192

лекар

преди 7 месеца

До АнонименНе за 30 мин а буквално за 5-10 мин. може да настъпи смърт при масивна белодробна емболия!!!Лечението е успешно едва в 15-20% от случаите

191

Алекс

преди 7 месеца

Врачанската куха кифла на рецепцията в затвора.

190

Алекс

преди 7 месеца

В района Монтана,Видин,Враца положението е ужас.

189

Анонимен

преди 7 месеца

Мога да се обзаложа какво ще установи въпросната"проверка"лицето на рецепцията ще бъде уволнено за назидание,клетата женица ще я изкарат,че е била почти умряла още в дома си от сърдечна недостатъчност!

188

Анонимен

преди 7 месеца

Мир на прахът на тая женица и Господ да помага на клетото детенце,лошото е че както винаги и тая трагедия ще е Като всяко чудо за три дни,здравната ни система е тотално деградирала а тая пандемия просто извади всичко на показ!

187

Етна

преди 7 месеца

От фургон на фургон и никой лекар не пожела да ме преслуша, да ме погледне, да каже какво да взема за задуха, НИЩО! Миналата година отидох в спешното в Токуда, със задух, едвам дишах, не можех да слезна от колата, но охраната вместо да ни помогне, каза на дъщеря ми - Махни колата, тук не е паркинг. А вътре същото, първо регистрация, 20 минути, после не може да ме види никой, защото нямам тест за Ковид и т.н. Така че проблемът е в системата ГОСПОДА И ГОСПОЖИ УПРАВЛЯВАЩИ! Ние сме хора, а не ЕГН!

186

Етна

преди 7 месеца

Наистина жалко за жената, много ми е мъчно! Но за съжаление това се прави масово навсякъде! Това е заложено по стандарт от УМНИТЕ ГЛАВИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! Жената просто си върши работата, защото ако почине без да е регистрирана пак ще е проблем! Да си оправят бакиите от НЗОК, Министерство на здравеопазването, защото накрая виновни излизат сестрите.Аз миналата година бях в инвалидна количка, с отрицателен тест за Ковид, със задух и бронхопневмония, мъжът ми ме водеше от кабинет на кабинет, от фургон

185

Мнз обещава

преди 7 месеца

Мрането вече ще става за по малко от десет минути. А не за 40.

184

Анонимен

преди 7 месеца

Дано се намери някой адвокат с топки,на тия всичките трябва да им набръчкат челата от дела,от тая на регистратурата до управителят на тая болница!

183

Кристиан Георгиев

преди 7 месеца

Масово има такива кадри в системата на здравеопазването, не са двама за жалост както казва господина. Господа и госпожи медицински работници, не сте се родили на тези длъжности и ако не ви се работи не сте длъжни да стоите, прав ви път. И цялата мантра, че по презумпция заслужавате уважение няма как да я бъде. Ще си го заслужите! С коректна работа и отношние към пациентите, така както всички останали се борим за уважение чрез коректност към клиенти, партньори и контрагенти. А героинята от клипа

182

До191

преди 7 месеца

Не,не,за тая същата система,ти си един подвижен портфейл,особено сега по време на тая пандемия.

181

Българино

преди 7 месеца

За системата. Ти си просто едно ЕГН . Ти си просто статистика .

180

Оставкаъ

преди 7 месеца

Промяната няма да стане така и с тези в момента. Истинската промяна трябва да я направим всички ние . И ще бъде страшно за някои. Всичко тепърва предстои.

179

Анонимен

преди 7 месеца

тази мед.сестра даваше интервю на следващия ден с подвити миглички с макиаж за театр.сцена сякаш предния ден не е оставила едно детенце пълен сирак.някакъв психопат ли е.едно куче да агонизира ще му помогнеш.

178

Готови сготвени сме

преди 7 месеца

Ходещи портмонета . С ковид без ковид със зелени сертификати или без но задължително със запушени усти със здраво натегнати маски ЕГН та кротки и послушни. Сенки безмълвни. Номера без душа . А не човеци . Мечтата на всеки политик

177

Анонимен

преди 7 месеца

Хората в тази държава *** като *** от безхаберие,разни самозвани платени професори обясняват,че било защото не са си набили не ефикасните шитни.И без пандемия сме на първо място по смъртност,а сега заради ковид хората нямат достъп до елементарна лекарска помощ

176

До185

преди 7 месеца

Кога и направиха аутопсия,кога констатираха причината за кончината,че имаш наглостта да твърдиш всичко това,или припяваш това което е удобната "диагноза"на И...ди?!??

175

Анонимен

преди 7 месеца

До 183Остави какво казват ,мед.сестрата която е приемала жената се занимавала с нея 6 минути, има го записано.Жената е умряла от белодробна емболия от която човек може да умре буквално за 30мин.и лекар трудно би му помогнал!

174

Анонимен

преди 7 месеца

Ето защо мургавелите ги поступват редовно,явно и ние трябва да действаме така.

173

До181

преди 7 месеца

Какви шест минути,човекът се е обадил на бърза помощ,оттам са го отсвирили,тогава той я закарва сам в болницата където отново го правят на маймууна!Добре,че се намерил някой да снима цялата тая трагедия и просто тия уууроди няма накъде да шават,защото утре ще отрекат,че има обаждане към 112 и оттам към бърза помощ и ако не бяха тия кадри щяха да шикалкавят както винаги!