57

Ужас

преди 2 години

Осветление,паркиране,строителство и тн.Мутрите от общината ограбиха София.

56

Анонимен

преди 2 години

всяка улица в център паркниг на ЦГМ ало улиците не са затова

55

Анонимен

преди 2 години

не е така , крадат значи, вземат ли ти рапатрак колата по малко от 90-100 не плащаш , къде е приходът гр мобилност в счетоводните разходи може и там директора да се плицка в джакузи , вальо топлото си е на свобода , значи организирана корупция

54

Краставици

преди 2 години

В Истанбул минават по 50 млн. превозни средства на ден, на шопята 3 млн. им били много. ГPOБapcко-комyндашкo-канадските пpoдажници продължават да си крадат, а в същото време пpoдажничеcки скимтят срещу Русия и си мислят, че на нея й пука.

53

НЕЗАБАВЕН ОДИТ

преди 2 години

По правило ВСИЧКИ НЕРЕНТАБИЛНИ ДЕЙНОСТИ, ОСВЕН АКО НЕ СА С НАЙ-ВИСОКА ОБЩЕСТВЕНА ЗНАЧИМОСТ (КАТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ), СЕ ПРЕСТРУКТУРИРАТ И/ИЛИ ЗАКРИВАТ. - - И НЕЗАБАВЕН ОДИТ НА ЦЕНТЪРА ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ.

52

Анонимен

преди 2 години

До 56. Аз като обикновен гражданин ще кажа, че в мой ущърб е да живея в грозна действителност, в която всеки си спира където му скимне с таралясника си. И мрънка, че държавата трябва да съобразява глобите с финансоворо му състояние, щото притежаването на МПС е исконна човешка потребност от първа необходимост, за която държавата е длъжна да му осигури безплатна рампа, за да си я качва на етажа на панелката.

51

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 51 нека са по-високи глобите, ама да няма нормални улици, тротоари, маркировка, знаци, а не като влезна в София, особено ако пътя е на павета да ми изпадат пломбите... Като глобяваш хората и взимаш пари трябва да се влагат обратно в инфраструктурата. Няма паркинги, нали селянката викаше,че ще строи, ще строи ама друг път. Всичко е измама да се набутат да крадат.

50

ти да видиш

преди 2 години

Дружество с 100 % гарнатирана печалба да се оплаква,че не им излизат сметките показва само едно-яко надуване на всички възможни цени по веригата+администрация от свои хора. Елементарната логика не води до нищо,освен за големи течове....

49

Анонимен

преди 2 години

Ако някой български некадърник е на загуба, други подобни некадърници му увеличават дажбата. Решенията се взимат само и единствено в ущърб на обикновения гражданин.

48

афроамериканец

преди 2 години

Отдавна съм казал, че паяците трябва да се дадат на концесия на мутренски фирми, там шега няма, и ще се реши проблема с безразборното паркиране.

47

Анонимен

преди 2 години

Депутатите ще плащат ли или техните нарушения ще се заличават както правят в КАТ.

46

Kuncho

преди 2 години

*** анализ!Ако няма паяци и скоби, няма да има събираемост от Синя и Зелена зона!Колко пари се събират от зоните и колко от репатриране и скоби!(Сигурен съм че сумата е незначителна като процент).Колко пари се пилеят с неефективно управление е друг въпрос.Просто решение е автоматизирани машини за продажба на място и обход с автомобил сканиращ номерата известяващ за нарушители.Получаваш автоматизирана система но и неудобство че не можеш да прибираш пари под масата:)

45

Анонимен

преди 2 години

Ами ,като ги увеличат ,някой ще изяде боя....

44

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е глобите и наказанията за неправилно паркиране да станат драконовски. Само така градовете ще заприличат на нещо, а не както сега на ориенталски коптори. Разбира се парите от паркирането категорично и прозрачно трябва да се инвестират в изграждане на многоетажни паркинги в кварталите и за облагородяване на междублоковите пространства. Само който е бил в западна Европа ще ме разбере за какво говоря. Останалите ще реват, че са им ниски заплатите и затова имат право да спират навсякъде

43

алоо

преди 2 години

Много ми е интересно как калкулират разходите си,особено за поставянето на скоба...как е изчислено на 40 лв. поставянето на скобата? Има специални хора само скоби и там се калкулират дневните на служителя ли,какво?!?

42

Анонимен

преди 2 години

А какво произвеждат тия, че да са на загуба?!

41

брейййй

преди 2 години

Тиквата яко огладня...Щом тия баснословни цени. А сега няма и откъде другаде да суче.

40

130лв????

преди 2 години

Само 130лв ли е репатрака? Че то това е нищожна сума бе! Отидете в Букурещ да ви репартират, 400лв струваше преди 2019...Недейте се оплаква, великите граждани софиянци! Колкото камшика, все ще е малко ми3ерници. Имате дебели гърбове, хора с много възможности сте :*

39

Алооо

преди 2 години

До ??? аз съм съгласен да са по-високи глобите, ама на фона на тия заплати да ме извиняват много. Да взимаме минимална нетна заплата като в Европа 2500 лв. и да може да ми сложат такава цена и да се увеличат комуналните сметки както са сега и цените в магазините, може. Това в момента е грабеж и гавра с хората, ама нормално войната на калинкинте на герб срешу ПП(Поредните Продажници или П-Д-Ли ,кой както му харесва повече)

38

Балама

преди 2 години

130 лева репатриране на загуба !??!?! Значи като викна пътна помощ в рамките на града взимат на половината на тази цена и не са на загуба.Не виждам икономическа логика в тяхната загуба осве ако не са надули яко разходите като Вальо топлото с джакузита и всякакви екстри.Което значи ревизия уволнения и затвор.