211

Анонимен

преди 2 години

Видеоклипа в YOUTUBE е 53 секунди.Защо се говори за 40 минути- не знам.Нещо не е наред-написаното едно-фактите други.А който не знае фактите се самозалъгва.Не е ясно и от какво е починала.Разбрахме,че регистраторката е правела тест.А каква е цялата история никой не казва.

210

Бай

преди 2 години

Честно казано, ужасно е цялото нещо. Повече ме притеснява обаче фактът че някой го е заснел и качил в youtube. Що за изверг трябва да си. Това ако го види бякое лапе на 13 какво правим!!!

209

Анонимен

преди 2 години

До: 220 По този повод се сетих за автобиографията на Бранислав Нушич. Велик е! Той разказва как като деца са си играли на двора на държава. Едни трябвало да са депутати или министри, а други - от народа. Добре, но никой не иска да е от народа. Всеки иска я депутат, я министър. Накрая решили проблема - пaткитe и гъските на двора щели да бъдат народ!

208

Антидемократ

преди 2 години

Къде са ви ценностите на демокрацията? Достъп до здравеопазване, достъп до образование. Толкова бързо ли забравихте какви са ви ценностите. Гледаме разпад на държавността, скоро ще имаме само политици без държава.

207

Анонимен

преди 2 години

*** не е свикнал да ходи на профолактичен преглед, посещение при лекар ходи, само когато е на умирачка, и тогава трябва на минута да се яват 3 доктори и минимум толкова сестри да го обгрижват и спасяват. Ако не успеят, разбира се те са виновни.Интересно, таз жена, ако беше отишла на лекар, ден по-рано, дали нямаше да е жива?

206

истината

преди 2 години

Клипа е ужасяващ - малкото дете, отчаяния човек и спокойствието на тая гад зад гишето, нямам думи.

205

Анонимен

преди 2 години

Като че ли в Бг да вървиш "По жицата" и да търсиш бялата лястовичка има повече смисъл от това да разчиташ на доктори, болници или здравна помощ!

204

Анонимен

преди 2 години

Чета тази новина и ме е срам, че съм бъкгарка.

203

Анонимен

преди 2 години

В провинцията няма лекар под 50 години. Няма как да уволнят никой защото младите веднага след завършването си заминават на големите заплати в Германия. Да излезе да обясни министъра защо оставиха хората в провинцията без медицински грижи и кога тези в Германия ще си върнат парите от образованието.

202

Анонимен

преди 2 години

До: номер 208 И смятай, тази жена също е попаднала (или ще попадне) в официалната статистика на починалите от КОВИД-19, като ще подчертаят пак колко от умрелите не били ваксинирани! Дори да я бяха приели с кислороден апарат може би жената пак щеше да почине. Но да я оставят да умре в коридора е нечовешко!!!Дори кyче да беше не заслужава такова отношение!!!

201

Анонимен

преди 2 години

Гледах видеозаписа. Ужас! А съм имал лични сблъсъци със спешното отделение! Навсякъде е така! Обаче важното е че умрелите не са ваксинирани. Виж, ако масово се бяха ваксинирали, щяха... да умрат ваксинирани! Друго си е да умреш ваксиниран, някак си по-приятно умираш!!!

200

Избирател

преди 2 години

Вън търговците от здравеопазването

199

Тъп зелен сертификат

преди 2 години

Мъка много има в България. Мир на праха и. А дали е била ваксинирана?

198

Анонимен

преди 2 години

Лесно е да се скриеш ззад ковида. Ама това ще свърши един ден . И ще дойде сметката. Всички лъжци и убийци в бяло пред народният съд. Браво За речта на Лукашенко.

197

Анонимен

преди 2 години

Мир на праха на жената. Дано детето да е добре и да има късмет

196

Анонимен

преди 2 години

Чувал съм много хора се оплакват от Токуда, вземете поне напишете по един негативен отзив на гугъл за тази болница, все пак е нещо! Ако много хора се оплакват, ще има значение, особено що се отнася до частните болници. Знайте си правата и се оплаквайте до дупка, как може такова отношение към болни хора, какви са тия лекари

195

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за човека, решил да заснеме позорната гледка на телефона си, която отваря очите и на най-предубедените поддръжници на лекарското съсловие, на какви потресаващи унижения ежедневно са подлагани пациентите в БГ. Красноречиво доказателство, че човешкият живот и моралът вече са загубили стойност в тази страна! Ако видеото не беше заснето, дори нямаше да се разбере за случая, а цялата вина щеше да падне върху жертвата. А колко още неща остават скрити!

194

Анонимен

преди 2 години

В момента, в които завършат лекарите заминават за Германия. Плащаме едно от най-скъпите образования държавна поръчка. Никой няма да отиде да работи в болница във Враца и сигурно нямат никакви кадри.

193

Анонимен

преди 2 години

В провинцията хората са си в Божиите ръце.Ако имат пари или познат с връзки имат някакъв шанс,но общо взето това е развръзката!Мир на душата на женицата и Господ да пази детето!

192

Анонимен

преди 2 години

Канадеца с "Промяната"...