191

лекар

преди 2 години

До АнонименНе за 30 мин а буквално за 5-10 мин. може да настъпи смърт при масивна белодробна емболия!!!Лечението е успешно едва в 15-20% от случаите

190

Алекс

преди 2 години

Врачанската куха кифла на рецепцията в затвора.

189

Алекс

преди 2 години

В района Монтана,Видин,Враца положението е ужас.

188

Анонимен

преди 2 години

Мога да се обзаложа какво ще установи въпросната"проверка"лицето на рецепцията ще бъде уволнено за назидание,клетата женица ще я изкарат,че е била почти умряла още в дома си от сърдечна недостатъчност!

187

Анонимен

преди 2 години

Мир на прахът на тая женица и Господ да помага на клетото детенце,лошото е че както винаги и тая трагедия ще е Като всяко чудо за три дни,здравната ни система е тотално деградирала а тая пандемия просто извади всичко на показ!

186

Етна

преди 2 години

От фургон на фургон и никой лекар не пожела да ме преслуша, да ме погледне, да каже какво да взема за задуха, НИЩО! Миналата година отидох в спешното в Токуда, със задух, едвам дишах, не можех да слезна от колата, но охраната вместо да ни помогне, каза на дъщеря ми - Махни колата, тук не е паркинг. А вътре същото, първо регистрация, 20 минути, после не може да ме види никой, защото нямам тест за Ковид и т.н. Така че проблемът е в системата ГОСПОДА И ГОСПОЖИ УПРАВЛЯВАЩИ! Ние сме хора, а не ЕГН!

185

Етна

преди 2 години

Наистина жалко за жената, много ми е мъчно! Но за съжаление това се прави масово навсякъде! Това е заложено по стандарт от УМНИТЕ ГЛАВИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! Жената просто си върши работата, защото ако почине без да е регистрирана пак ще е проблем! Да си оправят бакиите от НЗОК, Министерство на здравеопазването, защото накрая виновни излизат сестрите.Аз миналата година бях в инвалидна количка, с отрицателен тест за Ковид, със задух и бронхопневмония, мъжът ми ме водеше от кабинет на кабинет, от фургон

184

Мнз обещава

преди 2 години

Мрането вече ще става за по малко от десет минути. А не за 40.

183

Анонимен

преди 2 години

Дано се намери някой адвокат с топки,на тия всичките трябва да им набръчкат челата от дела,от тая на регистратурата до управителят на тая болница!

182

Кристиан Георгиев

преди 2 години

Масово има такива кадри в системата на здравеопазването, не са двама за жалост както казва господина. Господа и госпожи медицински работници, не сте се родили на тези длъжности и ако не ви се работи не сте длъжни да стоите, прав ви път. И цялата мантра, че по презумпция заслужавате уважение няма как да я бъде. Ще си го заслужите! С коректна работа и отношние към пациентите, така както всички останали се борим за уважение чрез коректност към клиенти, партньори и контрагенти. А героинята от клипа

181

До191

преди 2 години

Не,не,за тая същата система,ти си един подвижен портфейл,особено сега по време на тая пандемия.

180

Българино

преди 2 години

За системата. Ти си просто едно ЕГН . Ти си просто статистика .

179

Оставкаъ

преди 2 години

Промяната няма да стане така и с тези в момента. Истинската промяна трябва да я направим всички ние . И ще бъде страшно за някои. Всичко тепърва предстои.

178

Анонимен

преди 2 години

тази мед.сестра даваше интервю на следващия ден с подвити миглички с макиаж за театр.сцена сякаш предния ден не е оставила едно детенце пълен сирак.някакъв психопат ли е.едно куче да агонизира ще му помогнеш.

177

Готови сготвени сме

преди 2 години

Ходещи портмонета . С ковид без ковид със зелени сертификати или без но задължително със запушени усти със здраво натегнати маски ЕГН та кротки и послушни. Сенки безмълвни. Номера без душа . А не човеци . Мечтата на всеки политик

176

Анонимен

преди 2 години

Хората в тази държава *** като мухи от безхаберие,разни самозвани платени професори обясняват,че било защото не са си набили не ефикасните шитни.И без пандемия сме на първо място по смъртност,а сега заради ковид хората нямат достъп до елементарна лекарска помощ

175

До185

преди 2 години

Кога и направиха аутопсия,кога констатираха причината за ***,че имаш наглостта да твърдиш всичко това,или припяваш това което е удобната "диагноза"на И...ди?!??

174

Анонимен

преди 2 години

До 183Остави какво казват ,мед.сестрата която е приемала жената се занимавала с нея 6 минути, има го записано.Жената е умряла от белодробна емболия от която човек може да умре буквално за 30мин.и лекар трудно би му помогнал!

173

Анонимен

преди 2 години

Ето защо мургавелите ги поступват редовно,явно и ние трябва да действаме така.

172

До181

преди 2 години

Какви шест минути,човекът се е обадил на бърза помощ,оттам са го отсвирили,тогава той я закарва сам в болницата където отново го правят на маймууна!Добре,че се намерил някой да снима цялата тая трагедия и просто тия уууроди няма накъде да шават,защото утре ще отрекат,че има обаждане към 112 и оттам към бърза помощ и ако не бяха тия кадри щяха да шикалкавят както винаги!