68

Шумен-продължение

преди 2 години

Моят познат получи писмо от зам.кметица (мисля, че после стана депутатка от ГЕРБ), че е отстранена фирмата му защото били променени условията на конкурса.При промяна трябва всичко да се стартира отначало, а не да се отстранява неудобния.Спечели фирма с 2-3 стотинки/ тон на км. по скъпа цена.Шофьори на самата фирма да казвали, че е фирма на Бойко Борисов (и че камионите й са около 108 чисто нови).Естествено, че името на Борисов няма да фигурира никъде, но пари към него ще има.

67

Шумен

преди 2 години

Тва момче (мисля, че е 76 набор), от както е завършило УНСС само директор работи.Преди десетина години бе директор в БДЖ, след това поп щеше да става и преди 4-5 години го гледам шеф на летище София.От година зам.кмет.Някои работа не могат да си намерят, а този само шеф!За поръчките в община ще дам един пример: Около 2006год. (кмет Борисов) се кандидатстваше за извозване на 200 000 тона *** до Силистра.Мой познат участва с около (по спомен) 11ст./тон/км.

66

Анонимен

преди 2 години

Всички обществени поръчки оскъпяват продуктите или услугата многократно, и то законно! Така е написан закона! Има поръчка - играеш, печелиш и няма мърдане! Ниски, високи цени - това е договорено, това плащаш!.....и както в повечето случай - винаги на много високи цени!

65

Анонимен

преди 2 години

С тия темпове на харчененот СО ще пуснат линия DMS#токзамосковска

64

Готин

преди 2 години

Ценообразуването и договарянето не са силната част от уменията на Борис Бонев. Макар и възпитаници на строителният институт, участващите в "Спаси София" и Бонев нямат практически способности и умения. Техните действия, макар да изглеждат логични, в повечето случаи са първосигнални и неправилни. Те са насочени основно към манипулиране на общественото мнение в посока завладяване на властови позиции. Борис Бонев, кмет на София е равно на "Убий София" по детски глупаво и безхаберно!

63

Анонимен

преди 2 години

До 70 Ти що не си пиеш лекарствата преди да започнеш да халюцинираш бре?

62

Катя

преди 2 години

О ,Бонев Борис, тоя дето плащаше на баби и дядовци дето се спъваха в ограничителите след ремонта на Граф Игнатиев до като изберат модела какви да бъдат ,,колчетата" и разиграваха цялата община.Я марш бе мошеници

61

Анонимен

преди 2 години

Брендо да каже всичко което знае за Бойко, за да се договори за по-малка присъда. Предният път като каза, че ще издаде всичко, мутрите на Тиквата отвлякоха дъщеря му. Обаче сега нашия не играй.

60

nilesev

преди 2 години

Тоя Бонев е същия като новия си идол. Търчи-лъжи просто(то) Кирогейчо..

59

Хайде

преди 2 години

...сега ,Рашковски номера! Опорките "Барселона" и "чекмеджета" вече се изтъркаха, сега лампи взеха да им светят в главите! Отсега залагам какво ще излезе от тази проверка на Кирето и "Китката"...Нищо!

58

Анонимен

преди 2 години

Кристиян Кръстев много лъже тоз анонимен гербаджия. Дълбоко е бъркал в кацата

57

Joko

преди 2 години

Някой знае ли кО стАна със заместник кметчето, кото отговаряше за ремонта на "Графа"?

56

Смешник

преди 2 години

Както и да го въртите все е далавера и крадене. Няма как ако нещо струва 5 лв и да го подържам 1г струва 3лв аз да напиша че нещото струва 1лв а за подръжка 10лв така че уж да излезна в края едно и същи!София така е окрадена ,че и гетата в европа са по добре.

55

НИк

преди 2 години

На физиономията му пише отчетливо, че е дребен делавераджия. Дребен защото се е съгласил за малко пари, знаейки че е ***. Отчита нагоре към Банкя.А вас *** на мутрата ви съжалявам. дано нямате потомство,че България ще бедства с хора като вас. Продажници за 10 лв

54

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа разбрах,че едната фирма е заложила на скъпа подръжка, а другата на скъпо изпълнение. Извода е, кой каквото си поиска му се плаща.т.е.от нас

53

Анонимен

преди 2 години

Ако честни хора влезнат в общината и направят една ревизия от 2005 насам ще трябва с автобуси да карат към ареста всички замесени

52

Наглите от Герб

преди 2 години

Като ги видя по телевизора как са настървени и нагли ясно е че са гербери. То няма толко беочливи хора като тях. А ти Кристиане срам срам нали си много набожния човек. Никва смиреност няма в теб.Ама той и Боко е същия много мисли за българската патриаршия. Не мисля че греховете ви ще си изчистите по този начин. Господ вижда всичко. Как не ви е срам хората не могат да си плащат сметките и храна а вие само крадете.

51

Анонимен

преди 2 години

То само тая далавера да беше.Хиляди далавери се въртят с парите на софиянци

50

4epa

преди 2 години

Комунистите докато не сасипат всичко няма да мирната- ама така ни се пада !!!

49

Анонимен

преди 2 години

Много нагли при положение ,че има договора черно на бяло... И те милите с по 7000лв заплата на работник , чак убидени....