117

4444

преди 2 години

Яко се крадне. Ама яко.

116

Главния

преди 2 години

Що не кажат че трябва да застанат на изходите на София като излизаме и да ни дават по 5 лева щото ще ги освободим от разхода да ни репатрират.Или да направят едно конкурсче за фирма дето ще го прави с по-малко разходи.А?

115

Карлос Чакала

преди 2 години

Интересно, Нищо не инвестираш, нищо не правиш.Само взимаш.И все ти е малко.Що така бе Контрерас?

114

Дрът Пърч

преди 2 години

В България единственото което не скача са заплатите на хората. Така че - да според мен ще скочат глобите.

113

555

преди 2 години

Абе тия в ред ли са, 1.60 билет, 60% го увеличиха и бе обявено за незаконно. Като не сте кадърни, не става само с увеличение на цените. ОСТАВКА

112

user

преди 2 години

След като са на загуба, то означава, че някой не може да ги ръководи. Или някой обича да краде повече отколкото трябва. Ама все пак изборите трябва да се избиват.

111

До 114

преди 2 години

Ако искаш връщай се 200 години назад и си карай каруцата с воловете. Аз предпочитам да живея нормален живот, а за нормалния живот са необходими много неща, едно от които е автомобил, станал необходимост след Втората световна война. Градският транспорт не може да замести автомобила. Гаражи в София почти не се строят и за огромната част от колите, единственото възможно място за паркиране е на улицата. Общината разполагаше с огромно множество терени подходящи за строеж на закрити паркинги, но разд

110

Анонимен

преди 2 години

ЦГМ не е на загуба, а се източва от подставени лица на момчето от първия ред в парламента. То също организира източването на топлофикацията и на, ехе, бедна ви е фантазията. Оня т у луп от Банкя е подчинен на момчето. Майката на момчето е главният ковчежник на ДеПеСето

109

i'm

преди 2 години

И тия вече са на загуба :) Само тези, които трябва да плащат в тази държава, никога не са и не могат да са на загуба...

108

Анонимен

преди 2 години

Я гледай ти!Как по времето на Боко не бяха на загуба,а сега изведнъж започнаха да губят.Да ги приватизират,щом са толкова зле и да се свърши с тая мъка.

107

Анонимен

преди 2 години

може да са на загуба единствено ако служителите им обикалят по цял ден кафетата или взимат пари на ръка ,за да не вдигат коли ,10 коли на ден да вдигнат, средно по 100 лв ,са 1000 лв на ден,колко разход ще имат за тия 10 коли,могат да го направят за два часа без да се напрягат ,във всяка една точка на София???

106

Готин

преди 2 години

Истински загуби при дейности в сферата на "обслужването" се формират, когато дейността им е спряла или материалните средства с които извършват "услугата" са извън строя. Демек, няма паяци. Няма скоби. Няма работници (мародери). Тогава е истинска загуба. А, това че парите по второ направление са намалели, не е проблем на потърпевшите от "услугата". Това е проблем за прокуратурата. Г-жо Милова!

105

Анонимен

преди 2 години

И тия май много са крали и много крадат.Какви са им толкова разходите,та да бъдат на загуба?

104

Тиквопоклоник

преди 2 години

Радев е виновен и служебното правителство и четворната коалиция

103

Анонимен

преди 2 години

Лъжат,че са на загуба!Не им вярвайте!

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108Когато в София общината направи над 200 хиляди паркоместа в подземни паркинги или в закрити надземни паркинги при това на достъпни цени Оми купувайте си и гапажи. Зощж трябва с моите данъци да решавам вашите проблеми. Като си купил кола да си му мислил как ще я паркираш. Има и градски транспорт.

101

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Фандъка усеща , че това и е последния мандат и яко вдига всичко , за да има за крадене до края

100

Някой си

преди 2 години

ЛАКОМИЯ - Кога в София общината ще направи паркоместа в подземни паркинги ?Нещо пълно мълчание ....

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Ами ситуацията с паркирането в София е такава, че няма как да се спазват правилата. дори вечер в кварталите с трудно човек да си паркира колата! И не ми обяснявайте, как може без кола - не може за съжаление

98

Анонимен

преди 2 години

Тия паяци и скоби са тотално ненужно нещо. Всеки автомобил има собственик, слагаш му глобата и толкова. Кому е нужно това влачене на коли напред назад.