131

Анонимен

преди 2 години

...била е нетърпелива. Чакане от 40 минути е нещо нормално пред спешното.

130

но

преди 2 години

по-важното е отношенията с Македония, махането на работещите пенсионери, уж съкращаването на държавната администрация, но откриването на нови структури в министерства и агенциики, махането на пожарната, но това, че здравеопазването е в колабс и че са наляти милиарди левове за година никой не взима отношение

129

Анонимен

преди 2 години

-при Оня *** ТИКВУН колко народ измря пред болниците.

128

Анонимен

преди 2 години

Просто няма такива думи заяда уи гнева който изпитвам сега. Детето ти да те гледа как умираш, да си в болница и да няма кой да ти помогне. Апатия и безразличие.

127

Анонимен

преди 2 години

Кире, къде е промяната?

126

До Толуп Ефенди

преди 2 години

Каква промяна очаквате за два месеца???? Как се изтръгват 30 простотия, безхаберие и морален упадък??? Кирил Петков ли да налее на българина мозък и да му внуши човещина??? Погледнете се срам, позор и болка не икономически е българският проблем а чисто морален. Мир на душата на жената и кураж на близките!

125

Евроатлантик

преди 2 години

Тая жена дали е имала бустерна доза,ако не къде е тръгнала?

124

Анонимен

преди 2 години

Ето какво ни завещаха Борисов и Ботокса,честито!Седи една на входа и казва:''Системата каза да идеш до вас и да си донесеш лична карта за да те регистрирам!''Пациента:''Но аз умирам!''Оная чиновничка на входа:''Системата казва НЕ!Донесете лична карта!''

123

555

преди 2 години

До тия дето пишат, че новото правителство било виновно.Абе, хора, 12 години са много време да вкараш в ред нещата.Аз мислех, че много се краде, защото дори имам поглед над обществените поръчки и знам случаи много. Това което се случи обаче със поръчаните самолети, откраднатите пари от Хемус, неплащането на данъци от Лукойл (това е върхът) и още и още. С тези пари можеха да се построят 100 нови болници и да се заплаща достойно за труда на лекарите. Схемата е: здрава и образована нация

122

...

преди 2 години

Не е важно колко пари взимат или нещо подобно. Тука говорим за чисто човешко отношение. Това на улицата ако се случи трябва да го подминем ли? Само защото не ни е това работата. Да не говорим че ТОВА ИМ Е РАБОТАТА на медиците. За съжаление ако нямаш познати, можеш да си умреш и никой да не те погледне, защото българина е злобен и му липсва грам емпатия, за това сме на тоя хал, а не заради демокрация, комунизъм, турско робство или Бойко.

121

Ник

преди 2 години

Здравеопазването у нас не работи...затова е толкова висока смъртността......

120

Анонимен

преди 2 години

В спешно лична карта не трябва да се иска.Кой го измисли това и сложи чиновник в кабина там?!Щом е спешно,първо трябва да се спаси живот,после документи да се оформят!

119

555

преди 2 години

Майка ми лятото беше в такова състояние, отрицателен тест, чисти дробове и не я приеха... прибрахме се и 5 дни едва изкара, но оцеля. Сега като го видях това видео...направо благодаря на Господ. 2-3ма познати стискаха 4-5дни зъби, после още 3 дни болница и бяхме на погребения. Едно момче на 33, спортист 50 дни интубиран и не оцеля... абе лоша работа

118

анонимен

преди 2 години

Лекарите ги няма, навън са. Ха изгонете и тези! На 200 км по един!

117

Анонимен

преди 2 години

И после защо ромите ги бият?!Ами схемата е,че ако не те докара линейка,отговорността не е тяхна.Затова ромите не си ги карат сами в спешното и много държат да дойде линейка преди да почине пациента.Ако закараш някого и не му изтича видимо кръвта на пода,чакаш с часове някой да ти обърне внимание.

116

Анонимен

преди 2 години

до 120: Хайде не се мислете за незаменими. Като не ставаш, заминаваш. Излез от филма с другия умиращ. Нямало е такъв! до 122: Рецепция в хотел позволява да не различиш спешно състочние, не в болница или ЦСМП.

115

118

преди 2 години

Значи защитавам лекарите. Наваксинирана съм до ушите, ако щеш. Плащам осигуровки/застраховки. Знам, че не им е лесно. Но това е потресаваща и недопустима гавра с умиращ. Не просто липса на професионализъм и емпантия. Това е гавра!

114

Анонимен

преди 2 години

Не съм гледала видеото, може жената от рецепция да няма представа какво е спешно състояние, не си мислете че навсякъде на рецепция са медицински лица и могат да направят нещо, дори и лекарски екип да се включи, някои състояния са такива, че няма какво да се направи. Жалко, че линейка та не е дошла.

113

аз

преди 2 години

Още една жертва на вируса. Ако това стане в "по-добре ваксинираните" страни (Германия, Франция, и т.н.) здравният министър вече да си пише оставката. В България здравният министър сигурно не знае къде е Враца

112

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи ли ще отидеш да работиш вместо тях, ц? И какво, да оставят някой умиращ, за да спасят друг? ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ВСЕКИ ДЕН ГИ ПОСТАВЯТЕ ПРЕД ТАКЪВ ТЕЖЪК ИЗБОР!