12

Алооо

преди 2 години

Глас в пустиня. Те сега имат по-важни работи да вършат фандъкова и компания да окрадат всичко възможно, че ония другите идват да смучат от държавната хранилка. Тия дупки и разрушения не са от вчера. Това е от години тая съсипия.

11

Анонимен

преди 2 години

До азА защо сега Кирил Петков и Румен Радев не направиха този път, кое им попречи?

10

аз

преди 2 години

До grindr - прочети статията "За неремонтиран път между селата Зимница и Елхово, Община Стара Загора, повече от 15 години ни съобщиха чрез друг сигнал" - 10 години ГРОБ правеха пътища!

9

аз

преди 2 години

До Анонимен9 - Странно, разБойко правеше пътища през последите 10 години...... Колка жалко е да си ГЕРБераст, ревящ за власт!

8

Nimand

преди 2 години

Поради огромния напредък на нашата държава , власт имащите , взеха решение вечер лампи няма - така дупките ще бъдат незабелязани ! Ще ги гледаме само през деня , ето едно бързо и умно решение :) 30 години , много , много се развихме !!!! След още 20 сме по горите и храстите !!!

7

Питев

преди 2 години

На Радев другарите да не ни говорят за бъдеще, а трябва да оправят тези нередности.

6

Анонимен

преди 2 години

Последните 12 год така се ремонтираше. А сегашните "управляващи" са още по-зле.

5

Lina

преди 2 години

Цяла Бг е така?

4

Цялата държава

преди 2 години

прилича на бомбандирана! Тотален погром! Гнус!

3

Анонимен

преди 2 години

Абе тъй кат гледам пътищата и мостовете са ОК. Само почакайте около 15-20 години, когато само мyprавият контингент остане у кенефо и той ремонтира и строи пътищата, тогава се оплаквайте, ама на кого?

2

grindr

преди 2 години

Множество сигнали в Helpbook за лоши пътища и ремонти ----- е как лоши ремонти бе, нали уж изчегъртахте ББ и ГЕРБ и вече не се краде бе?

1

Екшън е в България

преди 2 години

Затова в България се кара само с джип! И по голям по добре. И още по добре да е подготвен като за офроуд експедиция. С железни брони и яки големи гуми. Дори и по новите уж гладки пътища е опасно. Както си караш по гладкото и изведнъж дупка! Или пътя пропаднал, или някой копал за водопровод или кабел, или капак на шахта липсва.... Редовно се случват такива работи. Да не говорим колко народ карат пияни и надрусани и не знаеш кой от къде ще ти изскочи. Трябва да сме подготвени.