34

?!?!?!

преди 2 години

Тоя анализатор защо не отиде за по обстоен анализ и коментар за да направи в медиите на границата на Украйна с Русия за да види преекспонираното напрежение тлеещо там ... Смее ли, зализания перко ?!?!?!

33

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрерабе, Иво Инджев, това ти ли се бе, маняк?? Много си задобрял, професионален т.р.о.л. платен! После ни кажи, дали си събрал достатъчно точки за грантче от ембъсито xaxa

32

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 28 --- Ех, колега, що не живеехте в САЩ или Западна Европа, за да разберете дали някой дори си мисли да се прибира в Русия. В Париж, например, спят по улиците, ядат без пари, през зимата зимуват в приюти, после им дават места за живеене, научават езика, започват работа, получават помощи три пъти по-големи от въшкавите им зарплатки в Блатная,... И тези хора се връщали в Матушката ...? Себе си можете да излъжете, но живеещите тъдява - НИКОГА. ;)

31

До Ме

преди 2 години

Имаш два проблема - неграмотен си и имаш проблеми с четенето и мисленето. Нещо за Косово и Севернотурската Кипърска Република?А случайно да знаеш защо Русия прегази част от Грузия и там за един човечец,който си яде вратовръзката?

30

Me

преди 2 години

До до г-да русофобитеРусия, с какво право 'реагира'. Да не би да е нейна територия?Има си ООН и съвет за сигурнос, да се обрънат към него. Това е правния ред.

29

Анонимен

преди 2 години

Русофил и анализатор са несъвместими понятия. Вместо анализатор по подходящо е да го наречем путински агитатор.

28

Анонимен

преди 2 години

"В студиото на "България сутрин" той посочи, че струпването на войски до Украйна не е от днес или от вчера." Прав е, от 2014 година е, когато нападнаха и окупираха Крим и Донбас!

27

Петров

преди 2 години

Обединението на българските гей патриоти - атлантици и украинските танкисти гейове с .....................си ще защитят свободата.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия набира скорост и не си мислете, че това е Русия от преди 100 години. Това в мо Поне в Русия си имат дом, а не са застрашени да приключат живота си като клетници-клошари по улиците на Ел Ей, в палатка.мента е свръхддържава и все повече руснаци го осъзнават и приключват с емиграцията и се прибират у дома.

25

Анонимен

преди 2 години

Лавров не каза, че няма да нападнат първи. Той каза, че ако има война, тя няма да бъде започната от Русия. По-различно е, не мислите ли?

24

до г-да русофобите

преди 2 години

Един нетолкова *** въпрос - колко от вас са прочели новината, че през ноември украйнската армия придвижи повече от 80000войници в източна посака и се гонвеха да нападат ДНР и ЛНР. В резултат на което Русия реагира? И нека не ме обвиняват за собствената си некомпетентност!

23

този

преди 2 години

"международният анализатор Станислав Младенов." що не казвате че е от БСП и говорител на руското посолство?

22

Анонимен

преди 2 години

В Москва Орбан каза на Путин, че ще спечели предстоящите през април избори в Унгария и още дълги години заедно и плодотворно ще работят с Путин за благото на народите си. Държавници, а не като нашите тикви и харварджий.

21

Анонимен

преди 2 години

Орбан е на посещение с Путин в Русия и нито гъг в бугарските медии!

20

Анонимен

преди 2 години

"Напрежението в Украйна" е термин от водената информационна война. Ако имаше реална външна заплаха, войските на Украйна щяха да са в пълна бойна готовност, страната щеше да е провела мобилизация на резервистите. Ако имаше реална военна ситуация, Виктор Орбан нямаше днес да пристигне в Москва и нямаше да си пие чая с Путин.

19

Асан

преди 2 години

Путин ше ни освободи от е врогейско робство :)))

18

Анонимен

преди 2 години

От Продължаваме Поскъпването, какво казаха?

17

Анонимен

преди 2 години

Да, така е!

16

купен с рубли

преди 2 години

представител от "БСП за България".......БЕЗ КОМЕНТАР.

15

Анонимен

преди 2 години

Американските пушки много прегряват в автоматичен режим. Един-два пълнителя и прегарят. Американските солджъри от вкъщи си носят по един калашник за спешни случаи. Ако изпуснат пластамасовата алуминиева играчка М-16 в ледената локва и замръзва.