унижения ежедневно са подлагани пациентите в БГ. Красноречиво доказателство, че човешкият живот и моралът вече са загубили стойност в тази страна! Ако видеото не беше заснето, дори нямаше да се разбере за случая, а цялата вина щеше да падне върху жертвата. А колко още неща остават скрити!

195

Анонимен

преди 7 месеца

В момента, в които завършат лекарите заминават за Германия. Плащаме едно от най-скъпите образования държавна поръчка. Никой няма да отиде да работи в болница във Враца и сигурно нямат никакви кадри.

194

Анонимен

преди 7 месеца

В провинцията хората са си в Божиите ръце.Ако имат пари или познат с връзки имат някакъв шанс,но общо взето това е развръзката!Мир на душата на женицата и Господ да пази детето!

193

Анонимен

преди 7 месеца

Канадеца с "Промяната"...