28

Гербаджийска честна

преди 2 години

Усеща на къде духа вятъра, към ЦСЗ при бай Ставри...

27

Ghost

преди 2 години

Зам Кмета много ясно каза. Едната оферта е ПО-евтина с ПО-скъпа подръжка. Другата е ПО-скъпа НО с По-евтина подръжка. Подръжката е за две години. Т.е. НЕможе от сега да се твърди , че има проблем. Относно Бонев, той добре знае истината. Въпросът е, ако излезе че не е прав, би ли си извинил публично. Интересно е защо Бонев чопли договори, които явно са редовни, А не се стреми да си изпълни обещанията относно електронните услуги, за които има какво да се желае...

26

Анонимен

преди 2 години

Има ли гербер,който да не крал?Едва ли ще намерите и със свещ да ги търсите.

25

хехе

преди 2 години

то не е само до герб работата където има кяр в нея партия ше се премести не ги мисли толкоз сега нови като него ше дойдат да го заменят... аабе цирка е пълен

24

Анонимен

преди 2 години

Мафия,облечена във власт!И после се сърдят,че хората искат да ги изчегъртат.Даже ви е малко,крадливи гербави мутри!Всички сте за затвора.

23

уйп

преди 2 години

цирк цирк цирк... пълен цирк! то ясно че не лъже човека ама се чудя къв ли ше стане и той ако седне на зам. кметският стол. ееех иподяконее не си глупав но дали ни виждат отгоре кви ги вършиме тук на земята... как да е сложил си некви ламби да светкат... аабе кви ли схеми въртят всички и нема върви си живота

22

Анонимен

преди 2 години

От цялата гимнастика с цифрите, само не разбрах Кръстев защо иска уличното осветление в ресора на мин. на транспорта?

21

Анонимен

преди 2 години

Този вика - смущаващо е, но е законно?! Като всеки гербераст - нагъл и крадлив!

20

Анонимен

преди 2 години

Бонев може и да лъже, но е далече от нивото на Дамаджан ЧашкоФ....

19

ББ

преди 2 години

Този зам. кмет е толкова некадърен , че даже не може да измисли адекватно оправдание. Всеки начинаещ служител , занимаващ се със договаряне юе му се смее.

18

Хахаха

преди 2 години

Само като ти гледам гнусната муцуна и съм сигурен, че Борис Бонев лъже...

17

Анонимен

преди 2 години

Не лъже,не лъжеее! Айде подавай си оставката,а след тебе и твоята шефка.

16

До 18

преди 2 години

ОмикронИ за цената на ламбите,ли лъже.Ама го има черно на Бело.

15

Анонимен

преди 2 години

До 1За гешо не се знае,ама кметицата отече.

14

Омикрон

преди 2 години

Бай Иване ти прочете ли статията по-горе или дойде тука само да си напишеш опорките? Абсолютно всяко едно твърдение на този *** Бонев е нагла лъжа. Умът ми не го побира как може да се лъже толкова безпардонно!

13

Анонимен

преди 2 години

Цифрите не лъжат,най-голямото крадене последните години падна при банкянския!Тролете колко щетеБеше се у.*** по телевизията да обяснява простотии !

12

Анонимен

преди 2 години

Абе ти кажи за ламбите от по 6 хиляди..Мани тез проценти +,- корен квадратен...... Ти за ламбите кажи.

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно, че Бонев лъже. Всички лъжат. Киро лъже. Кокорчо лъже. Спецов лъже. Нинова е по- известна като госпожа Лъжа. Радев лъже Рашков Дамаджаната обаче няма кой да го надлъже. Той е лъжец на годината. Бонев само се опитва да събира предизборни дивиденти. Идват нови избори. Преди избори се лъже най-много.

10

Бай Иван 2

преди 2 години

*** наглите гербажии.хем ги хващат в явна кражба /то това е сем дребно,на фона на откраднатите милиони/ , хем са нагли до безобразие.Сещам се за оня виц с бебетата /та герберяето хем хасрано ,хем засмяно.Тия трябва ги съдят за геноцид срещу булгарският народ./за тия дето останаха де/

9

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че гербаджиите в един момент са сключвали анекси за намаляне на някои цени, означава, че са усетили, че работата е твърде очевидна и са опитали да замажат нещата.. Разликата е твърде очебийна обаче, независимо от дългите и напоителни оправдания на този.. Но той е просто един бушон в схемата и е заменяем.А вижте кой е шеф на печелившата фирма- лице от обръчите на Шиши..